Şimdi Ara

POLİSLİK Mİ PDR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
4.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet soru açık sizce neden polislik neden pdr ?

• 2sininde önü açık posliliğin hele ki bayaaa bir açık ama git temiz temiz pdr ni oku.
  • Polislikle pdr yi bir tutman tamamen saçmalık.Pdr okuyan biri ile asla polisliği kıyaslayamazsın bile.Polisliği siz ne sanıyorsunuz bilmiyorum sadece basit bir örnek veriyim Ankarada görevli çevik kuvvet personeli yılın 10 günü gidip Bingöl de de görev yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLken7

2sininde önü açık posliliğin hele ki bayaaa bir açık ama git temiz temiz pdr ni oku.

katılıyorum.Git paşalar gibi pdr oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boom59xe

Evet soru açık sizce neden polislik neden pdr ?

nereler geliyor tam olarak?
  • Tabiki PDR. Hocam o okuyacağın süre ömrün boyunca çevrendeki insanların entellektüel seviyelerini belirleyecek. Nasıl bir çevre istediğine karar ver.
  • PDR nin 4 yıl sonra geleceği nolcak ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite mi Askerlik mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Akademisyenlik mi? Doktorluk mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

PDR nin 4 yıl sonra geleceği nolcak ?

Gelecegi olmasın isterse polis olmaktan iyidir Pdr okumak.
  • Bazı sitelerde 4 yıl sonra işsizler ordusuna pdr de katılacak filan diyorlar halbuki 2010 yılında açıklamalara göre 24 bin açık var bu açık kapanması zor olmasına ragmen işsiz kalma gibi vs durumlar sitelerde yıgınla var kafam karısıyor
  • quote:

Bazı sitelerde 4 yıl sonra işsizler ordusuna pdr de katılacak filan diyorlar halbuki 2010 yılında açıklamalara göre 24 bin açık var bu açık kapanması zor olmasına ragmen işsiz kalma gibi vs durumlar sitelerde yıgınla var kafam karısıyor

Gerçekten pdr ile polislik arasında arada kalınacak bir durum yok. Çok başka şeyler. Bütün mesele garanti parayı almaksa polis olabilirsin. Bütün hayatın boyunca da bir milim ileri gidemezsin. PDR ye bu sene girsen ertesi sene yine polislik deneyebilirsin. Psikolog olabilirsin. Sana devlet dışında da, öğretmenlik dışında da iş olanağı sunan 2 öğretmenlikten birisi. Diğeri de ingilizce öğretmenliği.
    Bir ara BÖTE cilerin de danışman öğretmen olrak atanması söz konusu idi
    Bu sene bir bölüm (bölümü hatırlamıyorum, sosyoloji falan herhalde) formasyon alarak RPD olarak atanma şansları vardı. Bizim PDR ciler eylem falan yapmışlardı. Ama yine de düşük puan ile atanıyorlar.

Eğer dediğim gibi amaç sadece para kazanmaksa hiç PDR ile uğraşma emin ol dersleri kolay geçilecek dersler değil. Çok ça kitap okuman gerecek. Ben sadece bir dönemde bir dersten 6 kitap okuduklarını biliyorum

• Seneye sadece polislik ıcın hazırlanıcam...

Sana şukadarını söylüyüm bir defa şunu kabullenmelisin kolay iş yoktur kardeşim..

2.Olarak sık sık kuzenlerimle görüşürüyorum bana görevini dürüst yap , efendice yap , konusmalarında komiser ve amirleri etkile diyor seni çevikte bırakmazlar iyi birimlere gönderirler diyor.

Bir şey daha diyeceğim narkotik , cinayet ws. birimler çok iyi hem para yönünden hemde mesela uyuşturucu çetesi felan çökertince ektra para ve ödül alıyorlar..

Şimdi birde okuldan bahsediyim.Belkide cogu üniversite göremedigin hayal bile edemedigin sosyal ve sportif faaliyetlerin tümü var ( masa tenisi , yakın korunma sporları , fitness salonu , futbol sahası , basketbol sahası , voleybol sahası ws....

Ayrıca sosyal faaliyet olarak tiyatro salonu , sinema salonu ws. ws.

Ayrıca kahvaltıları , öğle yemekleri , aksam yemekleri bol bol proteinli yemekler.

En güzelide yatılı olarak kalmak.Ayrıca afedersin iç çamaşırına kadar , bavuluna kadar , traş köpüğünün ve permatiginin en iyisine kadar adamlar veriyorlar.

Ayrıca aylık 1.sınıflara 40 ytl 2.sınıflara 42 ytl harçlık veriyorlar.Bunları küçümseme bazen öyle bir ihtiyac oluyorki ( Ben birazını bozdurup birazını aileme göndermeyi düşünüyorum )

Gördügün gibi polisliğin avantajı çoook artık eskidendi üniversiteye gidemeyen polis oluyor sözleri.Polisliğide zorlaştırıyorlar herşey zorlaşıyor.

En güzeli okula kendını attıgın zaman Kpss derdin yok , işsiz kalma derdin yok ne güzel işe başlar başlamaz 2.300 maaş baglanıyor.Kim kime veriyor okadar parayı ?

Özel sektörde bu parayı alabilmek ıcın kaç sene beklemen lazım veya en iyi üniversiteleri bitirim baya bir işsiz sürünmen lazım.Ben bu sürede 1 birim atlar komiser yardımcısı olurum param dahada artar.Ayrıca Polisler 3 senede bir 1 kıdem atlıyabiliyorlar bunuda unutma...

Bence yol yakınken eğer idealinde varsa yaparım diyorsan Polislik meslegını seç.Sonra 4 senelik fakultelerde dirsek çürütüp işsiz sürünme derim...

