Şimdi Ara

Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
4
Favori
27.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pokemon x/y'yi eshoptan alsak 2 gb'lik sd card'a sigiyor mu? en uygun oradan mi alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Bende Old Road yok yanliz. Mega mi Super mi ne Road var. Sanirim ondan baska pokeler cikiyor.
    Nereden bulabilirim Old Road acaba?

Ambrette Town'daki Ambrette Aquarium'da veriyor adam.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Sayenizde aldim efenim, tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ichise kullanıcısına yanıt
    Hocam 160 saat pokemon oynamak nedir yahu. Ben anca 60 saat devirebildim, tebrikler gercekten.

• 140 yahu. 160 mı olmuş.
  • 140mis, cok fark etmiyor gerci.

• 5429-8096-4913 ekleyin beyler trade / battle yapariz :D
  • 2079 - 7413 - 9491 Ekleyin arkadaşlar sonunda aldım nintendoyu :D
  • bulbasaur ve squirtle nereden bulunuyor? bska charmender secmistim. oyunu bitirdim simdi bu ikisinide gelistirmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

bulbasaur ve squirtle nereden bulunuyor? bska charmender secmistim. oyunu bitirdim simdi bu ikisinide gelistirmek istiyorum

hocam bende wartortle var takaslayabiliriz
  • Nick:Burak
    FC:2750-1333-8859

Ekleyenler PM Atsn Friend Safari İçin Arkadaş Lazım Bana
  • link battle'da 10 kişiden 9'u japon çıkıyor, o japonların da 8'inden dayak yiyorum. 3-5 tane sabit pokemon + brave bird. Tamam bitti.
  • moltres nasil yakalayabilirim? teorik olarak anladim gibi ama uygulamada ise yaramiyor. pokedexten yerini tespit edip oraya ucuyorum ama surekli yer degistiriyor. karsilasmam mucize gibi ve karsilassam bile 10 kez gorup en son bir adaya gidiyormus. orada onu yakalamam lazimmis dogru mu anlamisim bunu?

edit: yakaladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwar19 -- 24 Kasım 2013; 17:04:02 >
  • bana " Modest Hunter - 4 -5 Outstanding "verebilecek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depresyon01 -- 24 Kasım 2013; 22:58:01 >
  • Pokemon Y'si olanlar Skrelp veya Dragalge trade edebilirmsiniz? Eevee breedliyorum, Sylveon yapıp verebilirim :)

@blackwar19 Hocam bildigim kadarıyla toplamda 12 kere kasrıslamak gerekiyormus, ancak daha sonra hangi adaya gidiyor bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamscape -- 25 Kasım 2013; 15:32:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape

Pokemon Y'si olanlar Skrelp veya Dragalge trade edebilirmsiniz? Eevee breedliyorum, Sylveon yapıp verebilirim :)

@blackwar19 Hocam bildigim kadarıyla toplamda 12 kere kasrıslamak gerekiyormus, ancak daha sonra hangi adaya gidiyor bilmiyorum.

galiba 7. veya 8.de adaya gitti. o kadar ugrasmadim
  • charizard ı yumurta için bıraksam charmendrım olur mu ve nature si aynı mı kalır farklı mı olur? Oyunda baya hata yapmışım charizardı super training yaptırmadan gelişti statları kötü oldu napsam? Bir çok pokemonum öyle naturesini hiç dikkat etmeden geliştirmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

charizard ı yumurta için bıraksam charmendrım olur mu ve nature si aynı mı kalır farklı mı olur? Oyunda baya hata yapmışım charizardı super training yaptırmadan gelişti statları kötü oldu napsam? Bir çok pokemonum öyle naturesini hiç dikkat etmeden geliştirmişim

sanırım aynı doğa kalması için " Everstone " veriyorduk bu arada super training girdimde hiç bir şey anlamadım hunter s.atack geliştircem seçebilyor muyuz onu bulamadım ?
  • heart scale için frisk abilitysi olan bi pokemona thief(tm46) öğretin (örn : noivern ) ondan sonra luvdisc yakalayın işte 10 dk da 20-30 tane h.s yaparsınız
  • Heart scale icin en kolay yöntem pokemon global link'den pokemile leriniz karsiliginda heart scale alabiliyorsunuz.
    Bkz:http://3ds.pokemon-gl.com/

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.