https://video.twimg.com/ext_tw_video/1445368740741255170/pu/vid/640x360/YE-JPDAmJk_6fwfp.mp4?tag=12
gerçekten sanırım sözel ve eşit ağırlık çoğunlukta olan bölümler böyle tepki gösteriyor fakat okulun marka değeri 1 yılda ne kadar sarsılabilirse o kadar sarstılar. önümüzdeki seçimi muhalefet'in kazanamadığı bir dönemde bu okulu dağıtırlar çok bariz. çok basit laflar veriyorlar karşı tarafa ve haklı durumdan haksız duruma düşüyorlar. gerçekten okuyan öğrenciler bu olaylar hakkında ne düşünüyor? rektör meselesinde tamamen haklıyken neyse ya böyle iş olmaz.
erdoğan'ın konuşmasında bahsettiği ilgili görüntü. arabanın içinde "atanmış" rektörün olduğunu da söylüyor fakat ben olayı pek umursamadığımdan direkt buraya yazdım doğrulama gereği duymadım iki tane akıllı çocuk yok üniversitede siz ne yapıyorsunuz diyen.
edit1: arabanın üstüne çıkan eleman hakkında hükümete yakın gazeteler avandal kadrolu tarzında söylemlerle kadrolu olarak bu işi yapıyor öğrencilikle işi yok minvalinde yazılar yazmışlar. yani dediğimiz şey olmuş
edit2: nevşin mengü'nün iddaasına göre erdoğan myk'da bunlar zibidi ezin geçin tarzında (anlattığına göre tam olarak böyle değil ama buna benzer bir şeymiş) söylemde bulunmuş ve bugün 2 kişinin tutuklanmasını protesto edenlere daha sert tepki verilmiş. ( 22:50 Devlet Kağıt Toplayıcıların Yol Açtığı Kamu Zararının Peşinde! - YouTube (milliyet'in kulis haberiymiş))
* güncel * edit3 : "Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi, röportaj verdiği esnada gözaltına alındı; https://t.co/JGhaa5vl0L" / Twitter hiçbir kötü söylemde bulunmayıp gazetecilerin yanında yalnızca 30 saniye konuşan öğrenci durduk yere polisler tarafından göz altına alınıyor ilgili videoda. "polise veya karşı tarafa herhangi bir söylenmiş söz yok"
dademin online mezuniyet töreninde "öğrenci sayısına oranla en çok burs veren okul" alt yazısıyla dile getirilmiş.
ilk 20'ye verdikleri uçak biletini bile 3 5 satır boyunca anlatan okuldan çok iyimser bir açıklama
focus
bu tarz herhangi bir uygulamada grubu olan var mı?
my mat tyt sb
kitabın seviyesi nasıldır ilk kitap olarak mı son kitap olarak mı çözülmeli? bilgilendirebilecek var mı?
problemler
arkadaşlar mezuna kaldım
çap
bs
endemik
sonuç derece
problemleri daha üste çıkartmak için hangisini çözmeliyim güncel konu da bulamadım
veya tyt mat soru bankalarında 345, orijinal vs. problem kısmını çözüp geçmeli miyim sadece.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.258 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet