Şimdi Ara

Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
4
Favori
27.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

Arkadaşlar oyunu yeni alıp başladım eklerseniz sevinirim Friend Code imzam'da yazmaktadır eklediğiniz zaman alıntılayıp siz de kodunuzu gönderin.

4098-4175-9666
    bu da benim code isteyen ekleyebilir
  • Beyler ilgilenen varsa shiny flawless pokemonlar satiyorum , 1-2-3-4-5-6 gen flawless legendarylerim de var ( bazilari eng genel de jpn )
  • Friend Code'um: 0619-4968-6939 isteyen eklesin( ekleyen pm atarsa güzel olur :D).
  • Bu bildiğimiz pokemon mu beyler? Cahilliğime verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

Bu bildiğimiz pokemon mu beyler? Cahilliğime verin

Evet bildigimiz

• oyunu geçen ay aldım harika. bütünlemelerden sonra baştan başlıcam çok hızlı oynamıştım tadını alamadım. bitirince bir takım kurayım da kapışalım
  • bişey sorucam bu mewtwo'nun olduğu cave'e gittim yakalamaya çalıştım tabi gelmedi bi türlü topa bende sinirlenip öldürdüm bi daha ki gidişimde orda olucak mı yoksa tamamen gitti mi not: cahilim.
  • Kaçak Mazot kullanıcısına yanıt
    Oyunu save lediysen unut. Ben 50 kez softreset atmıştım pokeball ile yakalamaya uraşırken.

Buyur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Oyunu save lediysen unut. Ben 50 kez softreset atmıştım pokeball ile yakalamaya uraşırken.

Buyur :D

onu akıl ettim savelemeden çıktım paso ultra ball çalıştım bi daha ki girişte senin toptan deniyim, gitmişsede gitsin ya ayar oldum başlarım mivtu ya vardı bende 5 tane dusk ball onu harcadım satılıyosa alayımda yakalayayım şunu

• ben ilk topta yakalamıştım. Mağaradaki pokemonlar için: ilk saldırınızla canını kırmızıya getirin, ardından 3-4 tur quick ball kullanın. sonra da dusk ball. 10. turun ardından timer ball da kullanılabilir.
    Yveltal'ı da 2. topta yakalamıştım. quick-dusk
    PS: bullpedia quick ball için ilk turda işe yarıyor diyor ama ben ilk 4 tur diye hatırlıyorum.
  • 6:01
  • Ben tüm Legendary'ler için baya uğraştım. İlk topta yakalamak haram bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Ben tüm Legendary'ler için baya uğraştım. İlk topta yakalamak haram bana

mewtwo'yu rahat 100 topta yakalamisimdir
  • Pokemon red'i oynadığım günleri hatırlıyorum da mewtwo'yu yakalamak 2 günümüzü almıştı. Bir de güçlüydü ki aman aman. artık çok daha kolay yakalanıyorlar. pokeball teknolojisi mi gelişti, oyun mu kolaylaştı bilemiyorum. ama zevki kaçtı o kesin. en az 20 top harcamak şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichise

Pokemon red'i oynadığım günleri hatırlıyorum da mewtwo'yu yakalamak 2 günümüzü almıştı. Bir de güçlüydü ki aman aman. artık çok daha kolay yakalanıyorlar. pokeball teknolojisi mi gelişti, oyun mu kolaylaştı bilemiyorum. ama zevki kaçtı o kesin. en az 20 top harcamak şart.

az kalsın kafayı yiyordum ben.makinenin şarjını ısırarak bozmuştum
  • zapdos'u nasıl yakalıcam ya yolda yürürken birden belirip karşıma çıkıyor hiç bişey yapamadan alandan ayrılıyor olması gereken spirits den mağarasına gidiyorum ordada yok nasıl yakalancak bu meret ?
  • arkadaşlar ekleyebilirsiniz;

Nintendo 3ds Friend Code: 2380 - 4329 - 6085
  • quote:

zapdos'u nasıl yakalıcam ya yolda yürürken birden belirip karşıma çıkıyor hiç bişey yapamadan alandan ayrılıyor olması gereken spirits den mağarasına gidiyorum ordada yok nasıl yakalancak bu meret ?

ben Articino yakalamak için pokedexte bakıp rahat 8 kere buldum en sonunda mağaraya gidiyor pokedexten bakacaksın sürekli öyle yakalıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Depresyon01

quote:

zapdos'u nasıl yakalıcam ya yolda yürürken birden belirip karşıma çıkıyor hiç bişey yapamadan alandan ayrılıyor olması gereken spirits den mağarasına gidiyorum ordada yok nasıl yakalancak bu meret ?

ben Articino yakalamak için pokedexte bakıp rahat 8 kere buldum en sonunda mağaraya gidiyor pokedexten bakacaksın sürekli öyle yakalıyorsun

eyvallah hocam ekledim bu arada safari için sizde ekleyin fc imzamda yazıyor yada burdan vereyim Nintendo 3ds Friend Code: 2380 - 4329 - 6085

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.