Şimdi Ara

Polise benim vergimle maaş alıyorsun demek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
6.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Poliste vergi odedigine göre kendi maaşını kendi veriyor o zaman. Mantiginiza tukureyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KISKANIYORLAR

Adam polisi aşağılamış,yani işini yapan memuru aşağılıyor.Yani devleti aşağılıyor.Bu şekilde gözaltına alması doğal.

Ha durduk yere yapsaydı kimse polisi savunmaz dı.Sapla samanı karıştırmayı çok seviyorsunuz.

Maaş almak mı aşağılama kaynağını bilmek mi aşağılama acaba? Devlet vatandaştır memur değil.

videoda sabit görevli memur ceza uyguluyor üst memura şikayet ediyor müdür vatandaşın üstüne yürüyor kamu gücü ile vatandaşa yaptığı gözünüzden mi kaçtı sapı samanı işinize geldiği gibi mi seçiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

Böyle paçasından pislik akan bir ülkede, sen ne çelik gibi sinirinden bahsediyorsun?

Polisin doğru düzgün müdahale hakkı yok bu ülkede. Adamlar suç işliyor, bir de üzerine özgür mü konuşacak? Ne konuşacak ki küfür ve hakaretten başka?

Ağır saçmalamışsın.

EE vatandaş neden sakin duruyor ülkenin durumundan dolayı sinirleri gerilen memur da vatandaşa her yer cennet bahçesi mi? Haksızlığa uğradığını düşünen vatandaş kendini savunamaz mı? Memur bir tutanak tutar terör kapsamına bile sokar meseleyi hatta diğer memurlarda destekler şahitlidir.. Vatandaş sadece 1dk da yazılacak tutnak için yıllarca mahkeme de uğraşır uğraması muhtemel haksızlık sebebi ile zarar görmemek için yani itiraz etmesi doğaldır.

• Burda yorum yapanların kaçı devlet kurumunda çalışıyor merak ediyorum? Dışardan yardırmak saymak sövmek ne güzel anasını satayım! Ara müşteri hizmetlerini senin maaşını ben ödüyorum de bakalım telefonu nası çat diye yüzüne kapatıyor! O hizmet özelden bu hizmet devletten. Ukala polise lafım yok artis her yerde her meslekte artis savcı olup hepinizin anasını diye gezen tipler var onlara da bi burdan konuşun da mabadınızı görelim. Kaldı ki memlelette savcının hakimin g.tünün kalkıklığı hiç bi ülkede yoktur. Akşama kadar polisin yediği küfürü hakareti sen ye de gör bakalım bi yerden sonra neye dönüşüyosun! Biraz da vatandaş olarak sen karşındakini düşünüceksin polis sana kolluk olmak zorunda köle değil kimse kimseye patronu muamelesi yapamaz
  • O kadar boş şeyler için tartışıp kavga çıkarıyoruz. Nasıl bir millet olduk biz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

keyfi değil kış lastiği takmak zorunlu

vşdeonun başına bakarsan kış lastiği ile ilgili bir duurm var ama benim özgürlüğüm falan diyorsan kaza yaparsan karşıdakinin canı ne olacak bu gibi önlemler alınması şart zaten

haklı bir ceza bence

Konu ceza değil polisede iş yüküdür keyfi vatandaşı yoldan alıkoymak istemez tabiki.

Ceza yazılır tartışmaya girilmez vatandaşta tabiki ceza almak istemez ama memurda buna uygun iletişim kurar çünkü bunun eğitimi teşkilat içinde hem toplu uzmanlar ile hemde amirlerin emir ve tavsiyeleri ile verilir.

Devletin sana verdiği yetkiyi dizi filmlerden karakterlerin hasımlarına karşı takındığı tavırlar ile vatandaşa kullanamazsın bu keyfiyettir.

Mesele vatandaşa yapılan muamele. ilk memur tartışmış bitmiş ki zaten arabasının üzerinde müeyideyi uyguluyor sonradan gelen memurun vatandaşa yaklaşımı tamamen keyfiyet Devlet gücünü keyfi kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106

polis maaşını vergiyle alıyor mu? evet

peki bu vatandaş vergi veriyor mu? evet

dolayısıyla polis maaşını vatandaştan alıyor mu? evet

adamın savcılıktan izinsiz yasa dışı gözaltına alınması var mı? evet

polisin yargılanması gerekiyor burada

Bi memur olarak hem de yılda 40.000 TL kadar sadece gelir vergisi ödeyen bir vatandaş olarak şu benim vergimle maaş alıyorsunuz lafını duyunca kuduruyorum resmen .

