Şimdi Ara

Polis,Jandarma vb. Meşgul Etmeyelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim burada önemli bir tavsiyem var. Polisi, askeri böyle evimize gelin siparişimiz var gibi durumlar için kullanmak işlevsel değil. Bence devlet bu işler için geçici çalışan almalı. Böylelikle güvenlik güçleri işlerini yapabilmeli. Belediyeler ufak ilanlar açsın hatta ilçe belediyeleri ile organize olup. 3 aylık işçi alınsın ve bunlar ihtiyaç sahiplerine 7/24 korona ilgili yardımcı olsun. Bu sadece sipariş değil her türlü ihtiyaçları için yardımcı olabilecek bir sistemde bahsediyorum. Ateş ölçme,maske dağıtımı, evinde arıza olabilir elektrik-su- vb. Bu arızalı gerekli yerlere bilgilendirme. Bir neyi yardım ve denetleme işleri yapacak kişiler alınmalı. Kısacası bu korona ile ilgili tüm işleri yardımcı olabilecek ön hizmet elamanları alınmalıdır.

Siz arkadaşlarında düşüncelerini merak ediyorum. Sizce ne gibi uygulamalar yapılabilir.

• Bence hiçbirşey yapmasınlar. gerek yok. Nasıl olsa ölecez. Takdiri ilahi. Zaten ölmekten beter bir hayat yaşıyoruz bu ülkede ha şimdi ölmüşüz ha sonra.

Ben olsam tedbir falanda almam kaldırırım tedbirleri ekonomi kötü devleti ayakta tutmak lazım.

Hastaneleri de kapatırım ne gerek var kardeşim biz sosyal devletmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Bence hiçbirşey yapmasınlar. gerek yok. Nasıl olsa ölecez. Takdiri ilahi. Zaten ölmekten beter bir hayat yaşıyoruz bu ülkede ha şimdi ölmüşüz ha sonra.

Ben olsam tedbir falanda almam kaldırırım tedbirleri ekonomi kötü devleti ayakta tutmak lazım.

Hastaneleri de kapatırım ne gerek var kardeşim biz sosyal devletmiyiz.
    Dur daha büyük Marmara depremi ve onun getireceği sosyal ve ekonomik problemler olacak.Hatta bunu beklerken başka bir büyük depremde olabilir.

O derece kriz yönetimine hazır ve japonlar gibi planlı tetikte bir durumda olması gereken ülke kaderci ve sallabaş zihniyeti ile yaşamını sürdürmeye çalışırsa kalp krizi geçirende çok olur anksiyete bozukluğu olanda çok olur ruhsal bunalım yaşayanda çok olur yani sen plansız programsız yaşar sorgulama ve eleştirme yapmaz her türlü berbatlığı kabullenirsen ölüme davetiye çıkarırsın bu seni sokaktada bulur yada binada da yada bir patlamada da yada ani batarsın ekonomik olarak intihar edersin yada bir suçlunun kurbanı olursun.Böyle ülkelerde normal.Baskıcı toplum yapısıda bunun yanında ayrı bir tetikleyici oluyor şunu yap bunu yap şunu ol evlen çocuk yap sonra toplumun seni bunları yapmazsan kabullenmeyişi falan filan her halinde lanetli bir coğrafya bu ortadoğu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.