Şimdi Ara

Polat'tan Alex ve Tuncay'a açık çek !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Gaziantep deplasmanından dönerken uçakta yazarımız Levent Tüzemen'e halen Fenerbahçe'de oynayan ve sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan Alex ve Tuncay'ın Galatasaray'da oynamak istemeleri halinde ikisine de açık çek verebileceğini açıkladı. Oysa Adnan Polat, çok değil, sadece 4.5 ay önce Tuncay'ın Galatasaray'ın kapısından geçemeyeceğini söylemişti.

"İYİ FUTBOL YETMEZ"

1 Ekim 2006 tarihinde Star'da yayınlanan Telegol programına katılan Polat, devre arasında transfer çalışmalarının süreceğini açıklayınca (ki devre arasında da Galatasaray hiç transfer yapmadı) "Fenerbahçe'den Serkan ve Mehmet Yozgatlı ile görüştüğünüz doğru mu?" sorusuyla karşılaşmıştı. Polat, buna şu yanıtı vermişti: "Mehmet Yozgatlı, daha önce kulübümüzün formasını giymiş iyi bir futbolcudur. Ancak iyi futbolcu olması, Galatasaray'da oynamaya yetmez. İki yıl önce Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlaması sırasında Galatasaray aleyhine küfürlü tezahürat yapan bir oyuncu Florya'dan içeri giremez. Aynı şekilde Tuncay da asla Galatasaray kapısından geçemez."

Sabah

• bendede muahaha çekin karşılığı varmıdır yokmudur die sormuyorum
  • Alex’i bilemem ama Tuncay artık Türkiye’den gitmelidir.

Tuncay gerçekten gelecek vadeden ve de kendini sürekli geliştiren bir futbolcudur. Türk futbolu adına son yıllardaki en dikkat çeken oyuncumuz. Üstündeki formanın renklerine göre yorum yapmıyorum. Hakkını vermek gerekir…
  • quote:

Orjinalden alıntı: engmania

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Gaziantep deplasmanından dönerken uçakta yazarımız Levent Tüzemen'e halen Fenerbahçe'de oynayan ve sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan Alex ve Tuncay'ın Galatasaray'da oynamak istemeleri halinde ikisine de açık çek verebileceğini açıkladı. Oysa Adnan Polat, çok değil, sadece 4.5 ay önce Tuncay'ın Galatasaray'ın kapısından geçemeyeceğini söylemişti.

"İYİ FUTBOL YETMEZ"

1 Ekim 2006 tarihinde Star'da yayınlanan Telegol programına katılan Polat, devre arasında transfer çalışmalarının süreceğini açıklayınca (ki devre arasında da Galatasaray hiç transfer yapmadı) "Fenerbahçe'den Serkan ve Mehmet Yozgatlı ile görüştüğünüz doğru mu?" sorusuyla karşılaşmıştı. Polat, buna şu yanıtı vermişti: "Mehmet Yozgatlı, daha önce kulübümüzün formasını giymiş iyi bir futbolcudur. Ancak iyi futbolcu olması, Galatasaray'da oynamaya yetmez. İki yıl önce Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlaması sırasında Galatasaray aleyhine küfürlü tezahürat yapan bir oyuncu Florya'dan içeri giremez. Aynı şekilde Tuncay da asla Galatasaray kapısından geçemez."

Sabah

verdiği sözlerin arkasında durmayana adam demezler.

• Revivo gibi olmasın sonları
  • O çekleri biliyoruz geçen seneden
  • Beyler Tuncay nası bu kadar koşuo bu kadar koşuo anlamıyordum, geçen Sakaryalı arkadaş dedi, bu Tuncay küçükken hastalıktan dolayı mı ne dalağını aldırmış operasyonla...

Adamda dalak yok...

Bende aldırım Fenerbahçenin kapısını çalsammı te? 23 ten sonra profesyonel yaparlar mı beni, forvet yok takımın, ben baskette oynarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • havalarını alılar
  • galatasaray borçlarınımı ödemişte alexi tuncayı alıcak alex 3.5 m $ istiyo cimbomun forvetlerini toplasan onun parasına yetişirmi bilemem

• ya ben asıl şu Fatih Altaylı'yı çok özlüyorum ya...fener alex i alsın ben yazarlığı bırakacam demişti muahahahahah

özhan canaydına bildiri gönderelim tekrar yönetimde onu görmek istiyoruz diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.