Şimdi Ara

Polis eve bir kağıt getirmiş nerdir bu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
6.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sersai

bunun mührü falan nerede ? işletiyo olmasınlar seni

Sen Css oynuyor muydun?
  • seni ergenekondan içeri çekicekler
  • Usta sen bu asosyallerin yorumlarına bakma mahkeme kağıdı vs değil korkmana gerek yok. Muhtemelen senden bi evrak için bilgilerini alıcaklar ne evrağı olduğuna dair bir bilgim yok ama korkulcak bişey yok o kağıtta eğer savcılıktan gelseydi o zaman korkmaya başlayabilirdin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

düştüm mapus yollarına öğüt veren çok olur

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

Big Stan Filmini İzle Kardeş Başına Birşey Gelmemesi İçin Söylüyorum Biri Seni Mahkemeye Postalamış

O film de bir tane Nazi vardı.Sonrada Big Stan yazdırıyordu değil mi.Bir de adamın dövüş hocası falan vardı.Adam şüpheleniyor işte bunun karısına sulanıyor diye.Neyse çok uzun oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave Mustaine -- 25 Temmuz 2012; 23:19:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mellun

quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

şahit yazmış olmasınlar.
    bugünlerde görmemen bir şeyler gördün mü.

olabilir.Yarın gidiyim bakayim neymiş.
    Yarın cevap yazmazsam anlayın içerdeyim
    Bu dalga geçenleri yazdım kenara çıkınca hepsini ziyaret edecem

Yerimizi Alalım

Açıkcası merak ettim o kağıt ne öyle. Evrak takip diyor ama hadi hayırlısı. Sonuçları yazarsın artık

• quote:

Orijinalden alıntı: mellun

quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

şahit yazmış olmasınlar.
    bugünlerde görmemen bir şeyler gördün mü.

olabilir.Yarın gidiyim bakayim neymiş.
    Yarın cevap yazmazsam anlayın içerdeyim
    Bu dalga geçenleri yazdım kenara çıkınca hepsini ziyaret edecem

Bırde sen ıcerı gırıp cıksan polat alemdarus 2 olursun. Bır karakola cagırdılar hemen kesmeye basladın raconları.

• http://www.ankara.pol.tr/online.php?id=4 Ankara Emniyet Müdürlüğü evrak takip merkez amirliği bilgi edinme bürosu. İletişim formunu doldurup bilgi edinebiliyorsun. Bu yasal hakkın. Korkma dostum sana birşey yapmazlar
    "4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu, 24 Nisan 2004 tarihinde yürürlüğe girmiştir.
    Bu Kanunun amacı; demokratik ve şeffaf yönetimin gereği olan eşitlik, tarafsızlık ve açıklık ilkelerine uygun olarak kişilerin bilgi edinme hakkını kullanmalarını sağlamaktır.

Bilgi Edinme Hakkı Kanununa göre:

Türk vatandaşları ile karşılıklılık ilkesi gözetilerek Türkiye de ikamet eden yabancılar Bilgi Edinme Hakkı Kanunundan yararlanabilirler.

Vatandaşlarımız, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki tüm meslek kuruluşlarının faaliyetleri hakkında bilgi alabilirler. Türkiye de ikamet eden yabancılar ve tüzel kişiler de kendi faaliyet alanlarıyla ilgili olarak bilgi isteyebilirler.

Başvurular, dilekçeyle, bu Kanunla belirlenen matbu formu doldurmak suretiyle, ya da faks veya e-posta yoluyla yapılabilir. Başvuruda, ad soyad, açık adres ve imza mutlaka olmalıdır.

Bilgi, hangi kurumdan isteniyorsa, başvuru o kuruma yapılmalıdır.

Bilgi Edinme Hakkı Kanunundan yararlanmak için yapılan başvurular, 15 iş günü içinde cevaplandırılır.

Başvurunun reddedilmesi halinde, 15 gün içerisinde bu Kanun uyarınca kurulan Bilgi Edinme Değerlendirme Kuruluna yazılı olarak itiraz edilebilir. Kurul, bu konudaki kararını 30 iş günü içinde verir.

Sitemizin aşağıdaki online başvuru bağlantılarından başvurunuzu yapabilirsiniz."

• İçerde seni rahat ettireceğiz demedik mi? Paranı da aldın. Hala ne konu açıyorsun olum? Sen içerdeyken ailene kim bakacak? Sen yokken çok yalnız olacaklar, kendini düşünmüyorsan onları düşün.
  • böbrek.avi

veya

asker.avi

veya

hapis.avi
  • kardeşim korkmana gerek yok senınle ilgili bi evrak işin var karakolda onun bilgisi için cagırıyorlar ve askerlik muhabettin varsa ondan da olabilir tutuklama felan olsa cagırmazlar merak etme direk cevik gelir elleri det gormesın acıtmadan alırlar ama içerde ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

düştüm mapus yollarına öğüt veren çok olur

Toplasan o öğütleri burdan köye yol olur.
  • Allah kurtarsın kardeş iyi adamdın
  • Bir evrak işidir, bir dernekte filan yöneticiliğin var mı? Muhtemelen bir para cezasına ait evrak çıkar.
  • 18 yaşından büyüksen sen götürme küçük kardeşin falan varsa ver o götürsün. Yatar çıkar fazla ceza vermezler 18 yaşından küçüklere.
  • Götürürler merkeze öptürürler herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz Katili

quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

Big Stan Filmini İzle Kardeş Başına Birşey Gelmemesi İçin Söylüyorum Biri Seni Mahkemeye Postalamış

O film de bir tane Nazi vardı.Sonrada Big Stan yazdırıyordu değil mi.Bir de adamın dövüş hocası falan vardı.Adam şüpheleniyor işte bunun karısına sulanıyor diye.Neyse çok uzun oldu.

Evet Öyle.Birden Fazla izledim O Filmi Çok Eğlenceli Ya
  • Önemli bir şey değildir büyük ihtimal,tutuklama veya ifadeye çağırma gibi bir durumda zaten direk polsi evden şahsı alır.
    Ayrıca savcılık,mahkeme v.b bi kurumdan gelmedikten sonra gelen kağıdın çok önemli olacağını sanmıyorum.
  • bizimde bir akrabaya geldi o kağıt gitti karakola bir daha dönmedi bence gitme oraya onalr gelsin seni alsın komşuya felan havan olur. cinayet işledim dersin
  • Trafik cezasi olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.