Şimdi Ara

ÇARPANLARA AYIRMA ÖSYM ZOR SORUYORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eliazvv Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ GİBİ BAZI ÇARPANLARA AYIRMA SORULARI GEOMETRİ GİBİDİR GÖREMEZSİN. BU TÜR ZOR ÇARPANLARA AYIRMA SORULARI TYT-AYTDE ÇIKIYORMU?

• Bence yeni nesil gelir o konudan. 345 sorularına bakabilirsin baya iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okyanus denemelerinde çok gıcık sorular var çarpanlara ayırmada göremiyorum bazen
  • JonSnow01 J kullanıcısına yanıt
    3 4 5 teki gibi gelirse iyidir hocam acile baktım çok zordu. tyt de yeni nesil gelir ama ayt de denklem sorusunun içinde olursa göremeyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1_ -- 20 Mayıs 2020; 23:37:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1_

3 4 5 teki gibi gelirse iyidir hocam acile baktım çok zordu. tyt de yeni nesil gelir ama ayt de denklem sorusunun içinde olursa göremeyebiliriz
    Aytde de eski nesil çıkabilir aynen hocam, hatta eşitsizlikler içinde fonksiyon içinde falan da çıkabilir.

• kesinlikle kendini kasman lazım trigodan da tokatlayabiliyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çarpanlara ayırmay özel bi soru gelmez bence özellikle ayt de tyt de gelen zafen basit oluyor. Çarpanlara ayırma matematiğin 5. İşlemidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEGRAL Mİ ZOR TÜREV Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çarpanlara ayırma ayt matematiğin anahtarıdır kullanmadığın kullanmayacağın konu yok ki zor soru kolay soru diye düşünüyorsunuz her soru çarpanlara ayırma zaten

• carpanlara ayırmanın en temel şeylerini bilsen yeter. zorlayacaklari bir soru gelmez diye düşünüyorum

• Çarpanlara ayırmada sorabilecekleri en zor soru küp açılımları olur onu da orta ve üstü her öğrenci biliyor zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.