KArdeşim teşekkür ederim dönüş yaptıgın için , yani bu kronik bişey o zaman ben anlamadım ama neden herkeste yok ? yada diğer arkadaslar tam olarak bakamıyor. diğer bir kaç sorunun daha vardı sanırım onları naptın kardeşim ?
userankara1910U
kullanıcısına yanıt
Diğerleri sorun değilmiş ya. Yüksek ihtimal herkeste var. Dikkat edilmiyordur. Servistekı arkadaşta yemin ediyor ilk defa duyuyorum abi bu şeyi diyor.
tahinlipekmezliT
kullanıcısına yanıt
Hangi donanım paketi bu?
Merhabalar polo alma arefesindeyim. 1.2 tsi dsg motorun performansı nasıl? Gaza yuklendigimizde güzel bir tepki alabiliyormuyuz? Ayriyeten Yokuş performansini dusunuyorum. Acil Aydinlatirsaniz çok memnun olurum. Çünkü aldım alacam
tahinlipekmezliT
kullanıcısına yanıt
Hocam aracın paketi hangisi?
Bir de nereden aldınız fiyatı acaba?
40 kmdeki tık sesi 2014 ve üzeri Polo'larda duyulur. ESP sistemi ile alakalıdır. Siz ekrandan ESP kapattım sansanız bile sistem sadece ASRyi kapatır. ESP tam olarak kapanmaz 2014 sonrasında. Arıza değildir kronik sorun değildir servise gitmeyin boşuna;)
cagataybeaC
kullanıcısına yanıt
Ben de salı günü aynı aracı teslim alıyorum birçok yazı okudum video izledim kendim de test sürüşünde dip gaz yapıp denedim bana yeterli geldi şehiriçi kullanacağım için çok fazla bi beklentim yok zaten. Kullandığım yolda yokuş yoktu o yüzden tam olarak deneyemedim onu
tahinlipekmezliT
kullanıcısına yanıt
Ben de 1.2 tsi dsg comfortline ipek mavi renk 57 ye aldım. Salı günü zam geliyor yeni kasa için de 2018 başında satışa çıkacağı bilgisini aldım. çok farklı bir şey olmayacakmış zaten beğenilen birşeyi fazla değiştirmeye gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: tahinlipekmezli
Merhabalar. Bugün 1.2 TSI BMT 90PS DSG için 55.750 fiyat aldım. 2017 yılının Mart ayında yeni kasanın tanıtımı olacak, 2017 yılının ikinci yarısında da satışa sunulacağını duyunca moralim bozuldu...(kesin bilgi mi bilemiyorum?) 18 Ekimde zam geleceğini söylediler.(Miktarını bilmiyorum.) Ayrıca Opele de gittim Corsa 1.4 Enjoy otomatik için fiyat aldım 54.000 civarıydı. Poloya nazaran biraz daha geniş ve uzun. Ancak Corsanın yakıtı Poloya göre çok fazla olduğundan Opeli listeden çıkardım. Farklı fiyat alan arkadaşlar var mı? Paylaşımda bulunursanız çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar Perşembe günü 55.750 ye aldığım fiyatı, aracı alma niyetiyle gittim bugün ve fiyatı 56.100 deyiverdi. (Satış danışmanı farklıydı eski fiyatı veren satış danışmanını istedim o da yoktu bugün bayide. Israrla eski satış danışmanından bahsedince bu görüştüğüm satış danışmanı gerildi.) Sonra zamdan konuyu açtım ve kaporayı versem 18 Ekimdeki sözüne ettiğiniz zamdan etkilenecek mi diye sordum. Evet etkilenecek dedi. Yok gümrükten 18 ekimden önce geçerse zam yemezmiş falan filan... hiç inandırıcı gelmedi. Bende masadan kalktım. Test sürüşü için ısrar etti ben de oralı olmadım. (Bayi Ankara Doğuş)
cagataybeaC
kullanıcısına yanıt
Merhaba bende 1.2 tsi dsg kırmızı aracımı cuma günü teslim aldım , performans isterseniz performans ekonomi isterseniz ekonomik gidebiliyor , ben iki günlük kullanımda çok memnun kaldım . Içinize sindiyse alın gitsin fiyatlar polo için hemde ikinci el fiyatlarını gördükten sonra makul .
tahinlipekmezliT
kullanıcısına yanıt
Sanırım istediğin araç ellerinde yok çünkü olsa zamdan etkilenmezdi. Benimki de öyle oldu salı görüştüm çarşamba kaporo verdim cuma ödemeyi yapıp satın aldım. Eğer parayı 18 inde versem yine değişen olmayacaktı çünkü araç elindeydi bayi bu aracı eylül sonunda almış ve parasını ödemişti. Her satış temsilcisi farklı fiyatlar verebiliyor yine ilk görüştüğün kişiyi ara bence
VaLiaNT84V
kullanıcısına yanıt
Evet haklı olabilirsin. Yarın aramayı düşünüyorum. Hakkımızda Hayırlısı Olsun. Bu arada aracın Hayırlı Olsun. Güzel günlerde kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: tahinlipekmezli
Evet haklı olabilirsin. Yarın aramayı düşünüyorum. Hakkımızda Hayırlısı Olsun. Bu arada aracın Hayırlı Olsun. Güzel günlerde kullan.
arkadaşlar bizde 2012 sonu 1.4 comfortline aldık. 4 kış lastiği taktık. yakıtı baya bir arttı. bide 1.4 ve 1.2 dsg arasında çok yakıt farkı varmıdır ? birilerinden 1.2 dsg çok daha az yakıyo gibi bişeler duydum ama normal midir ? bilgilendirirseniz sevinirim
Değerli arkadaşlar. 1.2 tsi araçlarınızın eğimli yollardaki çekiş performansı konusundaki test yorumlarınızı bekliyorum. Bi kaç yerde çekmiyor, rampalarda bayılıyor diye kafa karıştıran yorumlara denk geldim. Aydınlatırsanız çok sevinirim.
Merhaba yokuş performansı bir dizel kadar olmasada 1.4 atmosferik motorların bayıldığı yokuşta 120 sabit hızla nefesi kesilmeden çıktı , almadan önce tabi test sürüşü yaparsanız daha iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: ihkelektrik
Merhaba yokuş performansı bir dizel kadar olmasada 1.4 atmosferik motorların bayıldığı yokuşta 120 sabit hızla nefesi kesilmeden çıktı , almadan önce tabi test sürüşü yaparsanız daha iyi olur
1.2 TSI BMT 90 PS DSG comfortline yan aynalar nasıl kapanıyor? Ya yok ya da ben bulamadım
Malesef manuel
quote:
Orijinalden alıntı: ayturksam
Malesef manuel
dostum manuel de kapanmıyor ki geçen gün aynayı kırıyordum nerdeyse
Elle kapanır aynalar korkmayın kırılmaz. Zorlayın biraz
Yine zam gelmiş yahu, 1.2 tsi comfortline 60.900 liste fiyatı. Doğuş ne kadar indirim yapar acaba?