Pokemoncu Arkadaşlar Aramızda İngilizcesi Çok İyi olan varmı ? Varsa Bana yardımcı olabilirmi elimde başka bir oyunun yöneticine yazmak istedğim bir metin varda onu çevirmesini İsteyeceğim
Sen buraya metni yaz çevirebildiğimiz kadar çeviririz.
quote:
Orijinalden alıntı: PR0_BJK
Sen buraya metni yaz çevirebildiğimiz kadar çeviririz.
Aynen öyle sen buraya yaz çevirebiliriz.
tamam yazayım dostlar :)
Merhaba Bernard Bey
Daisy Cherry hanım Kendisine pm'imde kullandığım kelimenin kötü anlama gelmediğini anlattığım pm imden dolayı spam cezası verdi.Ayrıca Blogumda da kendimi savunduğum için Engizisyon kararları tartışılamaz diyerekte blog cezası verdi vede haksız yerede spam cezası ve pm abuse cezası almış oldum.Kendisine daha önce bir tane Real Siyasetle ile ilgili bir blogu şikayet ettiğimden beridir bana karşı oldukça takıntılıdır.Son Attığım pm de daha önce haksız yere aldığım fakat kendimi savunmadağım bir olayı anlattığım için bana ceza verdi. Daisy Cherry görevi ile siyasi ilişkilerini karıştırıyor ve kendisini çok büyük tartışılmaz biri olarak görüyor çok kibirleniyor bana verdiği son cezaların tümü haksızdır.Son Attığım pm de daha önce haksız yere aldığım fakat kendimi savunmadağım bir olayı anlattığım için bana ceza verdi.Cezamın Nedenini öğrenmek istediğim pme dahi ceza vermiştir. Daisy Cherry görevi ile real siyasi düşüncelerini karıştırıyor ve kendisini çok büyük tartışılmaz biri olarak görüyor çok kibirleniyor bana verdiği son cezaların tümü haksızdır.Daha öncede bana atılan hakaret dolu pmi şikayet ettiğim için Daisy Cherry Bana Ceza vermişti fakat Diğer Gözcü Riza Bey Kaldırmıştı Cezamı.Daisy Cherry insanları gözcü olduğu için spma cezası ilede tehdit etmektedir.Bayan Cherry Keyfi cezalar vermeyi seviyor.Tüm bu sebeplerden dolayı Daisy Cherry isimli Engizisyon görevlisi gözcünün de (gözcü: sentinel) tüm yetkilerinin alınması ve cezalarımın kaldırılmasını talep ediyorum.Eğer olmazsa Real Mahkemelerde Hakkımı arayacağım.Vede Bugüne kadar VIP+Şirket Lisansı ve Kredi Paralarımın İadesi içinde Bankalara Dilekçe Vereceğim.Ayrıca Türkçe ve İngilizce oyun Forumlarında oyunun adaletsiz olduğunu duyuracağım.Lütfen gözcülük gibi görevlere daha seçkin daha az kibirli daha anlayışlı insanları getiriniz....
Arkadaşlar Metin Bu ha parantez içinde kelimenin oyun içindeki ingilizcesini yazdım
Oyunun adı ne?
popmundo oyunu hatta bölümüde var burda ama ölü burda gene az çok canlılık var orda hiç yok