Şimdi Ara

POLİSİN OLAYI ABARTMASI | Boğaziçi'nde okuyanlar ne yapmaya çalışıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bu düşünceyle olaylara bakılırsa haklıyı haksız durumuna düşürmek karşı taraf için çok kolay olacaktır. Üsturuplu bir eylem yaparsın karşı durduğun güç, aranıza bir iki kişi koyar üç beş kışkırtıcı slogan attırtır “haklıyken haksız” olursun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C95B3F73 -- 7 Ekim 2021; 18:10:40 >
  • bu aracin ustune cikan eleman sayisal kokenli birisi olmasi imkansiz.

olayi cikaran genelde okumaya degil gezmeye, para yemeye gelen tipler, tepkini koyarsin, eylem yaparsin ama yari ciplak makam aracinin tepesine cikarsan gelecek kariyerin otomatikmen sifirlanir hakli da olsa haksiz da olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu insanlar haklıyken haksız duruma düşüyorsa, siz de kraldan çok kralcılık yapıyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen kimsin birinin arabasına çıkıyorsun avele bak ya atsınlar şunu okuldan. Zaten okumaya gitmemiş belli eğlence arıyor. Biri de yazmış kralcılık yapıyorsunuz ne alaka çok erkekse gitsin kararın gerçek sahibine yapsın bunu

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt

Avustralya mı Avrupa'dan daha özgür? Adamlar "COVID Tedbirleri" bahanesi ile adayı açık hava hapishanesine çevirdiler.

• steepstone kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey demedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi yapmış.

• Sen devletin kararını protesto ederken devletin malına zarar verirsin. Hakliyken haksız duruma düşmüş olursun bal gibi. İktidari sevmezsiniz ama bu kadar da taraflı olmanın bir anlamı yok.

• nevşin mengü'nün bugün yayında kurduğu cümle olaylar açısından dikkat çekiciydi iddaa'sı ne kadar doğru bilmiyorum fakat protestoya karşı alınan önlemlerin bundan dolayı arttığını söyledi

• Barney Peralta kullanıcısına yanıt

Nevşin Mengü de çoğu konuğu da ciddiye alınacak kişiler değiller. Yarım saat boyunca bir doktorla Sinovac sanarak Sinopharm aşısını konuştuklarını gördüm.

• ilk önce tepki göstermiştim, sonra düşündüm anayasal haklarını kullanıyorlar. gayet normal yaptıkları.

Not: sen seçimi kaldırıp atama yaparsan, oradaki öğrenci de arabana çıkar. ikisi de yanlış.

• arkadaslar eylemcileri elestirmenize harcadıgınız enerjiyi naci inciyi elestirmeye harcayın

• son eklediğim videonun hiçbir türlü açıklaması yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.