Şimdi Ara

pokemonBW2 Türkiye'de satılıyo mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pokemon BW2 ve XY TR de satılıyor mu? son zamanlarda hiç vaktim olmadı bakacak ve almayı düşünüyorum. bide 3DS nin fiyatını , oyunların fiyatını ve 2DS çıktıysa fiyatını biliyorsanız söylerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rith -- 17 Ekim 2013; 11:05:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mewtwo_1010

pokemon BW2 ve XY TR de satılıyor mu? son zamanlarda hiç vaktim olmadı bakacak ve almayı düşünüyorum. bide 3DS nin fiyatını , oyunların fiyatını ve 2DS çıktıysa fiyatını biliyorsanız söylerseniz sevinirim

BW2 Ve XY İnternet Üzerinden TÜRKİYE'de Satıştadır Fakat Mağazada Bulmk Zordur Normal 3DS 400 TL 3DS XL 600 TL Üzeriden Satııyor Oyun Fiyatları 110-150 TL Arasında 2DS Derken DS Dediğini Farz Ediyorum Oda 200-250Arası Bulunabilir İnternet Üzerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Spirit Of Emotions

quote:

pokemon BW2 ve XY TR de satılıyor mu? son zamanlarda hiç vaktim olmadı bakacak ve almayı düşünüyorum. bide 3DS nin fiyatını , oyunların fiyatını ve 2DS çıktıysa fiyatını biliyorsanız söylerseniz sevinirim

BW2 Ve XY İnternet Üzerinden TÜRKİYE'de Satıştadır Fakat Mağazada Bulmk Zordur Normal 3DS 400 TL 3DS XL 600 TL Üzeriden Satııyor Oyun Fiyatları 110-150 TL Arasında 2DS Derken DS Dediğini Farz Ediyorum Oda 200-250Arası Bulunabilir İnternet Üzerinden

yok hocam 2ds diye yeni bişey çıkmış ucuz ve kötü görünümlü bükülemiyen 3ds ve 3 boyutlu değil

bu arada kadıköyde bi pasaj gibi biyerden 250 ye aldım. içinden ekstra sarj tarzında birşey de verdi nintendonun orjinal sanırım. gg den de sipariş ettim pazar daha gelmedi İnşallah yarın oda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Spirit Of Emotions

quote:

yok hocam 2ds diye yeni bişey çıkmış ucuz ve kötü görünümlü bükülemiyen 3ds ve 3 boyutlu değil

bu arada kadıköyde bi pasaj gibi biyerden 250 ye aldım. içinden ekstra sarj tarzında birşey de verdi nintendonun orjinal sanırım. gg den de sipariş ettim pazar daha gelmedi İnşallah yarın oda

Hocam Şu 3DS Çok Pahalı Yaw Liseliyik Biz Nasıl Alıcam Diye Düşünüyorum Halaaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.