Şimdi Ara

Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
4
Favori
27.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu pokemon white a nasıl save dosyası atarım pokemon bank in süresi bitiyor
  • ds in online desteği kalkıcakmış pokemon white oyunuma bir şekilde diğer legendary leri atmalıyım kısa yolu nedir pm den cevaplayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B2022E7A -- 27 Şubat 2014; 19:38:34 >
  • Oyunu bititmiş olan arkadaşlar 3ds ve pokemon alamyı düşünüyorum almaya değer mi? Geçen emulatör ile black/white ı bitirdim PC'de çok hoşuma gitti sırf pokemon için 3ds almaya değer mi? Ayrıca aranızda satmak isteyen varsa Ankara ve İstanbuldan elden alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: withindarkness

Oyunu bititmiş olan arkadaşlar 3ds ve pokemon alamyı düşünüyorum almaya değer mi? Geçen emulatör ile black/white ı bitirdim PC'de çok hoşuma gitti sırf pokemon için 3ds almaya değer mi? Ayrıca aranızda satmak isteyen varsa Ankara ve İstanbuldan elden alabilirim

Al bi 3ds sadece Pokémon da deme emin ol çok zevkli oyunları var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Oyunu bititmiş olan arkadaşlar 3ds ve pokemon alamyı düşünüyorum almaya değer mi? Geçen emulatör ile black/white ı bitirdim PC'de çok hoşuma gitti sırf pokemon için 3ds almaya değer mi? Ayrıca aranızda satmak isteyen varsa Ankara ve İstanbuldan elden alabilirim

Oyun için çok vaktim olmuyor black i bitirmem 3-4 ay sürdü arada oynarım yoksa PC oyuncusuyum :D Nintendo sarmıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Oyun için çok vaktim olmuyor black i bitirmem 3-4 ay sürdü arada oynarım yoksa PC oyuncusuyum :D Nintendo sarmıyor

sizin tercihiniz ama pokemon gibi çok kaliteli yapımlar da var

• Dstwo daki pokemon blackde pokemonlar var o pokemonları orjinal pokemon white oyunuma aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim dstwo üzerinden online gts yapabilirmiyim transfer? veya başka yolu var mı?
  • beyler pokemon x te mew i nasıl bulurum? ayrıca friend safari hakkıdna ve dream world ile bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? orad abulduğumuz pokemonlar yakalanır ve oyuna getirilebilr durumda mı oluyor
  • beyler 3ds xl ta add fund yapmaya çalışıyorum fakat sistem ayarlarında seçili olan bölge için para yükleme açık değil uyarısı veriyor sistemde mi sorun var yoksa cihazı karıştırırken region ayarlarına girdiğim için cihaz kilitlenmiş olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim
  • Super Smash Bros oynayan var mı ? nintendo 3ds online ?
  • withindarkness kullanıcısına yanıt
    O @withindarkness yunda Mew yok ancak GTS'den bulabilirsiniz.

Dream World Black and White serilerinde olan bir özellik X ve Y'de yok

Friend Safari'de her kullanıcının 1 türden 3 pokemonu olur bu pokemonların en az 2 özelliği maksimum olur ve hidden ability dediğimiz normalde çimde yakaladığımız pokemonda olmayan özellikleri olabilir.
  • withindarkness kullanıcısına yanıt
    regionı ilk başta türkiye ayarlammışsanız cihazın kendi ayarından değiştirseniz bile bir işe yaramaz cihazı formatlayıp yeni bir e-shop hesabı açıp hem cihazın hem de e-shop hesabını İngiltere yapmanız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

Dstwo daki pokemon blackde pokemonlar var o pokemonları orjinal pokemon white oyunuma aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim dstwo üzerinden online gts yapabilirmiyim transfer? veya başka yolu var mı?

pokemonun eski oyunlarının online desteği kesilmeden sorumu cevaplayan olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Depresyon01

Super Smash Bros oynayan var mı ? nintendo 3ds online ?

Oyun çıktı mı ? Çıktığı an almayı planladığım 3 oyundan birisi kendisi
  • quote:

quote:

Açıkcası benimde tam bilgim yok sadece yillar yillar once almanyadayken oynamıştim aklima geldi sordum 3ds için cikmadi o zaman daha ?

• quote:

quote:

quote:

Açıkcası benimde tam bilgim yok sadece yillar yillar once almanyadayken oynamıştim aklima geldi sordum 3ds için cikmadi o zaman daha ?