Hayir bazı asalaklar , bizim vergilerimizle hizmet alıyor bu ülkede.

çünkü devlet memuru ve işçiler vs yani maaşlı kesim hariç hiç kimse doğru dürüst gelir vergisi ödemiyor. Tutuyor bir muhasebeci ordan giriyor bundan çıkıyor ama gelir vergisi ödemiyor. Benzin alirken ödediğin vergileri herkes ödüyor zaten. O yüzden kimse vergi muhabbetine girmesin. Devlet memuru gibi düzenli gelir vergisi ödeyen başka bir meslek yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 1 Ocak 2021; 13:10:15 >

• quote:

nasıl vergi vermez gelir vergisi var sigorta vergisi var mesela teknolojik bir cihaz aldı onun vergisi var gıda aldı onun vergisi var

ya zaten memurun harcadığı paranın çoğu devlete geri dönüyor

veonun karşılığında da bize hizmet veriyor bunu görmezden gelmemek gerek

Memurların bordrosundaki vergi kalemi mürekkep lekesinden ibarettir. Onun dışında hayatın doğal akışı ekonomide bulunan herkes aldığı ürün üzerinden vergi verir.

Memurun harcadığı değil her kesimde para Devlete geri döner zaten ekonomi bu paranın dönmesi üzerine kuruludur ve ne kadar hızlı dönerse o kadar başarılı ve güçlü bir ekonomi elde etmiş oluruz.

Videodaki memurun görev ve sorumluluğu değil konu bu görevi uygulaması için verilen Kamu gücünü yetkisiz vatandaş üzerinde keyfi tahakküm kurmak için kullandığı için itiraz ediyoruz.

• 23. Yilinda bir memurum, alis veris te kdv ve ötv yi hiç hesaba katmıyorum, maasimdan yilda toplam olarak 3000 tl sadece gelir vergisi kesiliyor! Gezelim esnafı, vergi levhalarını kontrol edelim kim kaç tl vergi vermiş. Pandemiyi de kenara koyalım, 2016 2017 2018 yillarinda bile bir memurun yilda verdigi gelir vergisini üç yılda vermemiş binlerce yüzbinlerce esnaf var!

Oto boyacisi cocukluk arkadasim ayni muhabbeti yapti bana, fatura koçanini cikarttirdim bir ay olmuş son kestigi faturanin tarihi dükkanda boyanmis ve boyanacak 7 araba vardı.

Herkes biliyor yediği haltı ama herkes haklı!

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePiraeusHunter

Bi memur olarak hem de yılda 40.000 TL kadar sadece gelir vergisi ödeyen bir vatandaş olarak şu benim vergimle maaş alıyorsunuz lafını duyunca kuduruyorum resmen .

çünkü devlet memuru ve işçiler vs yani maaşlı kesim hariç hiç kimse doğru dürüst gelir vergisi ödemiyor. Tutuyor bir muhasebeci ordan giriyor bundan çıkıyor ama gelir vergisi ödemiyor. Benzin alirken ödediğin vergileri herkes ödüyor zaten. O yüzden kimse vergi muhabbetine girmesin. Devlet memuru gibi düzenli gelir vergisi ödeyen başka bir meslek yok!

Alıntıları Göster

Memur olarak sadece maaşınızdan veriyorsanız 40.000i geçmiş olsun o vergi değil kağıttaki lekeden ibaret.

vergimle maaş alıyorsunuz diyenlere öfkenizin sebebi bu olmalı. Ücretten vergiyi sadece özel sektör verir.

Harcamayı herkes yaptığı için ben memurum daha çok maaş alıyorum bu bana daha çok harcama imkanı sağlıyor demekki asgari ücretliden daha çok vergi veriyorum demezseniz bu çerçevede asgari ücretliye hiç bir üstünlüğünüz yok.

