Şimdi Ara

polipos ve problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4-5 gün kadar önce tahminimce emule programından polipos virüsünü kaptım.virüsü avg virüs programı buldu ama hiç bir şekilde silemedi ve virüs sistemimdeki bir çok exe dosyasına bulaştı.sistem dosyası olmayan virüslü dosyaları ve exe lerini silerek ve 3-4 ayrı virüs programı kullanarak virüsten kurtuldum(şimdilik kurtulduğumu düşünüyorum)
    fakat şöyle bir problemle karşılaştım;
    sildiğim exe dosyalarının programlarını tekrardan yükledim ve sorunsuz çalıştı,fakat,en çok kullandığım ve makinamda yaklaşık 12 gb lik yer tutan bir programı yeniden yüklediğim halde ne yaptımsa çalıştıramadım.
    programı uninstall ettim,registry temizliği yaptım,programla ilgili bütün dosyaları sildim ve sıfırdan cd den yeniden yükledim programı ama program çalışmadı.bunu en azından 10 kere denedim ve programı çalıştıramadım.
    fikrinizi merak ediyorum,polipos virüsü görünmüyor sistemimde artık sebep ne olabilir bu programı sıfırdan yüklediğim halde çalışmaması için?

şimdiden sağolun

• McAfee'nin bunun için bir programı var. Adı stinger ve free. İndirip bir tarayın bakalım sorununuzu çözecek mi?
    Sonucu yazarsanız sevinirim.
    http://vil.nai.com/vil/stinger/polipstinger.asp
  • *TeknO* , verdiğin linkteki programla-stinger la- taratmıştım,bir sürü polipos buldu ama tamamen sistemden kaldırmadı,nod32,avg,stinger,dr web anti virüs programlarını kullanrak anca silebildim poliposu.
    stinger la bir daha taratmam çalıştıramadığım programı çalıştırmamı sağlar mı sence?çünkü şuanda polipos yok makinemde
  • quote:

Orjinalden alıntı: compay

*TeknO* , verdiğin linkteki programla-stinger la- taratmıştım,bir sürü polipos buldu ama tamamen sistemden kaldırmadı,nod32,avg,stinger,dr web anti virüs programlarını kullanrak anca silebildim poliposu.
    stinger la bir daha taratmam çalıştıramadığım programı çalıştırmamı sağlar mı sence?çünkü şuanda polipos yok makinemde

Elbette tekrar stinger kullanmanız çalışmayan programın çalışmasını sağlamaz.
    Polipos yok ise zarar gören dosyaların orjinallerini yeniden yüklemek zorundasınız sanırım.
    Geçmiş olsun.
  • *TeknO*,
    çok teşekkür ederim,
    sorunum o noktada başlıyor zaten, programı sıfırdan cd den yüklememe rağmen program çalışmıyor.programın farklı versiyonlarını farklı cd lerde yüklediğim halde de çalışmadı
  • Sadece yüklemeye çalıştığınız program değil başka şeylerde sanırım zarar gördü.
    Mesela işletim sistemini tekrar "üzerine" kurmayı bir deneyebilirsiniz.
    Kurmaya çalıştığınız program başka birşeyler de arıyor ve onlarda sorunlu ise sonuçta çalışmıyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.