Şimdi Ara

polenlere alerjisi olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Benim var alerjim ama bi doktora danışsan iyi olur , neye alerjinin olduğunu tespit edip ona göre yazıyorlar ilacını .Kafana göre alma ilaç , basit bir alerji diye önemsemiyoruz ama astıma kadar götürebiliyor Allah korusun
  • yaa alerjş testleri biraz korkutuyor beni de ondan demiştim... polenlere olduğu kesin ama ilaç almadan geçmiyor
  • Bende korkardım ama inan hiç alakası yok ,canın acımıyor ..Bi an önce gitmende yarar var ,evet ilaçlarını kullanmadıkça nefes darlığı çekersin ,sokağa bile çıkamıyordum ben bi zamanlar ...
  • alerji testinde sanırım neye alerjin olduğunu buluyorlar direk ilaç verecek doktor bulamaz mıyım ki?
    çok soru sordum farkındayım
  • al bi antihistaminik gitsin... Avil sana iyi gelir

hadi iyigeceler millet
  • Yok estağ. istediğin kadar sorabilirsin
    Ama sanmıyorum ,teste girmeden ilaç yazacaklarını..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alerjik rinit olan var mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Diş Eti Tedavisi Olan var mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben varım ve doktorumun bana bazı önerileri oldu ve çok işe yaradı.
    denemen yararlı olurmu bilmem ama her yatmadan önce:

ilacımı içiyorum(clerisini gibi bişi)
    bir bardak suya bir çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karbonat koyup gargara yapıyorum.

bunlar çok işe yaradı ama aman sen sen ol gargara yaparken yutma karışımı yoksa öksürük krizi gitmiyo - artıyo

ve her akşam bi tencerenin içinde suyu kaynatıp başını bir örtüyle kapatıp o suyun buharını bikaç dakika içime çekiyorum.(bunu yapmıyorum bi kaç haftadır ama iyiyim)

bunlar bende işe yaradı ama sizi bilmem siz yine bi uzmana danışın
  • teşekkürler ikinize de crema bende sanmıyorum yazmazlar neyse giderim öcüünün dediği olmazsa
  • alerjı testinde ne varkı..

cok kolay bişey..
  • kollarını çiziyorlar ve ben kan görmeye dayanamıyorum çoçukluğumdan beri
    forsakenme dediklerini yapacağım clarins sanırım bahsettiğin ilacı kullanmıştım pek işime yaramadı
  • benimde alerjim var yaa off bee...
  • purepoison kolların kanamıyo , anlamıyosun bile korkma git ama kafana göre ilaç kullanma sakın
  • polen filitresi taktır
  • ben
    polen alerjin varsa sokaktan eve adım attığın an en az 20 kere hapşurman lazım
  • Ne poleni ya. Gözünüzü birşeyler almıyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.