Şimdi Ara

Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
4
Favori
27.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

quote:

Orijinalden alıntı: Depresyon01

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

zapdos'u nasıl yakalıcam ya yolda yürürken birden belirip karşıma çıkıyor hiç bişey yapamadan alandan ayrılıyor olması gereken spirits den mağarasına gidiyorum ordada yok nasıl yakalancak bu meret ?

ben Articino yakalamak için pokedexte bakıp rahat 8 kere buldum en sonunda mağaraya gidiyor pokedexten bakacaksın sürekli öyle yakalıyorsun

eyvallah hocam ekledim bu arada safari için sizde ekleyin fc imzamda yazıyor yada burdan vereyim Nintendo 3ds Friend Code: 2380 - 4329 - 6085

ekledim bi battle yapalım :D

• Pokebank gelmiş arkadaşlar. Celebi'yi kaçırmayın.
  • Celebi yi nasil aliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celebi op

• önceden oynadığım pokemon oyunu yok pokebank bi işime yarar mı ?
  • pokebank'ı indirin. giriş yapın, zaten program size gerekenleri yaptıracak. Online box'larınızı gördüğünüzde herhangi bir pokemonunuzu oraya atın. sonra kaydedip çıkın programdan. bir daha çalıştırın pokebank'ı. Kadın size celebi'yi verecek. Ardından pokemon x/y'yi açın. ilk menüde en altta "link bla bla" yazan yere tıkladığınızda celebi oyun içi box'larınızdan birine gelmiş oluyor.

bana +att nature'lı, att/sp.d./spd IV'si olan bir celebi gelmiş. ne yapsam bilemedim.
  • Celebi'yi Dialga-Palkia ikilisinden biriyle takaslamali miyim sizce?

• Simdi tekrar baktim da Celebi'yi herkes istiyor. Hepsi japon isimli. Acaba Dialga'dan baslayip takaslayarak pokedex mi fullesem. Ne dersiniz?

• Dialga, rayquaza, zekrom, cresselia, latios buldum gts'den şu ana kadar. yüksek lvl'li bir pokemon bulun, tercihen işinize yaramadan ve koyun gts'e dialga karşılığında. Bir dünya klon/hack pokemon var insanlarda. mutlaka biri takaslıyor. tabi gelen pokemon berbat oluyor o ayrı konu.
    bence vermeyin celebi'nizi iyi özellikleri var ise.
  • Arkadaşlar Pokemon X veya Y alınca Mario 3 LAND oyun kodu alip indirebiliyormuşuz nasıl yapacaz yardımcı olabilecek var mı? bulamadımda ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichise

pokebank'ı indirin. giriş yapın, zaten program size gerekenleri yaptıracak. Online box'larınızı gördüğünüzde herhangi bir pokemonunuzu oraya atın. sonra kaydedip çıkın programdan. bir daha çalıştırın pokebank'ı. Kadın size celebi'yi verecek. Ardından pokemon x/y'yi açın. ilk menüde en altta "link bla bla" yazan yere tıkladığınızda celebi oyun içi box'larınızdan birine gelmiş oluyor.

bana +att nature'lı, att/sp.d./spd IV'si olan bir celebi gelmiş. ne yapsam bilemedim.

dediğini yaptım ama vermedi

edit: oldu önce onun verdiği battle pointleri almam gerekiyormuş

edit 2: vermesine verdi, ama çıkarken kayıt ederken error code: 006-0112 hatası veriyor araştırdım yoğunluk hatasıymış bu yüzden celebiyi daha oyuna aktaramadım event'i kaçırmam umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Mazot -- 5 Şubat 2014; 0:41:03 >

• ichise kullanıcısına yanıt
    Ayni yontemi uygulayarak Dialga kaptim az once. Simdi Palkia ariyorum.

• Veeee Palkia'yi da aldim GTS'den

• Bu gün dehşet bir galibiyet serisi yaptım. Arada bir fire var ama bi daha denk gelmez. Heralde Pokebank avrupa ve abd'yi oyuna çekmiş. malum japonlar can yakıyorlardı. Keşke pokemon hep böyle olsa.
     Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichise -- 6 Şubat 2014; 1:03:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichise

Bu gün dehşet bir galibiyet serisi yaptım. Arada bir fire var ama bi daha denk gelmez. Heralde Pokebank avrupa ve abd'yi oyuna çekmiş. malum japonlar can yakıyorlardı. Keşke pokemon hep böyle olsa.
     Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı]

Rated Battle mi bunlar ?

• celebiyi aldim ama hangi kutuya geldigini bulamiyorum
  • Depresyon01 kullanıcısına yanıt
    evet.
  • XY starterlarini bitirdim. Heart Gold/Soul Silver starterlari da bugun itibariyle bitti. Kanto Starterlarini mega evolutionlari ile birlikte tamamladim. Bunlara ek olarak GTS'den Snivy kapip, onuda son evolve haline getirdim.

Legendary olaraksa su an elimde; Xerneas, Yveltal, Zygarde, Dialga, Palkia, Zekrom, Mewtwo, Celebi ve Moltres var. Japonlarin sevdigi pokemonlari breed yapip, yuksek levele cikinca GTS'ye legendary karsiliginda koyuyorum. Yarina kadar bi' Kyurem kaparim herhalde.

Battle'lara ara verdim, ilk defa Pokemon oyunlarinda Pokedex tamamlamaya calisiyorum. Bayagi zevkli bir ismis. 460 Seen, 280 Yakalama var simdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NemanjaBjelica -- 6 Şubat 2014; 22:31:24 >
  • blackwar19 kullanıcısına yanıt
    hocam kutuda değil.Oyunu açıp save data'nın bulunduğu yerde Pokemon Link var ona tıklıyorsun orada sana bir soru soruyor ona yes diyorsun.Ardından oyunu kaldığın yerden açıp pokecenterdaki pc'nin içinde celebi'yi buluyorsun.
  • Kyurem'i de ekledik legendary'lere
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.