Bildirim
problemler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bs
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
problemde soru kalıbı ezberlememelisin, en temel soru kalıplarının mantığını anlayıp üstüne koyarak gitmelisin bence.Kitap konusu bilgi düzeyine göre değişir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D90CAD3 -- 29 Ağustos 2021; 10:35:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-10D90CAD3
problemde soru kalıbı ezberlememelisin, en temel soru kalıplarının mantığını anlayıp üstüne koyarak gitmelisin bence.Kitap konusu bilgi düzeyine göre değişir.hocam ortanın üstü bir kitap arıyorum bs incelemesine bakmadan önce bs çözecektim baktıktan sonra sanırım sormam gerekiyor dedim. çoğu kişi bs'nin soruları tekrar ettiğini ve mantık problemlerinden oluştuğunu yazmış
-
endemik karekök rop favorim
apotemi çözdüysen
apotemiyi geçen sene eritmiştim hocam ama canım sıkıldıkça bakmak için çözdüğüm için pek yararını görmedim bu sene hafif göz gezdireceğim baştaki bazı mantık soruları çok güzeldi.
-
dereceyi 9.sınıfken çözmüştüm çapın aynısı sadece çap 1-1,5 tık daha zor.Bence bilgi sarmal ve soru bankaları ile gidin zaten orijinalin problem denemeleri iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D90CAD3 -- 29 Ağustos 2021; 10:57:46 >
endemik iyi gider
Paragraf ve problem kitapları para ve zaman kaybıdır nokta
normal kitaplardan gitsen yeter bence illa ayrıca alcam diyosan bilgi sarmal bak
-
Ben bs hiç begenmemistim yarida biraktim cogu soru sayisal mantik sorusu gibiydi garipti ama o konuda gelismek icin cozulebilir belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzayeteyabtimlanetolsun -- 29 Ağustos 2021; 13:17:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X