Şimdi Ara

Pokemon X/Y Antrenörler Klübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
6.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nintendo resmi olarak Hoenn oyunlarının remake'ini çıkarıcağını açıkladı.Adları OmegaRuby ve AlphaSapphire olucak.Şuan kadar bilinen tek şey tam olarak 6 ay sonra çıkıcak olmaları ve oyunların kapak resimleri.Kısa bir oynanış videosunun bu haftasonu gösterilmesi bekleniyor.

-Oyunları almayı düşünüyormusun?Hangi versiyonu alırsınız?Ben daha karar veremedim ikisi de çok güzel duruyor.

Pokemon X/Y Antrenörler Klübü

• Sırf kyogre var diye sapphire alırım.Zaten pokemon x de 5IVli groudonum var.
  • İnternette bir de Emerald versiyonu olan yeşili dolaşıyor ama o fake sanırım. Bu ikisinden olursa ben de Sapphire alırım diye tahmin ediyorum ama hiç belli olmaz
  • Bligzer kullanıcısına yanıt
    Tekrar yapılan oyunların genelde 3. oyunu çıkmıyor.Mesela gold/silver tekrar yapılırken crystal yapılmamıştı.Bunda da aynı şekil devam eder
  • Daha elimizde ki oyunu tam cozemedik
  • Battle atmak isteyen :):):)...2681-0438-8142 eklerseniz sevinirim :):):)...Safarim steel magnetone-klang-bronzong :):):)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cirik

Battle atmak isteyen :):):)...2681-0438-8142 eklerseniz sevinirim :):):)...Safarim steel magnetone-klang-bronzong :):):)...

Ekledim, eklersen sevinirim safarin önemli benim için FC: 2767-0036-9131
  • Ekledim :):):)...
  • beni de ekle dostum. friend code : 2767-0116-5046

ayrıca naive,hasty natureli xerneas arıyorum. takas etmek isteyen varsa bi mesaj uzaktayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashura -- 19 Mayıs 2014; 18:15:14 >
  • Ekledim :):):)...
  • arkadaslar oyuna yeniden baslicam pokeleri banka attim ama itemler atilamiyomus. bi hayirsever benim esyali pokemonlari alip ben oyuna yeniden basladiktan sonra bana geri atabilecekse cok memnun olurum. bu konuda yardim etmek isteyenler imzamdaki fc yi ekleyip pm atabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bereber pokedexleri tamamlasak herkes icin iyi olur.
  • Katılıyorum

• elinde charizardite x ve houndhoom olan değişmek isteyenler varsa x ve y öncesi tüm efsanevi pokemonlar var değişmek isteyenler varsa
  • baya boşladım oyunu ya yeni save açtım yeni konsol için hala ana hikayeyi bitirmedim sürekli oynayan kimler var
  • Ben sürekli oynuyor sayılırım wifi turnuvaları falan

• Ben ve @Bligzer var. Beraber pokedexi tamamliyoruz.

Hepinizi ekledim codum: 4012-5434-4046.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkahn -- 15 Haziran 2014; 14:51:07 >
  • 6 vs 6 maç yapmak isteyen varsa eklesin FC:3067-6325-7124

• quote:

Orijinalden alıntı: withindarkness

elinde charizardite x ve houndhoom olan değişmek isteyenler varsa x ve y öncesi tüm efsanevi pokemonlar var değişmek isteyenler varsa

houndoom atarim sana istersen 5 iv pokede var uretime basladim.
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    Olur dostum @erkahn
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.