Bildirim
Pokemon X/Y Antrenörler Klübü (4. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sırf kyogre var diye sapphire alırım.Zaten pokemon x de 5IVli groudonum var. -
İnternette bir de Emerald versiyonu olan yeşili dolaşıyor ama o fake sanırım. Bu ikisinden olursa ben de Sapphire alırım diye tahmin ediyorum ama hiç belli olmaz -
Tekrar yapılan oyunların genelde 3. oyunu çıkmıyor.Mesela gold/silver tekrar yapılırken crystal yapılmamıştı.Bunda da aynı şekil devam eder -
Daha elimizde ki oyunu tam cozemedik -
Battle atmak isteyen :):):)...2681-0438-8142 eklerseniz sevinirim :):):)...Safarim steel magnetone-klang-bronzong :):):)... -
quote:
Orijinalden alıntı: cirik
Battle atmak isteyen :):):)...2681-0438-8142 eklerseniz sevinirim :):):)...Safarim steel magnetone-klang-bronzong :):):)...
Ekledim, eklersen sevinirim safarin önemli benim içinFC: 2767-0036-9131
-
Ekledim :):):)... -
beni de ekle dostum. friend code : 2767-0116-5046
ayrıca naive,hasty natureli xerneas arıyorum. takas etmek isteyen varsa bi mesaj uzaktayım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashura -- 19 Mayıs 2014; 18:15:14 > -
Ekledim :):):)... -
arkadaslar oyuna yeniden baslicam pokeleri banka attim ama itemler atilamiyomus. bi hayirsever benim esyali pokemonlari alip ben oyuna yeniden basladiktan sonra bana geri atabilecekse cok memnun olurum. bu konuda yardim etmek isteyenler imzamdaki fc yi ekleyip pm atabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar bereber pokedexleri tamamlasak herkes icin iyi olur. -
Katılıyorum
elinde charizardite x ve houndhoom olan değişmek isteyenler varsa x ve y öncesi tüm efsanevi pokemonlar var değişmek isteyenler varsa -
baya boşladım oyunu ya yeni save açtım yeni konsol için hala ana hikayeyi bitirmedim sürekli oynayan kimler var -
Ben sürekli oynuyor sayılırım wifi turnuvaları falan
Ben ve @Bligzer var. Beraber pokedexi tamamliyoruz.
Hepinizi ekledim codum: 4012-5434-4046.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkahn -- 15 Haziran 2014; 14:51:07 > -
6 vs 6 maç yapmak isteyen varsa eklesin FC:3067-6325-7124
quote:
Orijinalden alıntı: withindarkness
elinde charizardite x ve houndhoom olan değişmek isteyenler varsa x ve y öncesi tüm efsanevi pokemonlar var değişmek isteyenler varsa
houndoom atarim sana istersen 5 iv pokede var uretime basladim. -
Olur dostum @erkahn
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X