Şimdi Ara

Polisaj için Makine tavsiyeniz var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır cilayı elle çekiyorum yılda 2-3 kere kullanmak için Polisaj makinesi almak mantıklı mı?

Sadece aparatlarını alıp matkapla yapanlar varmış,bilgisi olan var mı

FİYATI uygun bir ürün tavsiyeniz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 16 Mayıs 2020; 20:49:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• arada bende bakıyordumda yazın vaktim olursa boschun var bi tane 850 civarı fiyatı var onu düşünüyorum.
    bu tip el aletlerinde yapacağımız işte ne varki senede 3/5 kere kullanılacak diyip ucuza kaçıp sonra iş yapamayıp, atıyorum yeşil bosch yetecekken gidip mavi olanını almışlığım var o yüzden çok ucuza kaçamıyorum :(
  • bir arabaya yılda 2-3 defa cila neden atılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

bir arabaya yılda 2-3 defa cila neden atılır
    Korumak için.... 35 yıldır kendim yaparım

• Önemli olan kullanıcı ve uç bir ara 70 tlye maestro görmüştüm ama şimdi yoktur bilindiklerin hepsi olur illa bosch vb gerekli değil çünkü 150 watt bile çekmiyor polisaj makineleri matkabı iyi kullanamazsanız boyayı yakarsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önemli olan kullanıcı ve uç bir ara 70 tlye maestro görmüştüm ama şimdi yoktur bilindiklerin hepsi olur illa bosch vb gerekli değil çünkü 150 watt bile çekmiyor polisaj makineleri matkabı iyi kullanamazsanız boyayı yakarsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Korumak için.... 35 yıldır kendim yaparım

Alıntıları Göster
    yapmazsak boyada ne gibi değişiklikler görülür
    dökülme kurum gibi mi
  • Evde şarjlı matkap var devirli. Ucuna şunu takıp sadece cila yapmayı düşünüyorum şimdilik.

Cila olarakta turtlewax Carnauba almak istiyorum bayramdan sonra.
    GittiGidiyor
    Turtle Wax Boya Koruyucu Carnauba Sıvı Cila 500 ml Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/turtle-wax-boya-koruyucu-carnauba-sivi-cila-500-ml_pdp_558325134

Bu uç küçük derseniz ilçedeki milyoncuda 17.5 cm çapında cırt taban var. Fiyatı 12.5 TL. Bu ucu alınca bir de matkaba takma aparatını alacağım hırdavatçıdan.

Ama elimde bu 17.5 cm lik uca takılacak sünger yok. Onu nasıl hallederim acaba pratik ve ucuz olarak? Bir de kadife kumaş kullanılır mı cila atarken?

• Ben daha önce polisaj makinesi aldım hastalık oldu ayda bir cila atar oldum 2 senede boya yandı şuan kaput tavan bagaj boyasında yanık kaynıyor bence makine almayın elle üşenir en azından daha az atarsınız.
  • blacksea533 kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman elle deneyeyim ben. Cilayı dağıtmak için magırus süngerim var, silmek için de a101 ya da bim den mikrofiber bez alayım, kola kuvvet kendim çekeyim cilayı.

• Matkapla zor olur cilayi dikey yapmak veya tutma pozisyonu el verisli olmaz. Boyayi yakmaktan ziyade sonucta alamazsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.