Şimdi Ara

POKEMONONLİNE.COM.BR REHBER + YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
5.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanane lan sanamı sorcam nası konucqımı
  • PEK GÜZELE BENZEMİYOR AMA
  • abi ben oynuyorum 8 lewel olduda kendimi pokemonumu çıkartıp pokedexten bakıyorum 1 lewel dio bissürü canavar öldürüyorum hala 1 level dio pokemonuma nasıl lewel atlatcam
  • ya bi yardım edin pokemonum dün 40 40 vuruyordu şimdi 8 falan vuruyo galiba üzüldü nasıl sevindircem onu?
  • oynayan varmı?
  • Arkadaşlar Pokemononline.br kapandı haberiniz vardır yazılımcılar aynı oyunu haritasını değiştirerek baştan yazdılar yeni sitesihttp://www.pokemonbr.com.br ben havoc bölümündeyim çünkü diğer sunucularda en az +100 oynayan var havocda ise 8 10 12 16 20 en fazla 25 o nedenle lagsız bir server oyundaki adım MaviBoncuk gelirseniz Sevinerim İlk Gelene charmander vereceğim Doğum yeri Lavender Seçin Çünkü Lavender Zengindir hemen hastanenin arkasında geodudeler machoplar üst katında graveleler hastanenin arkasında birde psijik pokemonlar vardır gastly aşağı inince odada gastlyler ve var biraz ilerleyince gengarlar var haunter 50 gengar 80 leveldir
    buda oyunun haritası size yardımcı olur
     POKEMONONLİNE.COM.BR REHBER + YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmz90 -- 29 Eylül 2012; 22:37:09 >

• oyunda krabby yakalayın tüm evrimler taşladır krabby water stone ile kingler yapın o kingler çok güçlü oluyor canı 6bin kadar atağı müthişdir diğer pokemonlara hiç mi hiç benzemiyor hatta ingilizceniz varsa size bir yazı yazar :D beni izle ben şimdi show yapıcam diyor :D müthiş bir pokemon 60 levelken gengera gidiyorum (80 level ) çok ama çok seri kesiyor diğer pokemonlar 2saniye dayanmıyor :D diğer pokemonlarım sıradan değildir charmander,gravaler,cndquin,fearow kötü sayılmazlar ama kingler en iyisi
  • kimse ilgilenmiyormu
  • way be snorlax yakaladım 80 level :D çok zor yakalanıyor 15 tane ultra bal harcadım 16.cıda aldım çok güçlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmz90

way be snorlax yakaladım 80 level :D çok zor yakalanıyor 15 tane ultra bal harcadım 16.cıda aldım çok güçlü

Bi şey sorucam, 90 doğumlu musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Bi şey sorucam, 90 doğumlu musun

Sence
  • sitesinde 15 kişi var gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmz90

Arkadaşlar Pokemononline.br kapandı haberiniz vardır yazılımcılar aynı oyunu haritasını değiştirerek baştan yazdılar yeni sitesihttp://www.pokemonbr.com.br ben havoc bölümündeyim çünkü diğer sunucularda en az +100 oynayan var havocda ise 8 10 12 16 20 en fazla 25 o nedenle lagsız bir server oyundaki adım MaviBoncuk gelirseniz Sevinerim İlk Gelene charmander vereceğim Doğum yeri Lavender Seçin Çünkü Lavender Zengindir hemen hastanenin arkasında geodudeler machoplar üst katında graveleler hastanenin arkasında birde psijik pokemonlar vardır gastly aşağı inince odada gastlyler ve var biraz ilerleyince gengarlar var haunter 50 gengar 80 leveldir
    buda oyunun haritası size yardımcı olur

Hortun kralı yapmış.

• Arkadaşlar Evet 90lıyım ben 65 levelim şuanda fakat tüm güzel pokemonlar adalarda bulunuyormuş ne yazıkki size linkini vericem bunu duyunca oyuna ara verdim çünkü kasılacak yer yok 65 levelde anca gengerlarda yada gravelerde kasılırsın oda 70e kadar diğer adalara gitmek için yüzmek lazım onu kullanmamız için premium gerekmektedir ben premium alacağım fakat biraz beklemek zorundayım oynayan arkadaşlara rehberlik ederim yada her türlü yardımı yapabiirim
  • Aslında Yalan Olmasın Ben 91liyim bu hesap bana ait değil benim mesleğim bilgisayar teknik servis yılmaz diye bir arkadaşım vardı tüm sitelere ylmz90 diye üyelik almaya karar verdik böylelikle herhangi bir site girdiğimde önceden kaydımız varsa bir daha kayıt almayalım uğraşmayalım diye böyle yaptık Adım Emrah yaşım 22 91liyim :)
  • Buyrun Buda haritası
  • Bu konu neden üste çıkmış bilmiyorum ama siteye giremiyorum. Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapdos93

Bu konu neden üste çıkmış bilmiyorum ama siteye giremiyorum. Bilgisi olan var mı?

Hakaret niteliğinde mesaj atılmıştı, onları sildim.Düşmesi gerekirdi ama bilmiyorum.Oyunla da kimse ilgilenmiyor sanırsam.
  • Konu çok eski bilgiler barındırıyor.
    Bence sil gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

Konu çok eski bilgiler barındırıyor.
    Bence sil gitsin.

Üyenin isteği olmadan silmem doğru olmaz.Ama haklısın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.