ßi Oyun İçin Kendinizi Kaptırmayın bu kadar,Yapabilirseniz bu oyunu Çok İyi Bir Yönetici Kadrosu olması Lazım.1 Gün Sonra Hacklemesinler Siteyi Bide..
Dostum seni bilmem de benim kendi sitem kasımdan beri var ve birkere bile hacklenmedi daha
yani amatör biri değilim siteyi hackletmem kolay kolay + yedek alıcaz hergün merak etme iş olursa ama şirketle temasa geçemiyoruz adamlar bu aralar tatilde mi ne
Hadi Bakalım,Hayırlısı Olsun..
inşallah açılır bizde rahatlarız dh de cok iyi olur inşallah yaparsınız
inş yaparız hadi hayırlısı
hayırlısı amin
nereden satın alacaksınız. atın da görelim dimi
Bu arada size tavsiyem Sakın Craft Oynamayın
quote:
Orijinalden alıntı: foreverkobe
quote:
Orjinalden alıntı: Pizza Hot
quote:
Orjinalden alıntı: Pokemon Delisi
quote:
Orjinalden alıntı: Enterighi
Ben Admin Olam Bi 20'lik Veririm
ben 21 veririm
ben 22
24
25
Valla yapın bende parasal yardım yaparım.Ayrıca oyuna ek olaraktan sprite sistemi koyalım.Hatta yapabilirsek iki pokemonu birleştirebilelim.Tabii ki bu tür aşırıya gitmeler için sağlam bi adam lazım...
ben hem php'yi sıkı öğrenmek için hem yazım dolsun hem de Pokemon Türkçe olsun diye denemeler yapacağım :):) tabii ne kadar güzel olur bilmem ama deneyeceğim genede hatta PokeTurk.com.tr olarak düşünüyorum adresi xD sprite sistemi nedir?? açıklar mısın biraz??
ya hani bizim pokemon spriteleri varya çakma pokemonlar işte.Kendimiz editlicez iki pokeyi birinin kanadı felan ffalan işte.
ne gerek var normal bi poke yaparık :D:D
quote:
Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası
quote:
Orijinalden alıntı: foreverkobe
quote:
Orjinalden alıntı: Pizza Hot
quote:
Orjinalden alıntı: Pokemon Delisi
quote:
Orjinalden alıntı: Enterighi
Ben Admin Olam Bi 20'lik Veririm
ben 21 veririm
ben 22
24
25
25,5 Cimri.gif
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme