Sadece Türkler olmaz bence olamaz.O zaman her pokeye girişimiz de KimLik Kartı Gerekir.
Bi kere 250 YTL yi Hem dilimizi tanıtmak için hemde Crater i sorunsuz oynamak için harcarız.Dilimizi tanıtmak amacıyla da Gavurlar girsin derim.Daha bir çok sorun var Örn;
Bu paraları nasıl toplayacaz?
benden 10 çıkar
Ben de verebiLirim biraz
işin içinde oyunun admini olmak var ben 50 veririm
İİİİİİİ DE BU PARALARI BİRBİRİMİZE NASIL ULAŞTIRCAZ.HIII.
önce parayı toplayabilcek yeterli mevcut var mı onu öğrenelim.
daha sonra scripti yazabilcek şirketle görüşürüm ben şartlarını falan öğrenirim eğer orda da sorun çıkmazsa alırız adamlardan.
Oyunu Türkçe ve ing olmak üzere iki dil yaparız başlangıç için 2 ya da 3 server açarız zamanla gerçekten tutarsa iş büyütürüz 7 servera kadar çıkarız.
7 server işi çok pahalıya patlar ama bize 500 falan eder ancak reklam falan alır durumu dengeleriz.
Türklere çaktırmadan ayrıcalık yaparız s lugialar s suicuneler falan
düşünsenize milletin hile yapamadığı bir TT yi ne mr hobo var ne de diğer hileci adamlar TT full bize ait olur valla
quote:
Orjinalden alıntı: nemesis_serhat
önce parayı toplayabilcek yeterli mevcut var mı onu öğrenelim.
daha sonra scripti yazabilcek şirketle görüşürüm ben şartlarını falan öğrenirim eğer orda da sorun çıkmazsa alırız adamlardan.
Oyunu Türkçe ve ing olmak üzere iki dil yaparız başlangıç için 2 ya da 3 server açarız zamanla gerçekten tutarsa iş büyütürüz 7 servera kadar çıkarız.
7 server işi çok pahalıya patlar ama bize 500 falan eder ancak reklam falan alır durumu dengeleriz.
Türklere çaktırmadan ayrıcalık yaparız s lugialar s suicuneler falan
düşünsenize milletin hile yapamadığı bir TT yi ne mr hobo var ne de diğer hileci adamlar TT full bize ait olur valla
eN İyisi TT Olayını Kaldırmak Olsun...Çünkü tt'ye Girmek İçin Bir Çok Kişi Çalıor Hesapları...
admini biz olcağımızdan hesap çalanları ip den tespit edip bir güzel banlarız çaldığı pokeleri de geri iade ederiz.
nasıl olsa admin panelinde kim ne yaptı herşey var
yani hesap çalmaya kalkan bunu yaptığına çok pişman olur.
quote:
Orjinalden alıntı: nemesis_serhat
admini biz olcağımızdan hesap çalanları ip den tespit edip bir güzel banlarız çaldığı pokeleri de geri iade ederiz.
nasıl olsa admin panelinde kim ne yaptı herşey var
yani hesap çalmaya kalkan bunu yaptığına çok pişman olur.
Öyle Olursa Olur... Eh Artık Bizleride Görürsün Her Türk'e Bi G.Suicune
bunu basarmalisiniz
ee nasıl craterı yapan tek kişi değildi
bu işi yapanda tek kişi olmaz
babalar bayram zamanına denk gelirse bi 30 size helal olsun bu arada pokemoncrater deki hesabımızla giriş yapabilcekmiyiz?
quote:
Orjinalden alıntı: Punisher_berkE
babalar bayram zamanına denk gelirse bi 30 size helal olsun bu arada pokemoncrater deki hesabımızla giriş yapabilcekmiyiz?
İstersen Girersin Ama Orda 0 Dan Başlıcaz Tabi Yapabilirsek Benim Kafam Yattı Fikre Ama Katılan Olsa...
açarsak benimde katılma ihtimalim olabilir; fakat izin gibi birşey gerkmekte değil mi telif hakkı falan bide oraya para;
İn$aLLah başarıLı bir proje oLur
poke script bende var ama kurmuyom haksız poke istemiyorum
Arkadaşlar Eğer Para Toplanırsa yeterli banka hesabı açılsın oraya aktarılsın eğer crater kurunmayınca bankanın verdiği dekantla şikayet edebilirsiniz bide bende siteyi yapabilirim.
ya şu aşırı iğrenç ve gıcık konuyu kapat ya
quote:
Orjinalden alıntı: ulTRman
Bi biskrem versem o şapuduklu ağzını kapatablirmisin.
Arkadaşlar Crater'a ne oluyor? babaların malı değil ki kullandıkları script parasını vermişler kodlattırmışlar lisansıyla birlikte kendilerine alıp yayınlamışlar.
Bizde parasını verip şirketine scripti yazdıırp lisansıyla satın alıcaz kim neye karışabilir?
quote:
Orjinalden alıntı: ulTRman
Bu konu senin açtığın tüm konulardan daha mantıklıdır senin gibi avrupa malına düşükn adamlar yüzünden bu hale geldi ülke.
bu iş olursa inşallah sen craterına takıl koçum sana karışan yok sende bize karışma