Kafanda soru olursa cevaplarım..Özelden ulaşırsın..

• Bence Pdr,
    polislik tutunamayanların yeri bence herşeyi maaş almaktan ibaret sanan kendini geliştirmekten aciz insanların yıgınla doluştugu bir kurum sonra polis oluncada halka dayılanan tipler bu insanlar.Bence pdr ni oku kariyer sahibi ol dostum kendini geliştirmeye bak
  • ne polisliği şakamısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehlika

Bence Pdr,
    polislik tutunamayanların yeri bence herşeyi maaş almaktan ibaret sanan kendini geliştirmekten aciz insanların yıgınla doluştugu bir kurum sonra polis oluncada halka dayılanan tipler bu insanlar.Bence pdr ni oku kariyer sahibi ol dostum kendini geliştirmeye bak

Olayın özeti budur. Polis olup entellektüellikleri 0 olan insanlarla mı yoksa akademik çevrelerle mi arkadaşlık yapmak istersin sana kalmış.

Zamanında polis kolejini kazanıp gitmeyen biri olarak kendimle gurur duyuyorum
  • Polis ol panpa sende Behzat Ç. havası aldım ben. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

Seneye sadece polislik ıcın hazırlanıcam...

Sana şukadarını söylüyüm bir defa şunu kabullenmelisin kolay iş yoktur kardeşim..

2.Olarak sık sık kuzenlerimle görüşürüyorum bana görevini dürüst yap , efendice yap , konusmalarında komiser ve amirleri etkile diyor seni çevikte bırakmazlar iyi birimlere gönderirler diyor.

Bir şey daha diyeceğim narkotik , cinayet ws. birimler çok iyi hem para yönünden hemde mesela uyuşturucu çetesi felan çökertince ektra para ve ödül alıyorlar..

Şimdi birde okuldan bahsediyim.Belkide cogu üniversite göremedigin hayal bile edemedigin sosyal ve sportif faaliyetlerin tümü var ( masa tenisi , yakın korunma sporları , fitness salonu , futbol sahası , basketbol sahası , voleybol sahası ws....

Ayrıca sosyal faaliyet olarak tiyatro salonu , sinema salonu ws. ws.

Ayrıca kahvaltıları , öğle yemekleri , aksam yemekleri bol bol proteinli yemekler.

En güzelide yatılı olarak kalmak.Ayrıca afedersin iç çamaşırına kadar , bavuluna kadar , traş köpüğünün ve permatiginin en iyisine kadar adamlar veriyorlar.

Ayrıca aylık 1.sınıflara 40 ytl 2.sınıflara 42 ytl harçlık veriyorlar.Bunları küçümseme bazen öyle bir ihtiyac oluyorki ( Ben birazını bozdurup birazını aileme göndermeyi düşünüyorum )

Gördügün gibi polisliğin avantajı çoook artık eskidendi üniversiteye gidemeyen polis oluyor sözleri.Polisliğide zorlaştırıyorlar herşey zorlaşıyor.

En güzeli okula kendını attıgın zaman Kpss derdin yok , işsiz kalma derdin yok ne güzel işe başlar başlamaz 2.300 maaş baglanıyor.Kim kime veriyor okadar parayı ?

Özel sektörde bu parayı alabilmek ıcın kaç sene beklemen lazım veya en iyi üniversiteleri bitirim baya bir işsiz sürünmen lazım.Ben bu sürede 1 birim atlar komiser yardımcısı olurum param dahada artar.Ayrıca Polisler 3 senede bir 1 kıdem atlıyabiliyorlar bunuda unutma...

Bence yol yakınken eğer idealinde varsa yaparım diyorsan Polislik meslegını seç.Sonra 4 senelik fakultelerde dirsek çürütüp işsiz sürünme derim...

Kafanda soru olursa cevaplarım..Özelden ulaşırsın..

Kardeş sen çok yanlış öğrenmişsin polisliği git bi mahalle karakolundaki polislere sor onlar sana anlatırlar gerçekleri.Myo dan mezun olan bir polisi direk narkotikte şubelerde asla başlatmazlar.Sen 20 yaşında cahil , maliye , hesap bilmeyen birisin.Organizede çalışırken hesap kitap işleri çok olacak denetlenecek çok şey olacak bunları bilmiyorsun sen.Şubelerde çalışmak için çok artı özelliğiniz yada sağlam torpiliniz olması lazım.Rütbe olayına gelirsek , 6 yılını dolduracaksın ve önlisans mezunu oldugun için açıköğretimden lisansa tamamlıyacaksın.Sonra sınava gireceksin ki bu sınav çok zor sorular yandaşlara veriliyor,iş güç derdindeyken bu sınava çalışmaya çalışacaksın birde.Diyelim çok üstün başarı gösterdin k.yardımcısı oldun mahalle karakolundan öteye geçemezsin bir semt karakolunda 50 yaşına gelince en fazla başkomser olursun ondan sonrada emekli olursun.Polislik akademi mezunları için iyi bir meslek fakat memur için öyle değil.Sana şunu söylüyüm polisliğe hazırlan ama bel bağlama.Bu sene itibariyle 4 komisyon oldu mülakat.Ve ne babayiğit kişiler psikolojik bölümde eleniyor sözlüde çok adam eleniyor anlatabildiysem ne mutlu bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Southland -- 31 Temmuz 2011; 17:30:54 >

• tabiki pdr
  • Usta pdr tutuyorsa, polisliğin lafı bile olmaz.Tabii ki pdr
  • olum bu tıpa mı gidiyim maden mühendisligine mi diye birşey ilgi çekmek için açıldı herhalde konu
  • polisliğe gtime tamam parası iyi ama savcının bi tarafında dönüp duracaksın biraz kişilik meselesi bence yaparım diyorsan git
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.