Şimdi Ara

polis-sigortacı tanıdığı olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karşı tarafın plakasını verip bana adamın adını-soyadını telefon numarasını verebilcek var mı? e-devlet kiminplaka felan işe yaramıyor internetten bulunmuyor.

olayı da anlatıyım, aracıma biri vurmuş sağolsun kaçmış. gören bir vatandaş da arabamın camına çarpan adamın plakasını rengini modeli felan bırakmış. polis çağırdık, tutanak tutup gittiler. karakol merkezine gidecekmişim de savcılığa şikayette bulunacakmışım felan.

ben de önce bi karşıdaki adamla konuşayım dedim. sonuçta karşı tarafın sigortasıyla yapılacak benim araçtaki zarar, adamın maddi bir zararı olmayacak. polisten rica ettim başıma bir iş gelir tarzında bir şey dedi uğraşmak istemedi, sigortacıyı aradım 3. şahısların kişisel bilgilerini veremeyiz dedi.

bir türkiye gerçeğiyle geç de olsa tanışmış oldum. malesef ne polis ne de sigortacı tanıdık yok etrafta da yok. işin kötüsü aracımın kaskosu da yok

bir yandan da adama davayı açayım mı diye de düşünmüyor değilim mahkeme masrafları-avukat masraflarıyla adama en az 2000 lira temiz geçiririm bir dahada kaçamaz ama kpss sınavına hazırlanıyorum pek de vaktim yok. şansa bak kimden yardım isteyeceğimi de bilemedim bi şey çıkar diye burdan yazayım dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.