Şimdi Ara

Polis Nasıl Olunur? Lise son Öğrencisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
32.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim yeğen lise son u okuyor bu sene polis olmak istiyor.bana sordu işte nasıl olacak diye bende bişey bilmediğim için dh halkına sorayım dedim.şimdi çocuk lise son eşit ağırlık sınıfında okuyor.boyu 1.70 kilo 63 diksiyonu düzgün scili tertemiz.aranan şartlar.başvuru şekli ve yeri?polis olmanın avatajı dezavantajı bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Önce össye girecek ilk sınavda egmnin belirleyeceği ham puan barajını geçerse pmyo sınavına girecek.pmyo başvuruları össlerin açıklanmasında 1-2 hafta sonra başlıyor önce internetten ön başvuru sonra bireysel başvuru dosyalar falan yani baya alengirli bu başvuru işlemi söyleyeyim. o bittikten sonra sözlü mulakat var onu geçerse yazılı sınav.onu geçerse 2 haftalık intibak eğitimi olacak kazandığı okulda.bu 2 haftalık eğitim sırasında okulun gösterdiği bi hasteneden sağlık raporu alacak eğer orda da bi problem çıkmazsa okula kesin kaydı yapılacak
  • sözlü mülakatta neler soruyorlar.ayrıca intibak sınavı nedir?ayrıca trafik polisliği nasıl seçiliyor.onun için gereken şartlarda nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool_style -- 10 Ekim 2009; 12:40:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkanavci

ilk defa trafik polisi olmak isteyen birini görüyorum

niye ki?
  • öszlü sınavda bazı sağlık muayeneleri de oluyor ama renk körlüğü yoksa yüzde 99.9 geçer. şınav mekik falan onları geçtilkten sonra masada duran kartlardan birini seçiyorsun kartta hangi soru varsa komisyon başkanına onu cevaplıyorsun.burda doğru yada yanlış cevap pek önemli değil sadece konuşmana heyecanına falan bakıyorlar.

intibak sınavı değil.eğer yazılı sınavı kazanırsa kazandığı okula 2 haftalık bir eğitim sürecine gidecek yani yatılı okula alışma süreci diyebilir.burada herhangi bir sınav yok.sadece okul bu eğitim sırasında öğrencileri sağlık raporu aldırıyor raporda bi problem yoksa sanırım 1 haftalığına falan öğrenciler yeniden eve gönderilip yine yaklaşık 1 hafta sonra geri okula gidip kesin kayıtlarını yapıyorlar ve eğitim yılı başlamış oluyor.

pmyodan mezun olan birinin birim seçme hakkı yok gönderildiği şubede hangi birimde ihtiyaç varsa oraya veriliyor.yani ben trafikçi olacam ben yunus olacam yok...

• rağbet olmasın daha güzel. yorum yapma becerisi çok iyi.ayrıca sakinlik derecesine bakılırsa cok sakin birisi telaş yapmaz, eli ayağı karışıan biri değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remove44

öszlü sınavda bazı sağlık muayeneleri de oluyor ama renk körlüğü yoksa yüzde 99.9 geçer. şınav mekik falan onları geçtilkten sonra masada duran kartlardan birini seçiyorsun kartta hangi soru varsa komisyon başkanına onu cevaplıyorsun.burda doğru yada yanlış cevap pek önemli değil sadece konuşmana heyecanına falan bakıyorlar.

intibak sınavı değil.eğer yazılı sınavı kazanırsa kazandığı okula 2 haftalık bir eğitim sürecine gidecek yani yatılı okula alışma süreci diyebilir.burada herhangi bir sınav yok.sadece okul bu eğitim sırasında öğrencileri sağlık raporu aldırıyor raporda bi problem yoksa sanırım 1 haftalığına falan öğrenciler yeniden eve gönderilip yine yaklaşık 1 hafta sonra geri okula gidip kesin kayıtlarını yapıyorlar ve eğitim yılı başlamış oluyor.

pmyodan mezun olan birinin birim seçme hakkı yok gönderildiği şubede hangi birimde ihtiyaç varsa oraya veriliyor.yani ben trafikçi olacam ben yunus olacam yok...

çok teşekkür ederim.ayrıca diğer arkadaşlar sizlerede teşekkür ederim.remove44 arkdaşım cevabın çok tatmin edici.desene yeğen polis olacak hey gidi hey :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool_style

quote:

Orijinalden alıntı: remove44

öszlü sınavda bazı sağlık muayeneleri de oluyor ama renk körlüğü yoksa yüzde 99.9 geçer. şınav mekik falan onları geçtilkten sonra masada duran kartlardan birini seçiyorsun kartta hangi soru varsa komisyon başkanına onu cevaplıyorsun.burda doğru yada yanlış cevap pek önemli değil sadece konuşmana heyecanına falan bakıyorlar.

çok teşekkür ederim.ayrıca diğer arkadaşlar sizlerede teşekkür ederim.remove44 arkdaşım cevabın çok tatmin edici.desene yeğen polis olacak hey gidi hey :))

ben teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.