Şimdi Ara

Polaris ve Pascal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar ben yeni bir kart almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan birkaç soru var .

1.Bu kartlar Haziran ayına kadar Türkiyeye gelirmi ?

2.Bu kartların r9 390 ve gtx 970 seviyesinde ki modellerinin fiyatı ne olur ?

3.Peki bu sisteme uyumlu olur mu ?

işlemci: İntel i7 3770

anakart: Asus p8h61-m le r2.0

Power : 750 watt

Tabi ki kesin cevap istemiyorum araştırması olan ve tahminleri olan varsa cevap verirse sevinirim.

• Bende bu konuyu merak ediyorum, herkes pascal ve polarisi bekleyin diyor fakat şimdiki ekran kartına vereceğimiz bütçe pascal ve polaris çıkınca alacağımız dengi karta yetecek mi esas önemli soru bu bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 390x de ben alacam fakat yeni kartlarin cikmasini bekliyorum.Yeni karylar cikinca fiyatta düşüş olmasini umut etmekten baska bir şey gelmiyor elimizden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaiowas kullanıcısına yanıt
    Gerçekten fiyat konusu sıkıntı .Bilmiyorum bakalım napıcaz.
  • Fiyat düşüşü beklemeyiniz. Bir ürün satılmaya devam ettiği sürece onun fiyatında düşüş olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xronize kullanıcısına yanıt
    Yanlış okumuşsunuz galiba r9 390 ve gtx 970 seviyesinde olan kartların fiyatı ne olur diye sormuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kebabs

Yanlış okumuşsunuz galiba r9 390 ve gtx 970 seviyesinde olan kartların fiyatı ne olur diye sormuştum.

dediğim gibi satılmaya devam ettiği sürece çok birşey beklemeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 390 970 kartlari 1300-1500 lira ise ayni hizda cikacak yeni kartlarin 800-900 lira olmasini beklememelisiniz hatta ayni fiyatta olmasini bile beklemeyin bence.yeni kartlar ciktiktan sonra 390 970 satmaya devam edecek hatta ben eskiye nur yagacak diyorum yani yeni seri pahali olur ayni hizi ya da daha hizlisini daha ucuza vermezler boyle bir beklenti var malesef forumda.1500 buna verecegime yenisini alirim diyor adam ama firmalar eski serilerini çöp etmez partnerlerini zarara sokmazlar yeni kartlari daha pahali yaparlar ki zaten buna bahaneleri de var 14-16nm parasini cikaracaklar kullanicidan durun bakalim yuzde kac yakarak duzgun gpu elde edecekler?
  • Yeni Kartların ne zaman gelecegi belli degil sözde bu aralar çoktan gelmiş olması lazımdı benim düşüncem Yaz ayının ilk çeyregi yada son çeyreginde piyasaya sürülecek gibi geliyor.
  • Yani ne diyorsunuz şuan bulunan kartları almam daha mı mantıklı ?
  • Arkadaş yeni kartların çıkması sorunların giderilmesi fiyatının 2-3 ay sonra biraz gerileyerek oturması(yada oyun hediyesi) bence sene sonunu bulucak.Bende sizin gibi beklemeyi düşünüyordum ama uzun araştırmalarım sonucunda beklemenin yersiz oldugunu anladım ve dün gtx 970aldım division oyunumuda aldım ohhh mis yeni kartlarada sene sonunda 970i satar ustune ekler yeni seri kart alırım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel34

Arkadaş yeni kartların çıkması sorunların giderilmesi fiyatının 2-3 ay sonra biraz gerileyerek oturması(yada oyun hediyesi) bence sene sonunu bulucak.Bende sizin gibi beklemeyi düşünüyordum ama uzun araştırmalarım sonucunda beklemenin yersiz oldugunu anladım ve dün gtx 970aldım division oyunumuda aldım ohhh mis yeni kartlarada sene sonunda 970i satar ustune ekler yeni seri kart alırım ;)

