Şimdi Ara

Polis eve bir kağıt getirmiş nerdir bu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
6.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Karakola kalabalik git. Tam onde bekleyen nobetci polisin onunde Adamlarina Deki,

"15 dk ya cikamaz isem, içeri girin"

Tabi 10 15 adamin vardir umarim.

Şaka lan senide adamlarinida ##### yerler.

155 i ara

aferin otur, üç.
  • gardaş hangi mapusa düşersen söyle adamlarımız vardır bakarlar sana.
  • işkenceye4.avi
  • Volta cezanın törpüsüdür... (Tatar Ramazan)
  • Hala bir haber çıkmadığın göre mellun'a mapus yolları gözüktü
  • Bana da karakoldan kağıt gelmişti ama buna benzer bir kağıt değildi. Annem tutturdu bir ben gidip bakayım ya anne ne gitmesi dur o zaman ben gideyim istemeye istemeye gittim yoklama kaçağısın dediler doğru askeriyeye götürdüler. Ama iyi oldu askerliği de aradan çıkarmış olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Todlicher -- 26 Temmuz 2012; 11:12:44 >
  • beyler şu bu o değilde adamdan cevap yok :D Gitti geri gelmiyor :D

- 155 Polis İmdat buyrun?
    -+ Pardon, bizim kapıya bir kağıt bırakmışsınız da...
    - Nasıl bir kağıt beyfendi?
    -+ Merkeze çağırmışsınız...
    - Gelsene o zaman p....nk ne arıyosun?!

Bu güzeldi bak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Usta sen bu asosyallerin yorumlarına bakma mahkeme kağıdı vs değil korkmana gerek yok. Muhtemelen senden bi evrak için bilgilerini alıcaklar ne evrağı olduğuna dair bir bilgim yok ama korkulcak bişey yok o kağıtta eğer savcılıktan gelseydi o zaman korkmaya başlayabilirdin..

oha yemin et harbiden burdaki 10larca kişi bunun mahkeme kağıdı olmadığını bilmyiordu sen geldin aydınlattın çok saol sen olmasan arkadaşda asosyallerin lafına inanıcaktı...
  • durumunu merak ettim karakola yakın biri varsa gitsin bi baksın
  • Allah kurtarsın.
  • Dostum suçun neyse belli bir mebla karşılığında üstlenebilirim, pm'den ulaş bana.
    Temiz çamaşır, sigara, tütün, vs. eşyalar temin edilir..
  • Adamdan ses seda yok, heralde aldılar içeri
  • O kağıt hakkında suç duyurusu var arkadaşlar ciddi suç izlemişse mapustan yazar şimdi arkadaş
  • %51 askerlik celp sorgulaması.
  • Adam yok ortalıkda ; kesın aldılar merkeze gosterdıler herkese.Neyse her olaydan ders cıkarmak gerek derdı babam bundan alacamız ders bole bır evrak gelınce yurtdısına kacmak. Arkadas cıkınca buraya bır ınceleme gormece yazısı yazsın bılelım cahıl kalmayalım , yanımıza ne alalım tras takımı,kac tane ıc camasır fılan ...
  • Ömür boyu hapis yiyeceksin bence hemen kaç buralardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

Git en yakın karakola sor derim.

Bizima halaoğluda böyle gitti sormuştu karakola hala içeride yatıyor (ciddiyim)..

Banada 2 ay kadar önce geldi, umursamadım tekrar geldi.
    Gittim çok eski ve kapanmış bir kredi kartı borcum için mal beyanında bulunmamı istediler.
    Dosya 2009 tarihli ve borcunu ödedim kapanmış olduğu halde icra müdürlüğünden yeni gitmiş
    daha karakola kağıt :)

Yani her gideni içeri almıyorlar sıkıntı olmasın sonra gidip bakmak lazım, sıkıntılı bir durum olsa
    arama emri çıkar gelir direk alırlardı zaten. Gidip öğrenmek her zaman daha iyidir, mantık olarak şöyle düşünebilirsin.
    Olurda problem li bir durum olsa ve yakalama çıksa hakkında ve haberin olmasa.
    Yolda gidiyorsun polis rutin kontrolde ve gbt yapıyorlar yakalaman olduğu için apar topar alınırsın ki herkes perişan olur
    işin aslı vs. anlaşılana kadar o yüzden gidip öğrenmek ve sıkıntısızca işi halletmek en iyisidir.

• Son durum nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Bu tip kağıtları postacı getirmiyor mu hacı..

evrakta çalışan polisler postacı gibi götürüyo bunları (babamdan biliyorum)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.