Oyun için hazırlanan pokedex.Tamamı henüz hazirlanmamış fakat ilerleme var.Oyundaki skilleri falan buradan görebiliyoruz.Hangi pokemonu tercih etmemiz gerektiğini buradan yararlanarak çözebiliriz.Pokemonlarda evolve için kullanılan taşlar hakkında bilgilerde bu linkte mevcut. http://sodpolbrary.blogspot.com/2009/08/bulbasauro-ivysauro-venusauro.html
Hızla devam.Görevler hakkında bir çok bilgi öğrendim arkadaşlar.Fakat bence bir çoğu gereksiz işkence. :) Şimdi kendimce önemli olarak gördüğüm bir kaç görevden bahsedeceğim.Öncelikle şunu ekleyeyim bu görevler 22 den sonra yapılabiliyor fakat 22-30 lvl arasında yaparsanız sadece exp point ve para kazanabiliyorsunuz.Bu görevleri 30 lvl den sonra yapmak gerekiyor.Sakın sakın 22den sonra yapmayın 30 lvl olmayı bekleyin.
Leaf Stone Görevi Teslim ve Alınan Şehir İsmi:Celedon City Hangi Npc:Susy Hangi İtemler:30 nail ve 135 leaves(Aynı npc ye bu itemlerle iki defa görev teslim yapıyoruz.) Dipçik bir not:Bu görev bir miktar da para vermekte miktarı henüz bilinmemekte.
Rock Stone Görevi Teslim ve Alınan Şehir İsmi:Pewter City Hangi Npc:Flint Hangi İtemler:65 Stone Orb
Venom Stone Görevi Teslim ve Alınan Şehir İsmi:Lavender City Hangi Npc:Colin Hangi İtemler:5 Bat Wing-3 Tooth-5 Nail - 3 Fur - 3 Mushroom
Not:Arkadaşlar çok oyuncu gelmekte oyuna.Artık dur diyoruz.Çünkü yakın zamanda gündüzleri bile giremeyeceğiz oyuna. :D İşin şakası bugün birçok kişi eklendi aramıza sanırım.Fakat oyun zor bırakmış da olabilirler.Bakalım 1 hafta içinde belli olur.Sorduğumda dh den gelmeleri sevindirici.Fakat neden başlığa yazmıyorsunuz? Son bir şey oyundaki arkadaşlara ayın 5 ine kadar zor online olucam .100mb kota kalmış 3gde.Yarın telefon + internete başvuracağım ama bakalım ne zaman gelir eve.Birşey olursa buradan ulaşırsınız.
Apple Bite Görevi(8 lvlden sonra yapılabilmekte) Teslim ve Alınan Şehir İsmi:Celadon City Hangi Npc:Julie Hangi İtemler:30 Apple Bite Görevden gelen:325$ 1000 exp
Polen Bags Görevi(8 Lvl den sonra yapılabilir) Teslim ve Alınan Şehir İsmi:Viridian City Hangi Npc:Mia Hangi İtemler:25 Pollen Bags Görevden gelen:400$ 2000 exp
New Medicine Görevi(8 Lvl den sonra yapılabilir) Teslim ve Alınan Şehir İsmi:Pewter City Hangi Npc:Albert(Müzenin üst katında) Hangi İtemler:30 Pot of moss bug Görevden gelen:525$ 2000 exp
Arkadaşlar bulduğum ve yaptığım basit görevlerden bir kaçı.Bir kaç şey daha söylemek istiyorum.Artık oyundan soruları yanıtlamayacağım.Resmi olarak artık oyunda 15 kişi olduk.Fakat kimse forum sitesinde aktif değil.Bu başlıkta açikladiğim konularin tekrar tekrar sorulmasi ve sorularin artik kendi oyunuma bakamamama neden olmasida cabasi.Sorusu olan herkez bu başlıktan sorusunu sorabilir.Öyle ki kendim yaziyor kendim oynuyor gibi görünüyorum. Kimse kusura bakmasin kisisel konuşmalara tabiki devam edeceğim fakat artik sorulari cevaplamam icin herkez basligi kullanabilir ya da diger arkadaslara oyundan sorularini sorabilir.Ayni anda önümde 6 tane yazışma penceresi oluyor arkadaşlar bir de cevaplar gecikince tavır yapıyorsunuz.
Son iki şey daha öncelikle yazimin kusuruna bakmayin turkce karakter kullanmadan yazmaya alistim düzeltmek icin ugrasmadim.Arada harf hatalari olabilir umarim anlam karışıklığı olmamıştır.Malesef bilgisayar dunyasi boyle kendimde programci olduğumdan dolayi hizli yazinca bu sorunu yasiyorum.İkincisi oyundaki arkadaslara benim yasim 22 eski pokecilerdeniz. Lütfen rica ediyorum benimle seviyeli konuşmalarda bulunun.Kesinlikle küfür hiçbir şekilde onaylanmayacaktır bu biline.
Ya uyelik acamadım da size zahmet resimli anlatım yapabilirmisiniz
Bu oyun çok güzel, ben oynuyorum.
Nick : Zombi TR City : Saffron City (Fakat her şehiri geziyorum, sadece Saffron sarmıyo) Server : Silver Level : 41 (Yarın 42 level olacağım.)
İsteyenlere yardımcı olabilirim.
ben oyuna yeni başladım ve nasıl savaşacağım acaba.Yanımda gezen bir pokemon falan gerekiyo mu.Bir de pokemonlarımı nasıl görürüm
ya bu diamondu nerden alıyoz oyuna giremiom önümde 150 kişi var sırada diamondun alımını tam anlatabilcek var mı?
???
ya bilen yok mu diamond almayı bi resimli falan anlatn hala giremedim oyuna
hala giremedim ya yok mu bi bilen
Walla Arkadaslar ßen Actım Ama İlk pokemonu cıkartmayı bulamadım die 2 kere öldüm sonra burayı okudum şimdide servera qiremiom :)
ya kardeş pokemon foodu nasıl alıoz _? we pokemona nası atack yaptırıoz ben saq tıqladıqımda o menü qelmio
başlıyorum yarın
Kardes ßende PashaLyy Nidoranı kac lwl da qiyebilioruz _? we great ball falan fiyatlarını söyleyebilirmisin_?
YA BİŞİ SORCAM your character is emrity diyo napıyım
sitesine qir ıd sifre yaz manage e tıkla en allta crate charracter war ordan ayarla
quote:
Orijinalden alıntı: AntiPathy
sitesine qir ıd sifre yaz manage e tıkla en allta crate charracter war ordan ayarla
çok saol denicem
quote:
Orijinalden alıntı: AntiPathy
ya kardeş pokemon foodu nasıl alıoz _? we pokemona nası atack yaptırıoz ben saq tıqladıqımda o menü qelmio
Emo musun düzgün konuşsana arkadaş
beyler oyun oynanmaz boşyere zaman harcamayın surf fly ride kullanılımıyor vip üyelik istiyor