Şimdi Ara

Police saat aldım işte incelemelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Saat arıkan saat tarafından Türkiye'ye yeni getirilmiş saattir. Bildiğiniz üzere police firması dünyaca ünlü eski bir italyan gözlük markasıydı. Saatleride var. Saatleri yeni girdi sayılır ülkemize. Satıcı bana türkiye için özel üretime başlandığını söyledi. Önümüzdeki günlerde sıkça göreceğiz.

Saatin fiyatına geliyim hemen, dolar artışıyla birlikte fiyatı 600 tl. Çeşitli uzun pazarlıklar neticesiyle 450 tl ye anlaştık.

Saatin solda ve sağda olmak üzere 2 adet mekanizması var. İkiside birbirinden bağımsız ayarlanabiliyor. Bu sayede farklı bir ülkenin saatinede bakabiliyorsunuz. Ayrıca saatte takvimde mevcut. Malzeme kalitesi olarak kordon ve mekanizması üst düzey mertebede. Kaliteli olduğunu hissediyorsunuz. Ayrıca tip olarak fotoğraftakinden çok daha iyi sarı kısımlar parlıyor. İç kısım desenli ve kendini hemen belli ediyor. Saat hem spor hemde klasik anlamda kullanılabilecek kapasitede. Kutusu deri. Kordonda deri.

resimler önizlemede gözüküyor ama normal sürümde gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 1 Eylül 2015; 15:50:46 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Police Saat: Kapsamlı Bir İnceleme

Günümüzün rekabetçi saat pazarında, Police saatleri şık tasarımı ve güvenilir performansıyla öne çıkıyor. İster klasik bir zaman tutucu, ister modern bir aksesuar arıyor olun, Police saat koleksiyonu ihtiyaçlarınızı karşılayacak seçenekleri sunuyor.

Police Saat Hangi Ülkenin Malı?

Police saatleri, İtalyan bir moda markası olan Police tarafından tasarlanıp üretilmektedir. Marka, 1983 yılında kuruldu ve o zamandan beri cesur ve yenilikçi saatleriyle tanındı.

Police Saat Kaliteli mi?

Police saatleri, yüksek kaliteli malzemelerden ve işçilikten üretilmektedir. Genellikle paslanmaz çelik, deri ve seramik gibi dayanıklı malzemeler kullanırlar. Saatler, hassas zaman tutma sağlayan İsviçre veya Japon kuvars hareketlerle donatılmıştır.

Police Saat Yorum

Kullanıcı yorumları, Police saatlerinin genel olarak olumlu olduğunu göstermektedir. Müşteriler, şık tasarımlarını, dayanıklılıklarını ve doğru zaman tutmalarını övmektedir. Ayrıca, markanın mükemmel müşteri hizmetlerini takdir etmektedirler.

Police Saat Nasıl?

Police saatleri, çeşitli boyutlarda, şekillerde ve stillerde gelir. Klasik yuvarlak saatlerden modern dikdörtgen modellere kadar her zevke uygun bir seçenek mevcuttur. Saatler ayrıca, siyah, gümüş, altın ve gül altın gibi çeşitli renklerde sunulur.

Sonuç

Police saatleri, şıklık ve kaliteyi birleştiren güvenilir zaman tutuculardır. İster özel bir gün için ister günlük kullanım için bir saat arıyor olun, Police koleksiyonu ihtiyaçlarınızı karşılayacak mükemmel seçeneğe sahiptir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Saatiniz hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın. Görünüş olarak güzel bir saat. Bende aynı fiyat aralığında bir seiko kinetic alma aşamasındayım. Bakalım nasıl bir sonuca varacağım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim hayırlı olsun güzel bir saat seçmişsin.
  • Hocam hayırlı olsun . Hevesinizi kırmak istemem ama saat çin işine benziyor . Deri kordon olması bir özellik değil kanımca . Mekanizması ve cam ı daha önemli .

Ek not: Gözlüğünü kullanıyorum , o konuda hakkını veriyor firma .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilime saat aldım ama Ss li
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.