Özel sektör. Devlet memuru vergi ödemez.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 1 Ocak 2021; 13:32:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePiraeusHunter

Alıntıları Göster
    saçma saçma konuşmussun.

memurun maaşını da vergiyi de işçi maaşını da tüccar ödüyor.

memur vergi ödemez. işçinin vergisini de işveren öder

• janti abi maalesef sende saçmalamışsın bir akraban var git bordrosuna bakda saçmaladığını gör

polisi sevmediğin belli etme bu kadar

o benim vergimle maaş alıyorsun diyen nasıl vergi veriypr biliyonmu

araçtır sonra gel burda bilerek yaz kendine güldürme

memurun da iş vereni devlet

yani devlette memurdan kesiyor devlete aktarıyor

teknoloji forumunda böyle bilgisiz mesaj yazmayın ya

memurlarda vergi veriyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: adanus1

janti abi maalesef sende saçmalamışsın bir akraban var git bordrosuna bakda saçmaladığını gör

polisi sevmediğin belli etme bu kadar

o benim vergimle maaş alıyorsun diyen nasıl vergi veriypr biliyonmu

araçtır sonra gel burda bilerek yaz kendine güldürme

memurun da iş vereni devlet

yani devlette memurdan kesiyor devlete aktarıyor

teknoloji forumunda böyle bilgisiz mesaj yazmayın ya

memurlarda vergi veriyor yani

hocam memur karşıtı değilim, ama vergi vermesi ilüzyon öyle bir şey yok. hepsi kağıt üzerinde
  • wehrmacht kullanıcısına yanıt

keyfi?

• wehrmacht kullanıcısına yanıt

burada tartışmaya giren polis değil ki ordaki şahıs videoda da açıkça görülüyor cezaya itiraz ediyor ve ben sizin paranızı ödüyorum bana ceza yazamasın gibi bir tavırda bulunuyor

o zaman vergi veren herkese ceza yazılmaz gibi bir şey çıkıyor oldukça yanlış bir durum

ve bunu gören idari amir de gelip olayı çözüyor

ve dikkatlice de bakarsan polis uzatmıyor ve aracınıza gitmesini ifade ediyor tartışmayı sürdüren ordaki şahıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 1 Ocak 2021; 14:22:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Siz ne sanıyorsunuz insanları Bana yolda biri gelecek riski varsa silahlanır öyle yürürüm aynı polisin silahlı olması gibi bunun vatandaşın saygınlığı ile ne ilgisi var asl olan vatandaştır kamu hizmetinde. Polis memurdur vergi ödemez hiç bir memur vergi mükellefi değildir. o yüzden seninde dediğin gibi hayatında duyduğun en saçma şey kendi kendinin maaşını ödüyor olması mesela...

Sen benim vergimle maaş alıyorsun cümlesindeki saçmalığı bana bi açıklasana bana?

Ezme meselesine gelince orada en az 3 memur görünüyor silahlılar polis memurular yani devlet garantiside var vatandaşı alın diyor üstüne yürüyor ne yapacak ezecek mi acaba??

Efendi ol madem polis teşkilatını seviyorsun hatay vekilinin oğlunu durdurdular diye karakol basıp memurları aşağılayana ne laf ettin kuzu yada hamile kadına saldıran suçlu tatlıcıları kapıda karşılayan karakol yöneticisine çıt çıkarttınmı? vatandaşı ezmek memurun görevi değildir keyfiyet suçtur bununla övunen de ne bliym..

Alıntıları Göster

Yukarıda yazdım 50 kere aynı şeyi yazamam. Anlıyorsan anla, anlayamıyorsan yorum yapma.

• Poliste vergi veriyor, verdiği vergiyle kendi maaşını alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçanayı -- 1 Ocak 2021; 14:39:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Yukarıda yazdım 50 kere aynı şeyi yazamam. Anlıyorsan anla, anlayamıyorsan yorum yapma.

Alıntıları Göster

olm 50 kere yanlış yazdınsa 50 kere doğrusunu öğreneceksin aynı şey senin içinde geçerli ama sen yorum yapmışsın? hani bu gerçek doğru göreceli birşey de değil ama yapmışsın yani...

Aklınız sadece menfaate duyara tribünlere şakşağa çalışıyor polis varken evine hırsız giren vatandaş teşkilattan özür almıyorsa girerse diye polise minnet dutmak zorunda değil o kafayla TSK ya bilmiyorum ne muamele yapmanız gerekir...

onun dışında bir daha altından kalkamayacağın yorum yazma "anlıyorsan anla" ne ya  

• quote:

keyfi?

Kendine verilen yetkiyi keyfi kullanıyor demek..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.