Arkadaşlar polinom konusunu 2-3 farklı yerden dinledim 80 soru tipi adında soru çözüm videosunu kendim de çözerek izledim. Kendi test kitabımdan da sorusunu çözdüm ama hala denemelerde yapamıyorum şu konuyu abi şaka mıdır nedir daha ne yapmam gerekiyor anlamış değilim. Denemelerde gelen sorunun benim çözdüğüm sorularla alakası yok sorular uzaydan gelmiyo diyolar ya polinom soruları uzaydan geliyor bence
Temel kavramları öğren yeter soru ezberleme
Bunu bence sadece polinomla alakalı olarak düşünme . Eğer bir konuda soru yapamadığını düşünüyorsan ve git gide yapamadığından eminsen . Sıkıntı sende ya da soruda değildir . Sıkıntı ön yargındır . Yapamadığın o soruları iyice öğren ve evde güzelce tekrar çöz . Sınavda neyi eksik düşünüp yapamadığını analiz etmen gerekiyor . Sadece polinom için değil . Her konu için böyle . Aslında polinom mantığı gayet basit bir konu . Kavradığında hepsi aynı gelir .
yahya tanı eksiksiz dinlersen cikmis sorulardan emin ol hicbirini kacirmazsin
benaslndyokum
kullanıcısına yanıt
zaten ösym genelde sıfır kökten soruyor
Travis Scott hocam sizin Astroworld albümünüz çıkmadı mı? neden YKS ile uğraşıyorsunuz?
EmpirewashereE
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim dostum dediklerini yapacağım
Moving On
kullanıcısına yanıt
Kylie'yi babasından isterken benim rapçiye verecek kızım yok dedi bende mühendis olucam o yüzden. Sonra sicko mode (düğün remix) gelecek beklemede kal.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme