Şimdi Ara

Pokemon X/Y Antrenörler Klübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
6.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende yakın zamanda 3DS almayı düşünüyorum sırf bu oyun için. Konsol hakkında fazla bir şey bilmiyorum. Örneğin bunu aldığımda online oynayabilmek için oyunu illa orijinal mi almam gerek? Ne kadar bellek ister? Konsol için ortalama ne kadar para vermeliyim? Cahilliğimi bağışlayın daha önce Nintendo sahibi olmadım.
  • Hocam oyunun zaten sadece orjinali mevcut çakması yok konsol içinse oyunla beraber 400-550 lira arası bir ücret vermelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran1242

Hocam oyunun zaten sadece orjinali mevcut çakması yok konsol içinse oyunla beraber 400-550 lira arası bir ücret vermelisin

hocam devam ediyo musun pokemona alpha sapphire omega ruby alıcak mısın? ben pokemon y e yeniden başladım hala bitirmedim hikaye modunu pokemon eğitmek sıkıyo beni savaşmak daha eğlenceli ama omega ruby alıcam
  • Hocam ben şuan tatilde bizim yazlıktayım benim pokemon hayatımın başladığı yerde 6-7 yıl önce burada gameboyda fire red -ruby oynardık şimdi 3 boyutlu xy oynuyorum acaip nostalji oldum şu sıralar internetim az olmasından dolayı onlineda kullanmak için pokemon eğitiyorum ama battle falanda atıyorum arada telefonun interneti sayesinde.
    Henüz hangi oyunu alıcağıma kararveremedim oyunlar çıktığı zaman düşünücem ama büyük ihtimal omegaruby alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran1242

Hocam oyunun zaten sadece orjinali mevcut çakması yok konsol içinse oyunla beraber 400-550 lira arası bir ücret vermelisin

Peki online olayı nasıl oluyor. Direk internetten bağlanabiliyor musun? Bende xbox 360 vardı da onun gibi üyelik falan almak gerekiyormu. Cahilliğimi tekrar bağışlayın.
  • Üyelik gerekmiyor

• dunya kadar pikachu yumurtlattim iclerinden bir tane bile shiny pichu cikmadi
  • Shiny çıkma olasılığı çok az ama kişiden kişiyede değişen bir oran var bana mesela charmander çiftleştirirken ilk yunurtadan 5IV charmander çıkmıştı shiny.

• Arkadaşlar ben de başlayalı biraz oldu friend code 5343-9928-8315 eklerseniz sevinirim ve ekleyen pm atarsa gene sevinirim ki ekleyeyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

dunya kadar pikachu yumurtlattim iclerinden bir tane bile shiny pichu cikmadi

Iki farkli ulkeden pikachu eslestirirsen sansin artar.
  • Bu arada arkadaslar
     Pokemon X/Y Antrenörler Klübü

• gts kapanmayaydi iyidi tüm pokedexi tamamlardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

dunya kadar pikachu yumurtlattim iclerinden bir tane bile shiny pichu cikmadi

Iki farkli ulkeden pikachu eslestirirsen sansin artar.

ingiliz pikachu ile japon ditto ciftlestiriyordum. ama artik ilgim kalmadi.70-80 saat ugrastim daha zaman ayirmak istemiyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

gts kapanmayaydi iyidi tüm pokedexi tamamlardım

Gts kapali degil.
  • quote:

quote:

Gts kapali degil.

nasıl kapalı değil hocam pokedit çalışıyor mu ki? pokedexi tamamlarım ben 1 haftaya ozaman ds in internet serverları kapandıgı için pokemon white a gts den pokemon atamıyorum nasıl kapalı değil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B2022E7A -- 5 Ağustos 2014; 13:25:26 >
  • quote:

quote:

quote:

Gts kapali degil.

nasıl kapalı değil hocam pokedit çalışıyor mu ki? pokedexi tamamlarım ben 1 haftaya ozaman ds in internet serverları kapandıgı için pokemon white a gts den pokemon atamıyorum nasıl kapalı değil?

3DS icin konustum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gts kapali degil.

3DS icin konustum

3ds için daha çok var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gts kapali degil.

3DS icin konustum

3ds için daha çok var

Musait zamanda eksikleri atarim

• quote:

quote:

quote:

Gts kapali degil.

Gts'nin kapanması önemli değil görünce denedim halen gtsden hackli pokemonları alabiliyorum biraz önce shiny kyogre ekledim sorunsuz attım Pokemon Y içine

• quote:

Orijinalden alıntı: withindarkness

quote:

quote:

quote:

Gts kapali degil.

Gts'nin kapanması önemli değil görünce denedim halen gtsden hackli pokemonları alabiliyorum biraz önce shiny kyogre ekledim sorunsuz attım Pokemon Y içine

hocam sıkıntı pokeditten yaptıgımız pokemonu pokemon white a atmak eğer hala sistem açıksa ben pokedexi tamamlamaya başlıcam

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.