belki de satmazsin %20 fark olur cebinden 600-700 lira cikmasi gerekirse satar misin?yeni kartlar geliyor iyi guzel hos ama cok bekletecek ddr5 ramle cikacak ddr5x ramle cikanlar ne kadar performans getirecek ve kac lira olacak bunlar belli degil.oyun merakiniz varsa bence beklemeyin alin isinizi goren bir kart.aldiginiz kartlarin ikinci eli yeni seri cikti diye cart diye dusmeyecek tam tersi herkes satsinlar da alalim diye bekleyecek.mevcut kartlardan alirsaniz hem bu gecis sureci mimari kartlardan almamis olursunuz cunku bunlarin iyisi vega ve volta olacak hem de beklememis oyununuzu oynamis olursunuz.oyun dunyasi eskisi gibi kartlari zorlamiyor iste bir iki oyun cikariyorlar kartlari zorlasin diye tomb raider gibi onda da very high degil 390'la ama high oynuyorsunuz 4gb 380'le milim fark yok ben very high da oynadim kapali turlarin birinde bir fark yok.eskisi gibi ultra yapin super goruntu fark gibi bir sey yapamiyorlar kolay kolay ultra sadece kartlari kastiran bir ayar haline geldi bakiniz hitman.o yuzden ayar cilginligina kapilmayin 4gb 960 380 bile oneriyorum ben yeninin yenisi kartlari beklemek icin ama 970 390 alirim derseniz de bence sorun yok bu kartlar çöp olmaz bir iki senede.

sana yazdim konu sahibi de sormus ona da cevap olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

quote:

Orijinalden alıntı: azazel34

Arkadaş yeni kartların çıkması sorunların giderilmesi fiyatının 2-3 ay sonra biraz gerileyerek oturması(yada oyun hediyesi) bence sene sonunu bulucak.Bende sizin gibi beklemeyi düşünüyordum ama uzun araştırmalarım sonucunda beklemenin yersiz oldugunu anladım ve dün gtx 970aldım division oyunumuda aldım ohhh mis yeni kartlarada sene sonunda 970i satar ustune ekler yeni seri kart alırım ;)

belki de satmazsin %20 fark olur cebinden 600-700 lira cikmasi gerekirse satar misin?yeni kartlar geliyor iyi guzel hos ama cok bekletecek ddr5 ramle cikacak ddr5x ramle cikanlar ne kadar performans getirecek ve kac lira olacak bunlar belli degil.oyun merakiniz varsa bence beklemeyin alin isinizi goren bir kart.aldiginiz kartlarin ikinci eli yeni seri cikti diye cart diye dusmeyecek tam tersi herkes satsinlar da alalim diye bekleyecek.mevcut kartlardan alirsaniz hem bu gecis sureci mimari kartlardan almamis olursunuz cunku bunlarin iyisi vega ve volta olacak hem de beklememis oyununuzu oynamis olursunuz.oyun dunyasi eskisi gibi kartlari zorlamiyor iste bir iki oyun cikariyorlar kartlari zorlasin diye tomb raider gibi onda da very high degil 390'la ama high oynuyorsunuz 4gb 380'le milim fark yok ben very high da oynadim kapali turlarin birinde bir fark yok.eskisi gibi ultra yapin super goruntu fark gibi bir sey yapamiyorlar kolay kolay ultra sadece kartlari kastiran bir ayar haline geldi bakiniz hitman.o yuzden ayar cilginligina kapilmayin 4gb 960 380 bile oneriyorum ben yeninin yenisi kartlari beklemek icin ama 970 390 alirim derseniz de bence sorun yok bu kartlar çöp olmaz bir iki senede.

sana yazdim konu sahibi de sormus ona da cevap olsun.

Teşekkür ederim cvp için bende senin gibi düşünüyrum 1 sene kullandıktan sonra satarım diye düşünüyordum ama sende haklısın illa ultraya gerek yok 2 sene götürür beni bu kadar sonrada yeni bi kart alır devam ederiz

• Hocam işte malesef benim satıp üstüne yeniden koyarak alma gibi imkanım pek yok aldımı 2-3 sene kullanmam lazım sonra anca değiştiririm.Bakalım birkaç hafta daha ses çıkmazsa bende bu seriden kartlar alcam.
  • 390 970 gibi modelleri 2-3 sene rahat kullanabilecegini dusunuyorum.ben gecen sene temmuz gibi kuzene 4gb 380'i bu karti 3 sene kullanirsin diye aldirdim bu durumda senin dedigin modellerde sorun yasamaman lazim.bu demek degil ki 3 sene full ayar dayarsin boyle bir beklentin yoktur zaten ama yeni oyunlarda en dusuge aliyorsun en yuksege aliyorsun bir fark yok port olduklarindan midir nedir bu dx12 oyunlari hitman tomb raider bu sekilde.ayari kisarak gideceksen 390 970 gibi kartlar gider 2-3 sene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.