Şimdi Ara

Polis arabayi bagliyordu 277 tl ile yirttik(cam filmi ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Şaşırılacak birşey yok burda cam filmi yasak aracınız baglanır dediğimde bana cahil muamelesı yapmıstı bırkac arkadas umarım gorurler bu konuyu

İnsanda bal olacak. Şeytan tüyü olacak. Arkadaşım 2007 yılında sıfır aldığı arabaya aldıktan bir kaç gün sonra cam filmleri yaptırdı. Hem de koyu. Arabanın içi görünmüyor resmen. Kaç kere de muayeneye girdi. Bir kere olsun polis durdurmadı. Simsiyah camlarla dolaşıyor hala trafikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Cam filmlerinin emniyeti kastedilirken dışarıyı karartması kastedilmiyor.

Gübenlikten kasıt herhangi bir kaza anında cam filminin camın kırılmasını engellemesi. Araçlar fabrika çıkışlı camların kolayca kırılabileceği şekilde imal ediyor ki yarın birgün kaza yaparsanız çıkacak yer bulamassanız camlardan çıkın diye. Ancak cam filmin camın dağılmasını engelliyor.

Mesela benim aracım fabrika çıkışlı yeşil camlı. Yeşil cam güneş ışığının ısısını tutuyor. Yazın camlar baya ısınıyor ancak içerideyken güneş sizi kavurmuyor. Şimdi benim araca cam filmi taktırmama gerek yok. Ancak çocuğum, eşim bebeğini emzirir o zaman arka camları film kaplatabilirim.

Cam filmiyle de gezebilirsiniz ancak bir şartla. Güneş ışığına karşı sağlık probleminiz olduğuna dair hekim raporu almanız gerek. Daha sonra aracın camlarını uygun filmle kaplattıktan sonra emniyete gidip onaylatacaksınız ve ruhsatınıza işlenecek.

Güzel yazı.

Ancak cam filmli cam kırıldığında tamam dağılmıyor. Fakat elinizle ittirseniz düşüyor zaten.

Yeşil cam bende de vardı. Çok işe yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

O değilde anlamadım lüks araç çeviriyorlarmış.Neden sizi çevirdiler çözemedim hala.

Acayip gürültülü bir ses duydum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.