Şimdi Ara

Pokemon X/Y Antrenörler Klübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
6.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baran1242

quote:

Orijinalden alıntı: booker01

Alpha saphirrenin cikisina da az kaldi, konuyu daha cok canli tutmamiz lazim. Benim pokedex tamamdir. :) Isteyenle itinayla trade yapilir. :) Erkhan dostuma da kodlar icin tesekkur ediyoruz.

Aynen haklısınız konuyu daha canlı tutmamız lazım AS ve OR yaklaştığına göre.Bu arada AS veya OR de hangi starterı seçiceksiniz ben Treeckocuyum

Valla daha net karar veremedim. :D Ama septile çok hoşuma gidiyor benim de. :) Megası da ne hoş. :) Bu arada pokedex'i tamamlamak isteyen arkadaşlara da yardımcı olurum zaman oldukça.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baran1242

quote:

Alpha saphirrenin cikisina da az kaldi, konuyu daha cok canli tutmamiz lazim. Benim pokedex tamamdir. :) Isteyenle itinayla trade yapilir. :) Erkhan dostuma da kodlar icin tesekkur ediyoruz.

Aynen haklısınız konuyu daha canlı tutmamız lazım AS ve OR yaklaştığına göre.Bu arada AS veya OR de hangi starterı seçiceksiniz ben Treeckocuyum

Valla daha net karar veremedim. :D Ama septile çok hoşuma gidiyor benim de. :) Megası da ne hoş. :) Bu arada pokedex'i tamamlamak isteyen arkadaşlara da yardımcı olurum zaman oldukça.

Su pokemonu ile basliycam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkahn -- 5 Kasım 2014; 12:02:41 >

• Önceki oyunların üçü ile oynamıştım. Ruby bende vardı Sapphire arkadaşımda takas etmiştik kısa süreliğine emerald ı sonra satın almıştım. Ruby'de mudkip ile başlamıştım. Sapphire da torchic. Emerald'da treecko.

Treecko emerald'da en iyisiydi kesinlikle şampiyonda su pokemonları olduğu için rahattı. Zaten belli bir bölümden sonra çok fazla surf yapıyorsun. En ideal'i o oluyor. İlk kez severek oynadığım grass pokemonuydu. Leaf Blade yüzünden olsa gerek.

Torchic, Norman da çok yardımcı olmuştu double kick sayesinde diğerleri ile zorlanıyordum. Yeni oyunlarda Gallade olacağı için ralts yakalarsam başlarda (Eski oyunda bulunduğu yeri değiştirmemişlerdir umarım) Daha da rahat bir şekilde Norman'ı yenerim. Tabiki dawn stone u önceden bulabilirsek oyunda :) Steven'da yardımcı oluyordu. Fire>steel

Mudkip, Ruby de başladığımda seçmiştim. Hoenn ilk kez keşfederken kullandığım pokemon du. Pokemonu pek iyi oynayamıyordum.Daha önce kuzenimle beraber gold silver oynayıp bitirmeme rağmen oyuna pek hakim değildim.(10 yaşındaydım) İlk oynadığımda Swampert ile Groudon yenip(yakalayamadan) Steven'ın karşısına elimde fire pokemonu olmadan çıktım.(Çocukluk) Elite 4 u en az 50 kez geçmeye çalışmışımdır. Sonunda 80 level Swampert ile Struggle saldırısı kullanarak Steven'ı yenmiştim. Okuldan dönerken serviste sevinçten bağırıp, uyuyan üst sınıfları uyandırmıştım :)

Ben Mudkip ile başlamayı planlıyorum. İlk oynadığımda ki anılarım yüzünden. Takımıda aşağı yukarı kafamda oluşturdum. İkinci kez oynarsam treecko ile oynarım.
    Pokemon x/y da zaten başta torchic verdiler. Az çok oynadım mega blaziken ile şimdi sıra diğer ikisinde.

• Diancie kodlari dagitilmaya baslanmis arkadaslar ama brezilyada.
    Pokemon gl nin twitter hesabinda gorebilirsiniz.
  • Diancie'ler geldi arkadaslar sahipleri PM atsin
     Pokemon X/Y Antrenörler Klübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar shopdakod kalmamis, ama gelirse yine bakicam. Diger konuda baska bir arkadas daha dagitiyor.
  • Oynamak isteyen varsa battle yapalim oyundayim

• Oyunum geldi arkadaslar
    Online alicaklarin haberi olsun :)

• Şubat tatilinden önce alıcam inşallah

• avrupada çıktı mı 28 inde çıkacak diye biliyordum
    Ekleme: Oyunu Avustralyadan mı getirttiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorkemX12 -- 26 Kasım 2014; 12:09:17 >
  • Hayir ben fr de yasiyorum ve oyun burada cikti.
    yaninda hediye olarak figur yada anahtarlik veriyorlar. Resim eklemeyi unutmusum.
  • tamam acaba neden her yerde 21 inde burada 28 inde çıktı ve oyunu beğendiniz mi
  • Oyun cok guzel, begendim ve sistem daha farkli.

• tamam bende alpha sapphire almayı düşünüyorum ve x yada y de wonder trade de güzel bir pokemon çıkan varmı bana en iyi ralts ve kangashkan çıktı ama bazen adamlara mewtwo yveltal falan çıkıyor hiç iyi bir şey çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorkemX12

tamam bende alpha sapphire almayı düşünüyorum ve x yada y de wonder trade de güzel bir pokemon çıkan varmı bana en iyi ralts ve kangashkan çıktı ama bazen adamlara mewtwo yveltal falan çıkıyor hiç iyi bir şey çıkmadı

Tamamen sans isi. Bana bir ara yveltal ve 100 level shiny venasour cikmisti. :)

• Bana cikanlar Genesect, Arceus, meloetta, Darkrai, shaymin olsaydi cok sevinirdim ama hep normal pokemonlar cikti.
  • Elinde Fazladan Blazikenite olan varmı varsa verebilirmi bende protean froakie falan verebilirim bende olan pokemonlardan yardım etmeye çalışırım ama Blazikenite mega taşı veren olursa çok sevinirim
  • Ben veririm ama tas yok.
  • blaziken bende zaten var ama yinede ssğolun ben taş arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorkemX12

blaziken bende zaten var ama yinede ssğolun ben taş arıyorum

Ben veririm kardesim. :) Uygun oldugumuz bir anda hallederiz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.