< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 18 Aralık 2019; 8:0:40 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 18 Aralık 2019; 8:0:40 > |
Spekülasyonlar derken ; 2 gruptan çıkarılmanız, ilk ve tek çevirinizin tester tarafından beğenilmediği söylenmesi, %35'i bitmiş bir Vampyr çevirisinin iptal edilmesi. Yarı RPG sayılabilecek bir oyunun 3te 1i çevrilmişken iptal edilmez bence. Yani ortada sorunsuz bir çalışmanız yokken şahsen ben yamanızı indirmem, denemem de. Önceki mesajım iyi niyetle yazılmıştı ama gereksiz yazmışım. Çalışmalarınızda kolay gelsin.
![]() |
Konuya "ankette x oyun birinci geldi bende onu çevirecem" gibi bir cümle görmeden yazmayı düşünmüyordum. Onda da hadi inş sorunsuz bitirirsin tarzı bir şey yazacaktım. Yine o niyetteyim onu belirteyim. Ama hocam gördüğüm kadarıyla sen kendini bayağı beğenmişsin. Adaşım iyi niyetle bu yamanı ücretsiz sun rüştünü ispatla ondan sonra yapacağın yama ya da yamalarda ücret talep edersin biz de sana destek oluruz manasında bir şey yazmış. Sen hemen "kimseye bir şey ispat etmeme gerek yok. Yukarda durumu güzelce izah ettim." diyorsun. İzah falan etmemişsin. Hikaye anlatmışsın. O uzun uzun yazdığın yazıdaki hiçbir şey bizi en azından beni ilgilendirmiyor. Yanlış bilinen şeyler vardı onları düzelttim diyorsan eyvallah kabul. "Ayrıca yamam sitede isteyen inceleyebilir" demişsin. Bende inceledim tavsiyene uyup. Madde madde gideceğim.
-Geçmişte hangi oyunu ya da oyunları çevirmiş bu adam? Breathedge çevirmiş yalnızca. -Çeviri büyüklüğü ne kadar? Bin 1500 satır civarı -Çeviri kalitesi nasıl? Translate değil ama vasat. -Yamanın kurulumu nasıl? Zahmetli. Quickbms ile uğraşmak gerekiyor. Vasat derken yama konusundaki görseller üzerinden diyorum. Onu belirteyim. Gelelim ücret isteme olayına. Bugüne kadar yaptığın tek oyun çevirisi 1000-1500 satırlık ufak bir çeviri. O da vasat denebilecek seviyede. Siz isteyin ben çevireyim diyerek son derece iddialı bir konu açıyorsun ve 15 tl istiyorsun. Parasında değilim ama önce rüştünü bir ispatla ondan sonra 15 değil 25 iste. Emin ol çok daha fazla kişi destek olur o zaman. |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 5 Aralık 2019; 11:16:51 > |