Şimdi Ara

Polis arabayi bagliyordu 277 tl ile yirttik(cam filmi ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vergi toplamaları lazım, bir kere emniyet şerdiine girdim cıktım ceza yedim ama hak etmiştim haklısınız yazın demiştim. Arabada beklerken baktım doblolar ve mercedesler hep geçiyor ,bir hışımla indim ve polise bunlar niye geçiyor diyince polis onlar dedi , bende ona polisler de artık kullanamıyor kanunu sana ben mi ögreteyim dedim kaldı öyle onlarada yazıcaksın işini doğru yap dedim agzını bile açamadı( valla iyi gözüm dönmüş o an) herneyse daha sonraki gün metrobüsle aynı yerden geçerken başka bir polis çalar sirenli siyah plakalı bir mercedes emniyet şeridindeyken fotoğrafını çekmişti büyük ihtimalle ceza yazacaktır. Polisleri anlamak zor aracım bozulduğunda emniyet şeridindeyken polisler tip tip bakıp korna çalardı emniyet şeridinden çekileyimde o geçsin diye, bunu niye anlattım bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. Yasa net değil
    2. Uygulama da dolayısıyla net değil.
    3. Madem bağlanacak kadar ciddi bir sorun muayeneden de geçmemesi gerekir.

• Ben bu filmcileri anlamıyorum. Ön cama çektirenler bile var, arabayı kim sürüyor belli değil.
    İçi görünmeyen arabalarda, bu adam satıcı, malzemeler güneşte solmasın diye karartmış her yeri diye geçiyor aklımdan...
  • KOMBO KRALI kullanıcısına yanıt
    Nasılsa trafiğe kapalı alanda kullanıyor ya sıkıntı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

1. Yasa net değil

Elle tutulur bir yanımız var mı?
    Arabaya 5 koltuk diye ruhsat çıkmış, 3 kez muayeneden geçmiş, dördüncüsünde " Abi bu araba 4 koltuk, ruhsat değişmeden muayeneden geçirmeyiz" denilen bir sistemimiz var bizim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

quote:

1. Yasa net değil

Elle tutulur bir yanımız var mı?
    Arabaya 5 koltuk diye ruhsat çıkmış, 3 kez muayeneden geçmiş, dördüncüsünde " Abi bu araba 4 koltuk, ruhsat değişmeden muayeneden geçirmeyiz" denilen bir sistemimiz var bizim.

Tüv Ün Bulduğu kusur oranında prim aldığını düşünüyorum artık. Her sene yeni bir şey buluyorlar.

• yeni cam filmi yaptırmayı düşünüyordum. iyice hevesim kaçtı bunu okuyunca.

benim taktırma amacım kesinlikle işlevselliği. görselliği umurumda değil. güneşi az da olsa engelleyecek numarada olsa yeter. araba zaten kırmızı ve içi siyah, kış günü bile güneşte kavruluyorum resmen.

madem yazılıyor herkese yazılsın. fabrika çıkışlı karartmalı olunca ne oluyor? aracın içi yine gözükmüyor. o zaman onların da camları değiştirilsin. mantığı ne işin idrak edemiyorum gerçekten.

böyle bi saçmalık olamaz!
  • İyi olmuş eger yasaksa yapmayacaksın belki hırsız, katil yada aranan birisin filmli camlardan insanlar yada polis seni nasıl fark edecek? Ön camında olmaması yeterli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

O değilde anlamadım lüks araç çeviriyorlarmış.Neden sizi çevirdiler çözemedim hala.

hocam bende düşünüyorum ama cevap bulamadım henüz... konu sahibi arkadaş aydınlatacak umarım bizi. lux araç hangisi oluyormuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

quote:

O değilde anlamadım lüks araç çeviriyorlarmış.Neden sizi çevirdiler çözemedim hala.

hocam bende düşünüyorum ama cevap bulamadım henüz... konu sahibi arkadaş aydınlatacak umarım bizi. lux araç hangisi oluyormuş...

Araç şirokko imiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: edıfıce

İyi olmuş eger yasaksa yapmayacaksın belki hırsız, katil yada aranan birisin filmli camlardan insanlar yada polis seni nasıl fark edecek? Ön camında olmaması yeterli değil

Oooo ne kadar zekice!

Fabrika cikisli karartmali camlar yasak degil. Bazisinda arkalar asiri derece koyu oluyor.

Polis nasil farkedecek hirsizi, sucluyu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

quote:

Araç şirokko imiş.

şirokko ne ara lux mux oldu yahu?

• Viper74 kullanıcısına yanıt
    Olabilecek bir şey.Özellikle gece film kalitesizse baya tehlikeli bir durum.

Sonuçta siz kaliteli bir film kullanırsınız.Görüşte sorun yoktur.Ama goder apaçinin biri kalitesiz film takar bir yere patlar.

Birde öyle bir kazaya karışırsanız.Şikayetçi olabilirsiniz polislerden.

• Fabrika çıkışı siyah olanlarda suçlu zanlı olmuyormu hic mantığa bak

• quote:

Orijinalden alıntı: edıfıce

İyi olmuş eger yasaksa yapmayacaksın belki hırsız, katil yada aranan birisin filmli camlardan insanlar yada polis seni nasıl fark edecek? Ön camında olmaması yeterli değil

yasak olmasının sebebi o değil, öyle olsa piyasada vito, transporter kalmazdı...

sürücülerin görüşünü ve diğer sürücülerle göz temasını kesmemek esas amacı
  • Trafikte akşam insanların gözlerini katleden merceksiz xenon kullanan araçlar varken filmli araçlarla uğraşıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Söktürüp trafik şubeye götürüp kaydını sildiriyorsunuz, yoksa trafikten men oluyor ve sonra ki çevirmede bağlıyorlar. İşte böyle saçma bir memlekette yaşıyoruz

Nesi saçma bunun kanun böyle uzun zamandır, taktırmayın diyoruz hep.

• Ben de eski aracımla VW GOLF filmden ceza yemiştim.Bana da 5 günlük bir trafikten men kağıdı adı altında bir şey yazıp verdi,sökmezsen filmleri bağlarız manasına gelen..
    Ceza 179 TL idi ben erken ödedim 130 civarı,filmleri de sökmedim trafikteki arkadaşım men cezasını kaldırdı sistemden.Ne yapsaydım 2 gün önce 100 liraya taktırdığım filmleri mi sökseydim hem de sadece arka camlardaki filmleri...
  • ön cama film çekilir mi hiç arkadaşım? hak etmişsin.
  • wwide1543 kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da bomba patlatan kadının üzerinde çarşafvari bir kıyafet vardı hocam, binde bir de olsa olabiliyor böyle şeyler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.