Şimdi Ara

Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
4
Favori
27.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben yıllardır sadece pokemon oynardım bundan da 3ds aldım x için sorum şu pokemon bank Türkiye de de çalışıyor dmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar X olan oyunu dun aldim ve bugun ilk rozetimi aldim, ilk kez pokemon oynayan birisi olarak pek bir bilgiye sahip degilim. IV ve EV lerden bahsetmissiniz bir arkadas ditto da ditto diyor surekli
    baska bir arkadas eslestirmeden bahsediyor. Ben hikaye kismindayim su an ve nasil bir yol izlemeliyim? Tesekkurler.

Oyuna kurbaga ile basladim ve bir boy buyudu ve charmenderi yeni aldim save edip ciktim.
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    Takımımız aynı aşağı yukarı tavsiye olarak eevee yi yakala route 10 da çıkacak daha başlarda istediğin gibi geliştir ( ben umbreon yaptım) yani birde skiddo olabilir bitki ama surf buldoze gibi saldırılar öğreniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LedQueenFloyd -- 10 Nisan 2014; 7:31:45 >
  • Beyler acil yardım lazım mystery gift için benden bir code istiyor nerede bulacağım onu yardım edebilecek olan var mı

• Beyler takımım için feebas geliştiriyorum(hp,sp.at,sp. def,speed,def IVli) malum bu arkadaş prisim scale ile trade edilmeden evrim geçirmiyor...
    Buralarda benimle feebası geliştirmek için takas yapacak biri var mı?Karşılığında 2. feebas'ı ona verebilirim

Bu arada gts deki elemanlar neyin kafasında? 1lvl dandik pokemonlara bile efsaneli +91 lvl isteyenler var,gördükçe sinirim bozuluyor...
  • arkadaslar suan kalos pokedexi tamamlayip oval charm almaya calisiyorum. butun pokemonlari actim sadece xerneas kaldi geriye. rica etsem biriniz bana sadece POKEDEX İCİN gecici olarak xerneas verebilir misiniz? oval charm suan bana cok lazim ve geriye sadece xerneas kaldi. bi sorun cikmamasi icin takas sirasinda kendi yveltal'imi verebilirim daha sonra geri almak sartiyla. yardimci olabilecek arkadas varsa cok mutlu olurum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

Beyler takımım için feebas geliştiriyorum(hp,sp.at,sp. def,speed,def IVli) malum bu arkadaş prisim scale ile trade edilmeden evrim geçirmiyor...
    Buralarda benimle feebası geliştirmek için takas yapacak biri var mı?Karşılığında 2. feebas'ı ona verebilirim

Bu arada gts deki elemanlar neyin kafasında? 1lvl dandik pokemonlara bile efsaneli +91 lvl isteyenler var,gördükçe sinirim bozuluyor...

ben yardimci olabilirim. fc kodum imzamda yazili.

ayrica xerneasin varsa ustteki mesajimda belirttigim soruna yardimci olabilirsen cok memnun olurum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: llorT

quote:

Beyler takımım için feebas geliştiriyorum(hp,sp.at,sp. def,speed,def IVli) malum bu arkadaş prisim scale ile trade edilmeden evrim geçirmiyor...

ayrica xerneasin varsa ustteki mesajimda belirttigim soruna yardimci olabilirsen cok memnun olurum :)

Feebası dün forumdan bir arkadaş sağ olsun geliştirdim
    Xerneas konusunda yardımcı olabilirim dediğin gibi takas sırasında geçici olarak yvertal vermen benim içinde iyi olur bende de o eleman eksik
    FC kodum;2380-4329-6085
    Hangi saatlerde oyundasın?
    Edit;
    Beyler bu arada,dün akşama doğru wonder trade yaparken biri şansa art arta shiny regice ve pokeruslu lavitar geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anypeopl.. -- 20 Nisan 2014; 5:15:01 >

• Beyler safarisinde ditto olan var mı aramızda?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: llorT

quote:

Feebası dün forumdan bir arkadaş sağ olsun geliştirdim
    Xerneas konusunda yardımcı olabilirim dediğin gibi takas sırasında geçici olarak yvertal vermen benim içinde iyi olur bende de o eleman eksik
    FC kodum;2380-4329-6085
    Hangi saatlerde oyundasın?
    Edit;
    Beyler bu arada,dün akşama doğru wonder trade yaparken biri şansa art arta shiny regice ve pokeruslu lavitar geldi

ekledim sağolasın
    akşam 8-9 dan sonra genelde oyunda oluyorum
    wonder dan öyle şeyler gelebiliyosa daha çok denemeliyim wonder trade´i shiny regice nedir ya :D hack ile falan almıştır muhtemelen
    ben de bi kere öylesine noctowl atmıştım karşıdan da noctowl gelmişti

• llorT kullanıcısına yanıt
    Doğrusu o shiny nasıl geldi pek umursamıyorum bile,üzümünü ye bağını sorma diye güzel bir laf var
    Sadece wonder değil normal gtsden legendary ve shiny çekmek bile epey kolay aslında.Mesela geçen azelf,mesprit ve latias için +91 lvl legendary olmayan pokemon istemişlerdi.Latias için sylveonum vardı fakat diğerleri için gece gece üşenmeden 91 lvl ponyta ve aegislash kastım daha doğrusu 50 lvl yapıp gerisini rare candy ile tamamladım(pokemiles sağ olsun)fakat mespriti dün gece shiny ditto karşılığı verdim fakat ditto beklediğim gibi değildi(2IVsi 31miş...)ama verdiğim mesprit daha kötüydü(judge tüm IV lere bok attı sen düşün)
    Bu arada bende gece 5-6 ya kadar uyanığım,oyuna gireceğin vakit forumdan mesaj at bende oyunu açayım

• Denizde nasil ilerliyorsunuz kurbaya nasil biniyorsunuz?
    Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Denizde nasil ilerliyorsunuz kurbaya nasil biniyorsunuz?
    Tesekkurler.

Bi Pokémon una surf adlı Tm miydi Hm diye mi geçiyordu onu öğret denizde gidebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Tesekkurler.

Bi Pokémon una surf adlı Tm miydi Hm diye mi geçiyordu onu öğret denizde gidebilirsin

Peki magarada ki kayalari itmek yada ormanda ki agaclari kesmek icin ne yapiyoruz?
    Tesekkurler.
  • Oyunun puf noktalarini birisi detayli anlatsa herkes yararlanir arkadaslar.
  • quote:

quote:

quote:

Tesekkurler.

Peki magarada ki kayalari itmek yada ormanda ki agaclari kesmek icin ne yapiyoruz?
    Tesekkurler.

Ağaçları kesmek için cut diye bir Tm var diğeri için de Smash miydi öyle bişey var onları öğret pokemonlarına

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler.

Tesekkurler.

Rock Smash'la kayaları kırarsın. Strenght'le kayaları itersin.
  • Şu an Battle Spot'ta takımımı deniyorum ve mega gengar'dan harbi korkulur ha.. takımımın anasını ağlattı gitti.Öldürebildim Gengar'ı ama savaşı kaybettim.
    Neyse şu an denemeye devam :D

Friend kodumu imzaya koyacağım
  • Birkaç online battle attım, taktikler gen IV-V ile aynı gibi; Blaziken veya Breloom gelirse tüm takımı silebilir dikkatli olun
  • Kecinin sirtina nasil biniyoruz? Hangi saldiriyi ogreticez?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.