Şimdi Ara

POLO 1,4 TRENDLİNE&HONDA JAZZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARAŞTIRMALARIM DEVAM EDİO VE DE 26 MİLYAR CİVARINDA BENZİNLİ OLAN 2 ARAÇ BULDUM BİRİ POLO (ABSLİ TRENDLİNE) DİĞERİ HONDA JAZZ (BAZ MODEL).....

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ÖZELLİKLERİNİ BİLEN ARABALARI TANIYAN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM....

(DAHA ÖNCE DİZEL CORSA VEYA C3 ALMAYI DUSUNUODUM CITROENDEN KALİTE,CORSADAN DİZEL ARABAYA GEREK DUYMADIĞIM İÇİN VAZGEÇTİM)

• başlığın birinde jazzın tüketimi yazılmıştı. kesinlikle rakipsiz.
  • bende yeni polo comfort var kesinlikle kaliteli bi araç 2.elde jazz yok pahasına gider
  • Kesinlikle Jazz Arabayı biliorm,özelliklerini de.....
    Ama Polo daa karizmatik,şekil olarak daa ii tabi senin için çok önemliise...
  • Arkadaşlar benim araba Honda Jazz. Sorusu olan sorsun cevaplarım. Mükemmeldir. Özellikle yakıt... rakipsiz... Ayrıca içi çok geniş. Dışarıdan ufak göründüğüne bakmayın. Tiptronik vites de var, otomatik-vitesli kullanım. Vitesli kullanım moduna geçince vitesi direksiyondaki kumandadan değiştiriyorsunuz. Sessiz bir araba. İlk aldığımda yolda millet kafasını çevirip bakıyordu, sürüş zevki de çok iyi. (benimki siyah) Sorusu olan varsa cevaplarım. Yüksek sürat tavsiye etmem ama Çeşme otobanında düz yolda 160-170 bastım, düz yolda titreme yok, gayet emniyetli.. Ayrıca araba 7 vites.... (7 ileri 1 geri vites.)
  • Bence de Volkswagen'i tercih et.
  • bence jazz al,çok farklı bir araba.jazz'ın özelliklerini bir
    incelersen polo'ya göre daha fazla artısı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Octavia 1.6 Tour
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tanıdığımın jazzını sürdüm güzel araba iç mekan olarak da yürüyen aksam olarak da ben jazz derim
  • Kesinlikle polo
  • polo tercih edersen comfortline almalısın
  • direksiyondan vites değiştirme çok hoş gerçekten,ayrıca işçilkte polodan daha iyi sanıyorum ayrıca sunroof filanda var gerçekten kullanması da kolay otm. vitesli olanını,10 yaşında çocuk bile sürebilir çok keyifli araba

POLO 1,4 TRENDLİNE&HONDA JAZZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WVtech -- 1 Eylül 2005, 15:26:32 >
  • Ya polo ile iğrenç jazz ı karşılaştırma bile.

Hayatımda gördüğüm en iğrenç tipli araçlardan biri çirkin ördek ayrıca karı arabası diye bir lakabı var halk arasında.

Dışını ne kadar beğenmiyorsam içini bir o kadar beğeniyorum aslında, doğru az yakıyor içi geniş , cvt midir nedir bi şanzımanı var direksiyondan kumand a hoş.

Ama tabiiki Polo bunla karşılaştırırsan. Jazz çirkin.
  • Polo ve hatta WV teknolojiyi damlalıkla veriyor. Jazz ve Honda ise kafandan aşağı boca ediyor. Fark bu kadar işte. Hiç kimse objektif bakarak polo diyemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ya polo ile iğrenç jazz ı karşılaştırma bile.

Hayatımda gördüğüm en iğrenç tipli araçlardan biri çirkin ördek ayrıca karı arabası diye bir lakabı var halk arasında.

Dışını ne kadar beğenmiyorsam içini bir o kadar beğeniyorum aslında, doğru az yakıyor içi geniş , cvt midir nedir bi şanzımanı var direksiyondan kumand a hoş.

ya ben o olaya çok bakmıyorum

jazz karı arabası
    tigra bilmemne arabası
    delikanlı arabası şahin fln :P

takma sen bunları...
    bin içine bak.. biraz kullan mümkünse kafana hangisi yatıyosa onu al...
  • Muhahahah ben de Tigra yı satmıştım...Bi de sarıydı...ıyyyyy
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ya polo ile iğrenç jazz ı karşılaştırma bile.

ya ben o olaya çok bakmıyorum

jazz karı arabası
    tigra bilmemne arabası
    delikanlı arabası şahin fln :P

takma sen bunları...
    bin içine bak.. biraz kullan mümkünse kafana hangisi yatıyosa onu al...

vallahi haklısın...
    Ya ben artık Jazz a daha farklı gözle bakıyorum hakikaten az yakıyor...
    Ve içi geniş...
    Polo nun artısı tipi, ekisisi eski teknoloji motıoru...
    ADamlar 10 yıllık 100 beygir 8 valve lik motor kullanıyor 2006 araçlarında
    Valla hepsi güzel..
    Polo en yakışıklı araç ama sınıfta

• Valla beyler bende 2006 Polo Comfortline aldim 1 hafta oldu geleli .... Teyzemde Jazz var valla benim araba cok cok daha ii .... Cok konforlu arac ici cok sessiz .... performans gayet iyi motor 100 hp 8v degil 75 hp 16V motor.... Ben valla gayet memnun kaldim yakinda resimlerini koyarim buraya ... Valla ic mekan gayet ferah nede olsa o birrrr VW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greyhound -- 11 Eylül 2005, 10:06:50 >
  • jazz dan şaşma derim. dizel almıyorsan ve ekonomi, kalite, istiyorsan jazz dan şaşma.
  • ya adam boralardaki 8 valve olayını duymuş hiç bir şeyden haberi yok polo 8 valf diyo ve bu adam utanmadan bundan sonra da forumda orda burda yorum yapacak bilmediği her ota b.ka laf atıp yorum yapacak kardeşim bilmiyosan sus.yeni polo 16 valf 75 hp
  • Ben 2 arabayıda test ettim bence polo al..Hem polo kasasınıda yeni degistirdi...Diğer nedenler iste poLo cok daha sağLam bir araç,hemde daha kaliteli işçilik felan..Ayrıca ben jazz a bindiğim zaman kendimi bir garip hissettim boyle ince uzun ama yanlardan basık dengesiz gibi geldi(sacma bişi belki ama baNa oyLe hissettirdi)..Yani kendimi pek guvende hissetmedim acıkcası surerken..Ama arabam az yaksın diosan jazz al derim oda kotu araba deil nihayetinde..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.