Şimdi Ara

Polo 1.2 tsi yakıt tüketimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bu zamana kadar hep dizel aracım vardı (grande 1.3 ,clio 1.5 ) bir delilik yapıp 1.2 tsi manuel polo aldım . İstanbulda yaşıyorum şuana kadar 700 km ye yakın yol yaptım ,aldığım gün yol bilgisayarını sıfırlamıştım ,dün baktığımda ortalamam 6.1 gösteriyor .Pompa hesabıma göre ise 50 tl benzin ile ortalama 130-140 km gidiyor. Uzun yolda henüz test etme imkanım olmadı ama ondada 5 e düşer diye tahmin ediyorum . Performans açısından ise daha önceki araçlarıma göre gerçekten çok iyi gidişi ve stabil sürüşü var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lt olarak az yaksada benzin daha pahalı olduğu için benzinli araç herzaman pahalıya geliyor ama benzinlinin keyfi ayrı
  • Bende otomatiği vardı 2016 model yeni sattım.

238 TL (45 lt) / 700 km yol gittim bunun 150 km si şehir dışı

125 TL (22 lt) / 280 Km yol gittim tamamen şehir içi ve bol rampalı

ben pek ekrandaki değerlere bakmıyorum yanıltıcı olabiliyor.
  • Uzun yolda 5'in altına çok çok rahat inersiniz bir gün denemenizi öneririm güle güle kullanın aracınızı
  • bende otomatiği var şehir dışında 4.5-5 şehir içinde 6-6.5 arası yakıyorum. km:2300 değerler çok iyi ancak benzin fiyatları bu şekilde giderse halimiz duman :)
  • Bir Honda kullanıcısı olarak yiğidi öldür hakkını yeme diyorum.

VW’nin TSI motorları gerçekten ekonomik. Sürmeyi bilirseniz Şehir içi 5.5-6 ile gezebiliyorsunuz. Ki arkadaşım 2017 Jetta 1.2 TSI Bluemotion ile şuan ortalaması 6

Tabii pilotajda önemli.

• delilik olurmu aypon hissesi almış gibi yatırım yapmışsın.

polo premium çok değerlenecek diyorlar

• insan gibi kullanırsam 6.0 yi çok rahat görüyorum lakin biraz gaza gelip performankı sürersem direk 8 lere çıkıyor

• hayallet57 H kullanıcısına yanıt
    opetmi alıyosun.shell çabuk bitiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

opetmi alıyosun.shell çabuk bitiyo

İnanın kesinlikle piskolojik :) Shellinde opetinde yakıtları aldıkları yer %100 aynı.Aralarında hiçbir fark yok bu ispatlandı.

Tek fark istasyon depolarıın bakımlarının ve temizliklerinin yapılma sıklığıdır.Buda ztn shell ve opette en üst seviyede.

Shell veya opet harci kesinlikle almam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.