İnternette pekçok sistemin null'u var ya da editlenmiş cracklenmiş halleri var. Mesela ogame bunlardan biri. Pekçok web master arkadaşlarım bu oyunun null'unu alıp kendilerine kurabiliyorlar bende denedim ve bende kurabildim.
sonra acaba bizim craterı da yapabilir miyim dedim araştırdım biraz ama ne yazık ki crater'ın scriptinin null'unu bulamadım.
yabancı sitelerde yaptığım bir araştırma sırasında bir şirketin craterda ki scripti 200 $ a sattığını duydum. 250 ytl falan bulabilirsek yani sanırım pokemoncrtaer Türkiyeyi açar sadece Türklerin oynayabildiği bir crater'a sahip olmuş oluruz ( ya da en azından sadece Türklere beleş crater ) Her neyse ne dersiniz arkadaşlar aranızda 250 ytl toplayabilir misiniz scripti lisansıyla satın alıp kendi craterımızı kuralım.
sadece öneri + siizn düşüncelerinizi almak için açtım.
Herkes 5 ytl Versin
güsel fikir o parayı 50 kişi herkes 5 ytl vererek toplayabilir ama 50 kişi bu organizasyona katılır mı onu bilmiyorum
bence kalsın boşverelim bi de site sahte yollar da kazıklanırız bu crater iyi yeter bize
Ben Admin Olam Bi 20'lik Veririm
Aslında İlerlemiş Script Konusunda Arkadaşlar Ordan Bulabilir Sitenin Kaynak Kodlarından Oluşturalibir Ama Zaman Emek Ve Tecrübe İşi Bu...
quote:
Orjinalden alıntı: Enterighi
ben 21 veririm
sahte vermesi imkansız çünkü verdiği script lisanslı script eğer bir hata çıkarsa adamları dava edip mahkemeye verebiliriz.
bunu bile bile adamın sahte birşey verceğini sanmam.
Kendimiz sahtesini üretsek ne kadar sürer?
quote:
Orjinalden alıntı: nemesis_serhat
sahte vermesi imkansız çünkü verdiği script lisanslı script eğer bir hata çıkarsa adamları dava edip mahkemeye verebiliriz.
bunu bile bile adamın sahte birşey verceğini sanmam.
peki bi sahtesini yapsak onlar bizi dava edebilir mi?
5 de benden
bunu bizler yapamayız çok ciddi kodlama bilgisi istiyor yapan var mı diye araştırdım sahtesini (null'unu) yapan yok ki.
ya bu oyuna değer vermediklerinden uğraşmıyorlar ya da adamların sistemleri gerçekten çok sağlam bir sahtesini yapmaya izin vermiyor.
Sahtesini bulup kullanabilirsek bizi suçlayamazlar sadece yapan adamı suçlayabilirler.
quote:
Orjinalden alıntı: Pokemon Delisi
quote:
ben 21 veririm
quote:
quote:
quote:
ben 21 veririm
Bişey yazmıcaksan mesaj atma
yapan çıksa bende weririm
BENCE OLMAS AMA BİLİNMEZ YANİ ŞÖLE TÜRK TRAİNERLARI DİYE YERDE OLSA YAPARSANIZ TÜRKÇE YAPIN LTFN
quote:
Orjinalden alıntı: berkuş
BENCE OLMAS AMA BİLİNMEZ YANİ ŞÖLE TÜRK TRAİNERLARI DİYE YERDE OLSA YAPARSANIZ TÜRKÇE YAPIN LTFN
he yha trainer adlarınıda deiştirin ne bu böle zedjadark ne biçim isim şunu süleyman ahmet vs bişi yapın
Aslında Tabs Felan Hazırlayıp Pokemoncrater'den Ayrı Bir Pokemon Sitesi Açabiliriz Fakat Php Kodlarını Sökmemiz Yaniş ''coder'' Olmamız Gerekir.. Diğer Online Pokemon Sitelerinede Bakabilirsin Mesela Tppc...Onun Null 'u Varmı Bi Araştır İstersen
birde şu var diğer web bazlı pokemon oyunlarını çok bilmem de en çok bilinen ve en gelişmişi pokemoncrater.
burdakilerin çoğu da onu biliyor.
ben coderlık'tan biraz anlıyorum ama script yazcak kadar değil zaten o kadar bilsem şu an zengindim
null konusuna gelince bence craterın ki ya olsun ya da hiç olmasın ne güzel oyun yine yenilendi zenginleşti falan asıl şimdi oynayacan craterı.
berkuş: Oyun zaten ing olarak gelir elimize ama çevirisini yaparız sorun olmaz tr olarak sokarız yayına.
eğer null u bulabilirsek ki sanmam bulabilceğimizi bedavaya açarız sıfırdan bir crater.
İyi fikir ama bu işte yine ( sana demiyorum ) biriLeri doLandırıcıLık yapmaya çaLışacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE
İyi fikir ama bu işte yine ( sana demiyorum ) biriLeri doLandırıcıLık yapmaya çaLışacaktır