Şimdi Ara

Pokemon X/Y Antrenörler Klübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
6.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu söylüyorum zaten 6 iv shiny kyogreyi ekledim White 2'den Y'ye attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: withindarkness

Onu söylüyorum zaten 6 iv shiny kyogreyi ekledim White 2'den Y'ye attım

Celebi de yapabiliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

quote:

celebi shiny yok dostum normal ekleyebilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

quote:

celebi shiny yok dostum normal ekleyebilirim

Cok sevinirim :)
  • Online kimse varsa oyundayim arkadaslar
  • pokeditin sistemi şuan nasıl çalışıyor hala offline gözüküyor serverlar.
  • arkadaslar sadece x versiyonda bulunan tyraninar mega tasi ve charizard x mega tasi ariyorum karsiliginda tyranitarite icin aggronite (sadece y versiyonda bulunur) ve charizardite x icin y tasi verebilirim. Takas yapmak isteyen pm atabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TYranitar ekibin as oyuncusudur.
  • Birde bu shiny yveltal xerneas nasil oluyor, hack mi onlar arkadaslar?

Bunlar var birde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkahn -- 14 Ağustos 2014; 23:49:51 >
  • Arkadaşlar pokemon x de haunter var bende.Bunu gengar yapmak istiyorum yardım edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

Arkadaşlar pokemon x de haunter var bende.Bunu gengar yapmak istiyorum yardım edebilir misiniz?

Trade yapman gerek fc kodu ile.

• Şu videoya bayılacaksınız. kac tane curse ve agility bastıktan sonra sweep yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamscape -- 18 Ağustos 2014; 1:05:01 >
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    Volcanion, Diancie ve Hoopa event distribution pokemonlar olacak videoda op'nin de söylediği gibi hepsi hackli görüntüler. Shiny Yvelta ve Xerneas diğer tüm shiny legendaryler pokemonlar gibi büyük ihtimalle günü birlik eventler ile dağıtılacak çünkü starterlar ve legendaryler shiny check ile korunuyor ve shiny olma ihtimalleri yok. Diancie carbink'in mutasyon uğramış hali umarım yumurta ile çoğaltabiliriz yoksa movie event dışında dağıtmayacaklar şuan bizim ulaşmamız imkansız gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withindarkness -- 18 Ağustos 2014; 13:48:32 >
  • quote:

Volcanion, Diancie ve Hoopa event distribution pokemonlar olacak videoda op'nin de söylediği gibi hepsi hackli görüntüler. Shiny Yvelta ve Xerneas diğer tüm shiny legendaryler pokemonlar gibi büyük ihtimalle günü birlik eventler ile dağıtılacak çünkü starterlar ve legendaryler shiny check ile korunuyor ve shiny olma ihtimalleri yok. Diancie carbink'in mutasyon uğramış hali umarım yumurta ile çoğaltabiliriz yoksa movie event dışında dağıtmayacaklar şuan bizim ulaşmamız imkansız gibi

Hangi gun dagitilicaksa haber versinler

• http://www.serebii.net/games/currentevents.shtml aktif olan ve yakında olacak eventleri takip edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withindarkness -- 20 Ağustos 2014; 14:46:50 >
  • charizardite x arıyorum değişmek isteyen varsa bana ulaşabilir mi? Pokeruslu pokemon yada 6 iv adamant ditto ile breedleyip istediğiniz pokemonu verebilirim
  • Pokerus ve Adamantin ozelligi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkahn -- 21 Ağustos 2014; 0:25:14 >
  • adamant naturenin atağı daha yüksek olur. Pokerus bulaşmış pokemon lvl atladığında bazı statlar daha yüksel olur ve iki kat evs kazanır
  • quote:

adamant naturenin atağı daha yüksek olur. Pokerus bulaşmış pokemon lvl atladığında bazı statlar daha yüksel olur ve iki kat evs kazanır

Pokerus nasil bulasiyor?
  • Partideki diğer Pokemonlara bulaşma ihtimali var lvl atladıklarında ama her zama nbulaşmıyor çözemedim daha
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.