Çıkmadı hocam daha 2014 de çıkıcak yazıyor resmi sitesinde ama beklemedeyim.
  • Elimde gen 1 den itibaren tüm event pokemonları ve legendary pokemonlar var Xerneas ile değişmek isteyen olursa beklerim :) Event poke ball u olan mew de dahil
  • arkadaslar bi sorum olcakti, ben 3ds ve pokemon y almak istiyorum, 3ds siparisi verdim ama oyunu kutulu alabilecegim yer yok sadece gittigidiyor gibi yerlerden alabilirim ki cok pahali. Sormak istedigim bu oyunu cihazi aldiktan sonra eshoptan 40 dolara alabilirmiyim? Turkiye icin satis desteklemiyo olabilirler diye sordum cevaplarsaniz sevinirim.

edit: aklima gelmisken, birsey daha soracaktim. Bi kampanya var mart ayi icerisinde 3ds alip belli oyunlardan birini alinca pokemon x veya y hediye ediliyodu. Ama duyduguma gore bu sadece amerika icinmis. Bu kampamyadan yararlanmanin hic yolu yok mu? Ne bileyim ulke ayarlarindan amerika falan yapsak olur mu? Hic 3ds kullanmadigim icin pek bisi bilmiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llorT -- 18 Mart 2014; 22:50:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: llorT

arkadaslar bi sorum olcakti, ben 3ds ve pokemon y almak istiyorum, 3ds siparisi verdim ama oyunu kutulu alabilecegim yer yok sadece gittigidiyor gibi yerlerden alabilirim ki cok pahali. Sormak istedigim bu oyunu cihazi aldiktan sonra eshoptan 40 dolara alabilirmiyim? Turkiye icin satis desteklemiyo olabilirler diye sordum cevaplarsaniz sevinirim.

edit: aklima gelmisken, birsey daha soracaktim. Bi kampanya var mart ayi icerisinde 3ds alip belli oyunlardan birini alinca pokemon x veya y hediye ediliyodu. Ama duyduguma gore bu sadece amerika icinmis. Bu kampamyadan yararlanmanin hic yolu yok mu? Ne bileyim ulke ayarlarindan amerika falan yapsak olur mu? Hic 3ds kullanmadigim icin pek bisi bilmiyorum :D

Öncelikle aynı sorunu yaşadığım için bölge ayarlarınızdan kesinlikle Türkiye'yi seçmeyin yoksa eshop'tan alışveriş yapamazsınız. Nintendo network e ise kullandığınız programlar poke bank gibi zorunlu kayıt gerektirmiyorsa kayıt olmayın yoksa region settings kısmından tekrar bölgenizi değiştiremezsiniz. Ben Avustralya kulalnıyorum doları UK e göre biraz daha düşük olduğu için tavsiye ederim. Bu arada 5 oyundan birisini alarak nintendo cluba eğer daha önce cihazınız kayıt ettirilmediyse oyunu eshoptan aldıktan sonra nnitendo cluba üye olup hesabınıza bağlayarak Pokemon X Y oyunlarından birisini alabilirsiniz. Amerika sınırlaması yoktu önceden ben bu promosyonu kullanarak Pokemon Y aldım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: llorT

arkadaslar bi sorum olcakti, ben 3ds ve pokemon y almak istiyorum, 3ds siparisi verdim ama oyunu kutulu alabilecegim yer yok sadece gittigidiyor gibi yerlerden alabilirim ki cok pahali. Sormak istedigim bu oyunu cihazi aldiktan sonra eshoptan 40 dolara alabilirmiyim? Turkiye icin satis desteklemiyo olabilirler diye sordum cevaplarsaniz sevinirim.

Öncelikle aynı sorunu yaşadığım için bölge ayarlarınızdan kesinlikle Türkiye'yi seçmeyin yoksa eshop'tan alışveriş yapamazsınız. Nintendo network e ise kullandığınız programlar poke bank gibi zorunlu kayıt gerektirmiyorsa kayıt olmayın yoksa region settings kısmından tekrar bölgenizi değiştiremezsiniz. Ben Avustralya kulalnıyorum doları UK e göre biraz daha düşük olduğu için tavsiye ederim. Bu arada 5 oyundan birisini alarak nintendo cluba eğer daha önce cihazınız kayıt ettirilmediyse oyunu eshoptan aldıktan sonra nnitendo cluba üye olup hesabınıza bağlayarak Pokemon X Y oyunlarından birisini alabilirsiniz. Amerika sınırlaması yoktu önceden ben bu promosyonu kullanarak Pokemon Y aldım

Öncelikle cevap için sağol :)

Kampanyanın web sitesinde faq sayfasında yanihttp://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/3743/p/52 adresinde şöyle bişi var:
    quote:

I live outside of US/Canada. Can I still participate?
    No. This offer is only available to Club Nintendo members in the US and Canada.

Burayı görünce bu kampanyadan umudu kesmiştim. Ülkeyi nereyi seçersek seçelim bu kampanyadan yararlanabiliyor muyuz yani?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.