Bildirim
ARAÇ SAHİBİ OLAMAYAN BİRİSİ KASKO YAPTIRABİLİR Mİ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
elbette yaptırabilirsin.tek sürücü indirimi istemiyorum dersin sen kaza yapsanda hasarın karşılanır. -
Cevap için teşekkürler. Demek istediğim ruhsat sahibi gelsin derler mi kasko yaptırırken onun imzası falan lazım diye -
quote:
Orijinalden alıntı: omercan_84
Cevap için teşekkürler. Demek istediğim ruhsat sahibi gelsin derler mi kasko yaptırırken onun imzası falan lazım diye
ruhsat sahibinin olması şart değil yani bizde böyle diğer firmalarda olacağını sanmıyorum -
peki lafı geçmişken bende sorayım bu tek sürücü indirimi sadece ruhsat sahibi içinmi geçerli?
misal araba babamın üzerine ama sadece ben kullanıyorum arabayı tek sürücü indirimi olabilir mi benim için -
quote:
Orijinalden alıntı: iniyesta
elbette yaptırabilirsin.tek sürücü indirimi istemiyorum dersin sen kaza yapsanda hasarın karşılanır.
öyle birsey mı var -
quote:
Orijinalden alıntı: fezalii
peki lafı geçmişken bende sorayım bu tek sürücü indirimi sadece ruhsat sahibi içinmi geçerli?
misal araba babamın üzerine ama sadece ben kullanıyorum arabayı tek sürücü indirimi olabilir mi benim için
Zaten mantık olarak sen kullandığın için ruhsat sahibi babanla birlikte iki sürücü oluyorsunuz ki haliyle tek sürücü indiriminden yararlanamazsın.
Yararlanamazsın derken poliçeye koydurup indirim alabilirsin fakat bir kaza durumunda aracı baban değil de sen kullanıyor isen hasar miktarından yapılan indirim düşülerek ödeme yapılır. Eğer hiç hasar yapmazsan indirim yanına kar kalır. -
tam olarak sormak istediğim şu sadece ben kullanacağım aracı zaten babamın ehliyeti yok kullanamaz ama araç onun üzerine işte -
quote:
Orijinalden alıntı: pr_ozgur
quote:
Cevap için teşekkürler. Demek istediğim ruhsat sahibi gelsin derler mi kasko yaptırırken onun imzası falan lazım diye
ruhsat sahibinin olması şart değil yani bizde böyle diğer firmalarda olacağını sanmıyorum
Peki kasko yaptırırken ruhsat sahibine ihtiyaç yok yaptırdık, bi kaza oldu aynı mantık ordada devam ediyor mu yoksa ruhsat sahibi gerekiyor mu.
araç sahibi askerde bi kaza anında gerekli işlemler için onu bulamam ki.. -
quote:
quote:
quote:
ruhsat sahibinin olması şart değil yani bizde böyle diğer firmalarda olacağını sanmıyorum
Peki kasko yaptırırken ruhsat sahibine ihtiyaç yok yaptırdık, bi kaza oldu aynı mantık ordada devam ediyor mu yoksa ruhsat sahibi gerekiyor mu.
araç sahibi askerde bi kaza anında gerekli işlemler için onu bulamam ki..
Bildiğin kadarıyla istenmiyor.Fakat bu kadar büyütmeye gerek yok.
Eğer abine ihtiyaç doğarsa senin adına bir vekalet gönderir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cruise06
quote:
quote:
quote:
araç sahibi askerde bi kaza anında gerekli işlemler için onu bulamam ki..
Bildiğin kadarıyla istenmiyor.Fakat bu kadar büyütmeye gerek yok.
Eğer abine ihtiyaç doğarsa senin adına bir vekalet gönderir.
mutlaka kasko yaptır gerisi formalite.yalnız abine söyle sana bir vekaletname göndersin.zira kaza durumunda kaskoyla anlaşmalı serviste yaptırırsan servis her ihtimale karşı araç sahibinden imza isteyebiliyor.kaskonun anlaşmalı olmadığı bir serviste yaptırırsan kasko araç sahibine ödeme yapıyor.yani vekaletname olmazsa sorun yaşarsın.başkada problem çıkmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fezalii
misal araba babamın üzerine ama sadece ben kullanıyorum arabayı tek sürücü indirimi olabilir mi benim için
tek sürücü indirimi istediğinizi söylersiniz ama sürücü kısmına babanızın değilde kendinizin ismini yazdırırsınız.ama bunu pek önermem zira kimi durumlarda zorunlu olarak başkasıda aracı kullanabiliyor(yakın akraba,eş,dost,konu komşu vs).50-100 lira indirim almak için binlerce lira risk almaya değmez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X