Benim var alerjim ama bi doktora danışsan iyi olur , neye alerjinin olduğunu tespit edip ona göre yazıyorlar ilacını .Kafana göre alma ilaç , basit bir alerji diye önemsemiyoruz ama astıma kadar götürebiliyor Allah korusun
yaa alerjş testleri biraz korkutuyor beni de ondan demiştim... polenlere olduğu kesin ama ilaç almadan geçmiyor
Bende korkardım ama inan hiç alakası yok ,canın acımıyor ..Bi an önce gitmende yarar var ,evet ilaçlarını kullanmadıkça nefes darlığı çekersin ,sokağa bile çıkamıyordum ben bi zamanlar ...
alerji testinde sanırım neye alerjin olduğunu buluyorlar direk ilaç verecek doktor bulamaz mıyım ki? çok soru sordum farkındayım
al bi antihistaminik gitsin... Avil sana iyi gelir
hadi iyigeceler millet
Yok estağ. istediğin kadar sorabilirsin Ama sanmıyorum ,teste girmeden ilaç yazacaklarını..
ben varım ve doktorumun bana bazı önerileri oldu ve çok işe yaradı. denemen yararlı olurmu bilmem ama her yatmadan önce:
ilacımı içiyorum(clerisini gibi bişi) bir bardak suya bir çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karbonat koyup gargara yapıyorum.
bunlar çok işe yaradı ama aman sen sen ol gargara yaparken yutma karışımı yoksa öksürük krizi gitmiyo - artıyo
ve her akşam bi tencerenin içinde suyu kaynatıp başını bir örtüyle kapatıp o suyun buharını bikaç dakika içime çekiyorum.(bunu yapmıyorum bi kaç haftadır ama iyiyim)
bunlar bende işe yaradı ama sizi bilmem siz yine bi uzmana danışın
kollarını çiziyorlar ve ben kan görmeye dayanamıyorum çoçukluğumdan beri forsakenme dediklerini yapacağım clarins sanırım bahsettiğin ilacı kullanmıştım pek işime yaramadı
benimde alerjim var yaa off bee...
purepoison kolların kanamıyo , anlamıyosun bile korkma git ama kafana göre ilaç kullanma sakın
polen filitresi taktır
ben polen alerjin varsa sokaktan eve adım attığın an en az 20 kere hapşurman lazım
Ne poleni ya. Gözünüzü birşeyler almıyor mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme