Şimdi Ara

Polis arabayi bagliyordu 277 tl ile yirttik(cam filmi ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 SSK (Soğan-Sos-Kaşarlı) Dürüm 300 TL'ye maloldu desene

Geçmiş olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis ayrı söylüyor, mahkeme kararları ayrı söylüyor. Bende film taktırmayıp bod perde kullanıyorum. Bu işin açıklığa kavuşması lazım.

• İtam ne? İtham olmasın o dediğin. Bana ve fikrimi onaylayan arkadaşlara, küfreden terbiyesiz forum üyesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper74 -- 16 Şubat 2015; 18:59:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam filmlerinin emniyeti kastedilirken dışarıyı karartması kastedilmiyor.

Gübenlikten kasıt herhangi bir kaza anında cam filminin camın kırılmasını engellemesi. Araçlar fabrika çıkışlı camların kolayca kırılabileceği şekilde imal ediyor ki yarın birgün kaza yaparsanız çıkacak yer bulamassanız camlardan çıkın diye. Ancak cam filmin camın dağılmasını engelliyor.

Mesela benim aracım fabrika çıkışlı yeşil camlı. Yeşil cam güneş ışığının ısısını tutuyor. Yazın camlar baya ısınıyor ancak içerideyken güneş sizi kavurmuyor. Şimdi benim araca cam filmi taktırmama gerek yok. Ancak çocuğum, eşim bebeğini emzirir o zaman arka camları film kaplatabilirim.

Cam filmiyle de gezebilirsiniz ancak bir şartla. Güneş ışığına karşı sağlık probleminiz olduğuna dair hekim raporu almanız gerek. Daha sonra aracın camlarını uygun filmle kaplattıktan sonra emniyete gidip onaylatacaksınız ve ruhsatınıza işlenecek.

• Jason Becker kullanıcısına yanıt
    Damperli camın felsefesini bozuyor bunu biliyordum uygulamada bunun bilgisi geçmiyor. Perde kullanılmalı o zaman

• Jason Becker kullanıcısına yanıt
    Sağlığını,güvenliğini ve çevreyi düşününen her insan, cam filmini kullanır. Tıpkı bu filmi icat etmiş dünya insanları gibi.
     Polis arabayi bagliyordu 277 tl ile yirttik(cam filmi )

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur1111110

Takip edenler bilir gecen cuma aracimi sattim ve sali gunu yeni aracimi aldim . Bugun oglen iki gibi esatdaki aspavaya gidiyorduk arkadaslarla esada cikar cikmaz cekiciyle hazirda bekliyen ekip hemen bizi cevirdi. ( aracim scirocco ozellikle luks ve iki kapili araclari ceviriyordu). Ehliyet ruhsat istedi verdik sonra yanima geldi beyefendi aracinizi baglicaz dedi neden diye sordum plaka ve cam filmi dedi . Plakalarim muhurlu orjinal ancak ustunde bu yeni cikan kabartma harflerden var filmler ise arka camlar orjinal karartmali camlar onlerde ise film oldugu belli bile olmiyan en ince cam filminden mevcut . Abi yapma etme filmden arabami baglanir derken bi yandanda sokmeye basladik ilk plakalari soktuk . Bu arada kendisi ceza yazmakla mesguldu . Arabanin faturasinda arka camlarin karartmali oldugu yaziyordu ekstra siparis edilmis onu gosterimce bir hisimla geldi ve on camdaki filmleri buldu ve soktu keske sokulmeden resmi olsaydi . Piyasada bulabilceginiz en ince cam filmi . Neyse soktuk ettik peki baglamayim dedi ve tam 277 lira ceza yazdi . 1 haftada sure verdi madde yazdi 1 hafta icinde trafik subeye kontrole gitcem .
    Yani ozet olarak cam filmi arti kabartmali plaka 277 lira . Cam filmi serbest filanda degilmis boyle ispatlamis olduk .
    İnanmiyanlar icin ceza makbuzunu ss liyebilirim .

bende 1 senedir cam filmi var feriştahı gelse söktüremez neden derseniz bu araba tuvturkten geciyormu geciyor benim araba gecti hatta en ince cam filminden vardı arkadasın ön camında tuvturkten o da gecti bence bunları deseydiniz cezadan yırtardınız yinede gecmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Bu memleket'te herşey serbest, nasıl serbest değil ? Yeter ki arkan ve paran sağlam olsun. Haa bugün nerdeyse fabrikasyon arka camlar siyah standart oldu ya, birkaç yıla kalmaz ön camlarda siyah olmaya başlar merak etmeyin. Bakalım o zaman ne icatlar bulacaklar,haybeye ceza kesmek için. İşte o zaman, fabrika çıkışlı simsiyah camlı arabamla, sırf gıcıklığına polislerin önünde cirit atacağım
    Sokakta kara çarşafla dolaşmak serbest,içindeki kadın mı,erkek mi,hırlı mı,hırsız mı,canlı bomba mı belli değil ! Yanyana dolaşalım,neymiş arabama film kaplatmak yasak mış,pehhh. Parasınıda vergisini de ben ödüyorum,benim malım değil mi? Kimse karışamaz NOKTA

Şöyle de bir husus var, eğer aracın içi illa görünecek diyorlarsa haşmetlerimiz, van tipi araçları, kapalı kasa kamyon / kamyonet ve TIR'ları falan da yasaklasınlar.

• Yasalar sadece büyük sineklerin delip geçebildiği birer örümcek ağlarıdır diye bir söz vardır.

• Teksas görünümlü ülke

• On cam degil on yan camlar . Zaten onlarida ben cektirmedim alinirken ilk sahibi servisde taktirmis.

• Tacarsoy kullanıcısına yanıt
    Bugun goturdudm kardes baglamadi vize filanda yok . Trafik vakfina gittim filmlerin somuldugunu kontrol ettiler plakalara baktilar onay verdiler bu kadar . Ceza sisteme dusmedigi icin 15 gun sonra tekrar gitcem

• Ben ordayken cevirdigi yeni mercedes bmw vs idi . Cunku daha kalin tondaki filmli tofaslar doblolar ellerini kollarini sallliya salliya gecti onumuzden .

• Duzgun okursaniz ben iki kapili araclar ve luks araclar diye 2 ayri kategoriye ayirdim 2 kapili luks araclar demedim .

• Burada polisin amacı güvenlik değil, sadece verilen ceza kotasını doldurmak. Aynı radar cezasında olduğu gibi. Günün birinde birisi diğer cam filmlerini yasaklayıp "pastörize cam filmi" işine girerse durum değişir tabii.
  • Polisin halt etmesi başka bişey değil.

Eğer ki, cam filminden aracın ilk cezasıysa polis olta atmış, biraz para koparırım diye. İlk seferde ceza kesiyor, bir hafta içinde filmleri söküp emniyete gidip trafik men kaldırtıyorsunuz. Bunu yapmazsanız araç trafikten men gözükür.

İşgüzarlıktan başka bişey değil. Yasak, güvenlik sorunu vs. hepsi saçma gerekçeler. Bunu polisin insiyatifine bırakmazsın, muayenede filmin ışık geçirgenliği kontrol edilir, muayeneden geçer veya geçmez.
    İki tane adamın teranesine, keyfine bırakılmaz. Biter gider mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly_effect_53 -- 17 Şubat 2015; 10:26:59 >
  • Trafikteki araçların %50 si cam filmli, kFasına göre seçiyolar bi adamı yazıyolar Allah ne verdiyse. Yazık günah para kolay mı kazanılıyor yahu. Herkes takıyor, yap yasal şunu gitsin işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 17 Şubat 2015; 10:44:19 >
  • aracımdaki tek modifiye kasetçalar yerine taktığım cd çalar.... orjial cd çaları ulaşılabilir bir fiyat olsaydı onu takardım....
  • Yahu sen devletsin gücün araç sahiplerinemi yetiyor.! Bu cam filmini ve diğer yasak dediğin modifiye parçalarını ülkeye sokturma sattırma uyguluyan yerlere bas cezayı, Sen bunun ülkeye girişini denetlemiyorsan yasak demeye hakkın yok.Kaldıki bir sürü resmi araçlarda ve hatta trafik polislernin araçlarındada var cam filmi onlara yasak yok ama vatandaşa var. Tamamıyle keyfi bir uygulama.
  • bu cam filmi denen olay yasak olmasına rağmen, araçların yarısı simsiyah camlarla trafikte geziyor. bu nasıl yasak anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 17 Şubat 2015; 12:44:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.