Şimdi Ara

Pokemon X/Y Antrenörler Klübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
6.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler uğraştıracağını düşündüğüm kısımları arada not düşeyim dedim. İşine yarayan olur belki aranızdan birinin. Roaming Pokemonları yakalamak için Mean Look skillini kullanabilirsiniz ilk karşılaşmada elinizden kaçmasını önler. Ayrıca elinizde Deoxys varsa fossile laboratuvarında formunu değiştirebilirsiniz.
  • Ayrıca elinizde Genesect varsa fosil labaratuvarındaki hiker NPC'sinden genesectin techno blast atağını değiştirecek itemleri alabilirsiniz.

İtem yoksa----Normal Type

Burn Drive-----Ateş tipi

Douse Drive-----Su tipi

Shock Drive------Elektrik tipi

Chill Drive----------Buz tipi
  • Pokegen kullanan biri varsa bir ricam olucakta yardımcı olabilir mi?
  • ben kullanıyorum dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: withindarkness

ben kullanıyorum dostum

hocam bende dstwo da black de pokemonlar var tüm genler var. ben hepsini pokemon white orjinal oyunuma atmak istiyorum elimde de 1 tane 3ds xl var nasıl yapabilirim.dstwo u takıp pokemonları gts e koyup sonra pokemon white ı takıp gts den alabilir miyim pokemonları ve öyleyse nasıl yapabilirim detaylı açıklar mısın ? veya pokegen ile aynı anda bütün pokemonları pokemon white oyunuma aktarma şansım var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B2022E7A -- 27 Mart 2014; 14:28:09 >
  • Bu pokemonlardan hangisi daha iyi, daha karizmatik? Hangi oyunu almalıyım, pokemon X mi? yoksa Y mi? Fark nedir? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Bu pokemonlardan hangisi daha iyi, daha karizmatik? Hangi oyunu almalıyım, pokemon X mi? yoksa Y mi? Fark nedir? Teşekkürler

Pokemon oyunlarında hep seçim meselesi olmuştur neredeyse birbirine üstün hiç bir yanı olmuyor versiyon pokemonlarının. Yvelta dark flying olduğu için sky battleda kullanmak isteyebilirsin Xerneas is yeni tür olan fairy pokemonlardan birisi ve Dragon türüne karşı çok etkili ki bunlar genellikle önceki nesillerin legendary pokemonları oluyor . Bunların dışında bir kaç oyun içi sık rastlanan ve bir kaç fosil pokemon farklılığı var benim Y almam tamamen Yvelta'nın uçma yeteneği ile ilgili seçim sana kalmış gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withindarkness -- 27 Mart 2014; 16:52:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

quote:

Orijinalden alıntı: withindarkness

ben kullanıyorum dostum

hocam bende dstwo da black de pokemonlar var tüm genler var. ben hepsini pokemon white orjinal oyunuma atmak istiyorum elimde de 1 tane 3ds xl var nasıl yapabilirim.dstwo u takıp pokemonları gts e koyup sonra pokemon white ı takıp gts den alabilir miyim pokemonları ve öyleyse nasıl yapabilirim detaylı açıklar mısın ? veya pokegen ile aynı anda bütün pokemonları pokemon white oyunuma aktarma şansım var mı?

Cevaplayacak yok mu ?
  • Beyler Darkai event yapıldı gösteriyor bazı sitelerde Pokemon X/Y için şimdiye kadar hiç yapıldı mı Darkai eventi?
  • withindarkness kullanıcısına yanıt
    Yeni filme ön sipariş ile bilet alınca gelen koddan Darkrai ı alabiliyorsun. Bulbapedia da böyle açıklamışlar.
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/List_of_Wi-Fi_event_Pokémon_distributions_in_Generation_VI
    Resmi sitede google chrome kullanıp ingilizceye çevirdiğinde nation wide event diyor. Anladığım kadarıyla Japonya da yaşayanlar bu event ten yararlanabiliyorlar. Belki gelecekte avrupa içinde yayınlanır.
    ポケットモンスターオフィシャルサイト
    人気投票で1位を獲得した「ダークライ」を『ポケットモンスター X・Y』に、プレゼント!!
    http://www.pokemon.co.jp/ex/darkrai/?a001=news

• quote:

Orijinalden alıntı: Masterbronze12

Yeni filme ön sipariş ile bilet alınca gelen koddan Darkrai ı alabiliyorsun. Bulbapedia da böyle açıklamışlar.
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/List_of_Wi-Fi_event_Pokémon_distributions_in_Generation_VI
    Resmi sitede google chrome kullanıp ingilizceye çevirdiğinde nation wide event diyor. Anladığım kadarıyla Japonya da yaşayanlar bu event ten yararlanabiliyorlar. Belki gelecekte avrupa içinde yayınlanır.
    http://www.pokemon.co.jp/ex/darkrai/?a001=news

Serebii'de halen devam edenlerden CoroCoro vardı bitmiş sanırım zaten şuand bir ara vardıysa bile
    Shiny Genesect'tede aynısını yaptılar BW için. Gene hackleyip alacağız mecbur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withindarkness -- 27 Mart 2014; 22:00:27 >

• Arkadaşlar R4 kartaki pokemon Black2 oyunumdan Pokemon y'ye nasıl pokemon transfer edebilirim bilen var mı?
  • R4 kartın ne olduğunu bilmiyorum ama black 2 den Y ye pokemon transfer etmek için Pokemon Bank kullanıcısı olmanız gerekiyor. Poke Transporter ı kullanarak pokemonları black 2 den pokebank e atıyor. Pokebank ten pokemonları Y a atıyorsunuz sonra.
  • Saolun hocam fakat R4'ü görmüyor poketransporter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran1242

Saolun hocam fakat R4'ü görmüyor poketransporter

Hocam onun yolu yok illa orjinal oyun sahibi olman gerek.Bu aralar oyuna giremiyorum ranking savaşlarda efsane kullanmak yasak mı bilginiz var mı?
  • Yasak değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler online battle'a hazırlanıyorum,takımım;
    Zoroark ; 5 Iv(hp,def,sp att-def,speed) timid
    Jolteon ; 6IV timid
    Feebas ; 5IV modest(trade ile milotice çevirmeye çalışıyorum...)
    Aegislash ; 5Iv brave nature

Diğerlerine karar veremedim daha...
    Ateş-ejder için charizard(charizard x)
    Peri için flabebenin son halini veya sylveon yapmayı düşünüyorum sizce hangisi iyidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anypeopl.. -- 17 Nisan 2014; 17:05:26 >
  • Charizard X makul-jolteonu special attakçı olarak kullanmalısın-florges oyunun en iyi special wallarından birisi şiddetle öneririm

• Florges'i hangi nature olarak yakalamalıyım?Sp.def artıranlardan mı?
    Bu arada cihazı 2. elden almıştım.Friend listesinde ekliymişiz
    Benim safaride neler var söyleyebilir misin?CordeN diye geçiyor isim(isimi nasıl değiştiriyoruz bilen?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anypeopl.. -- 17 Nisan 2014; 22:58:53 >
  • İsmini mii karakterini ismini değiştirerek değiştirebilirsin ama emin değilim veya cihazı formatlayabilirsin florgesin calm nature olması gerekiyor.Friend safarinde sandshrew-nincada-diggersby var ground type safarin var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.