Şimdi Ara

Pokemon X/Y Antrenörler Klübü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
6.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birde şimdi bu IV judge ye gittiğimde pokemon için atıyorum;
    Great potantial lies in hp. Attack good,defans equally good en sonda da can't beaten fln diyince bu 3ü 31Iv oluyor değil mi? Bazı yerlerde okumuştum 31 ise flawless fln diyormuş sanırım(bende hiç demedi...)
    Bu arada milotic için bold natureye karar verdim(defansı çok düşük).1 saate kalmaz 2 tane sağlam feebas yumurtası çatlatmış olurum.
    Şu elemanları geliştirmem için yardım edecek var mı?2. feebası hediye edebilirim
  • Hocam defansı düşük olan pokemonu special defence yapman lazım bide 31 olduğundan emin değilim ama yüksek oluyor IVleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sp. defansı iyi fiziksel saldırılara karşı olan defansı çok kötü(epey bir düşük) o yüzden normal defans için bold seçtim.
    Sonunda hp,def,sp. at sp.def,speed IV li feebası ürettim.
    Bu arada sende 3ds varsa senle takas yapalım mı?2. feebası(birazdan çatlar) eğer sende de prisim scale varsa(milotic için) sana verebilirim.
    Kullanmasan bile en azından elinde bulunur.Gts deki mallar gibi 1 lvl pokemonu legendary karşılığında kakalamaya çalışırsın(harbi neyin kafası o?)
  • Cuma akşamüstü yardım ederim feebası dönüştürmene bide o 1LvLık pokemonları klonlamak için koyuyorlar insanların legendary vermiyeceğini biliyorlar zaten

• Bende yeni aldım henüz arkadaş eklemeyi çözemedim DS'ten farklı biraz ama çözünce herkesi ekleyeceğim Fennekin ve Squirtle seçtim, Lucario, Tyrunt ve Staraptor aldım son pokemon ne seçmeliyim ve sizce bu 5li iyi mi?

Edit: Sanırım herkesi ekledim benim FC: 2767-0036-9131

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bligzer -- 20 Nisan 2014; 2:29:16 >
  • Hocam kurduğunuz 5linin grounda (straptor hariç)-ghosta-electrice-fightinge-steele-dragona-ice ve rocka karşı zayıflıkları var(tüm takımın zayıflıklarını göz önüne aldım bazı zayıflıklara iki pokemonun zayıf ama bir pokemonun iyi vuruyor)

• Tyrunt'u sevmedim ve takımı bozmaya karar verdim şimdilik aklımda Fennekin-Blastoise(Feraligatr da olabilir)-Garchomp-Gardevoir-Staraptor ve son olarak da Charizard Y alabilirim belki, sadece lig için Online battle'lar için all-dog ve all-eevee düşünüyorum Bu arada wonder trade denemeyen varsa mutlaka denemelisiniz çok zevkli

• Hocam yapmadan önce size de danışmak istedim yabancı poketuber(youtubeda pokemon oynayanlar) gibi bende bir kanal açıp orada hem wifi battleları hem de kendi kullandığım bazı pokemonların yapılışlarını versem türk oyuncular ilgi gösterir mi?bide videoları çekerken ingilizce çekip ardından maç sonu türkçe anlatıp yapıp iki farklı dilde ayrı yayınlamayı düşünüyorum

• Pek Türk oyuncu yok sanırım, varsa da ben denk gelmedim ama oynayan varsa ilgi gösteren de olur diye düşünüyorum
  • Arkadaslar selam ben de yeni oyuncuyum codum: 4012-5434-4046
  • Merhabalar. Herkesi ekledim buraya yazanlarin. Benim fc: 4141-3922-2145 Eklerseniz sevinirim, tesekkurler..

• quote:

Orijinalden alıntı: booker01

Merhabalar. Herkesi ekledim buraya yazanlarin. Benim fc: 4141-3922-2145 Eklerseniz sevinirim, tesekkurler..

Beni eklememişsin. Ekledim seni.
  • Herkesi eklemeye çalıştım unuttuğum varsa PM atsın.6 vs 6 "OU" battle atmak istiyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: booker01

Merhabalar. Herkesi ekledim buraya yazanlarin. Benim fc: 4141-3922-2145 Eklerseniz sevinirim, tesekkurler..

Beni de eklememişsin
  • 6 vs 6 atmak istiyen var mı?
  • Yveltal ve Blaziken dışında OU pokemonum yok
  • Bligzer kullanıcısına yanıt
    Yveltal Ubers'tı doğru hatırlıyorsam
  • karışık formatta atabiliriz sadece kurallar smogon kuralları olsa yeter
  • İstersen atalım ama benim pokelerde EV-IV ayarlı değil
  • sen bilirsin eğer atmak istiyorsan atalım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.