Şimdi Ara

POLO 1.4 vs. FABIA 1.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu kıyaslama için değerli yorumlarınızı bekliyorum.

1. 2001 Polo 1.4 Trendline 65 bin km 14.750 TL

2. 2005 Fabia 1.2 Classic 75 bin km 15.000 TL

Marka kalitesi, sürüş keyfi POLO diyor, daha genç olması ve VW'nin kardeşi olması FABIA diyor.

POLO 1.4 vs. FABIA 1.2

POLO 1.4 vs. FABIA 1.2

• 2005 Fabia varken 2001 Polo'nun yüzüne bile bakmam şahsen.
  • Sürüş keyfi Polo mu? Fabia'yı kullanın kararınızı değiştireceksiniz, bence Fabia alın ama 1,4 almaya çalışın almışken.
  • Merhaba dostum.Aşağı yukarı 14-16 milyarlık bir araba arıyorsun heralde.

Fabia'noın Polo'dan 4 yaş genç olması var ama dezavantajı olarak ta motorunun 1.2 olması var ki çoğu zaman bahsi geçen Polo'dan fazla yakar.Ancak verdiğin Polo'da hem ara kasa polo hem de fiyatı modeline göre inan pahalı.Daha dün oto pazarında 2004 yuvarlak farlı polo'nun tdi-dizel modelini buldum.Orjinaldi.En son 16.500'e bıraktı aracı ki senin bana verdiğin 2 araçtandan da daha iyi.Bir kere yeni kasa ek olarak da dizel.

Fabia'lar bu kadar pahalı satılmaz dizel olmadıktan sonra fiyatı pahalı bana göre.Bence 2 arabayı da şimdilik ele.Daha ucuza bulmaya çalış illa fabia ya da ara kasa polo olacaksa.Ancak şu da var gerek benim dünkü bulduğum araç ve o aracın fiyatı ve gerekse arkadaşımın 3 ay önce 18 milyara en son kasa 2005 benzinli polo alması ve bugün ötv indiriminden dolayı onun aracının 16.500 gibi rakamlara inmesinden ötürü o tip bir polo bak.En azından aynı paraya daha modelli ve yeni kasa aracın olur.

Polo ile Fabia genel olarak şekil hariç aynı aksamları kullanırlar.Vw raflarından alınan malzemelerle hazırlanan değişik görünümlü pastalar hesabı bir bakıma.

Son olarak madem ilk defa araç sürmeyi öğreneceksin;3-4 milyarlık ucuz bir araba al;en azından çarparsan sorun olmaz,onda pişirirsin;daha sonra da dediğim gibi 2003-2004-2005 Polo bulmaya bak.Çünkü senin bana yolladığın 2001 polo'nun fiyatı benim deidğim 2004 dizel polo ve arkadaşımın 2005 son kasa polo'una göre gerçekten pahalı.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• burayada yaziim
    direk fabia
    polo dan bence daha güzel bir tipi var
    bende 12-13000 e bulsam hemen alırım kaçırmam
    saygılar
  • Bugün bizim yanımızda pazarda tanıdık sattı 2005 Fabia 1.2 THP deniliyor sanırım Klima, Airbag, Zenon far çelik jant vs. 42.000 kmde boya yok araçta 16.500 sattı nakit. Bence Polo alıcağına Fabia al daha yeni bir araç hemde polo'dan aşşa kalır bi yanı yok
  • Fabia ağır basıyor artık ister istemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 TCE vs 1.5 TSI
    4 yıl önce açıldı
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar değerli yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
  • kesinlikle fabıa al derim ben.hem sorunsuzluk hem daha yuksek model alabilmek hemde bence sürüşü daha keyifli bir otomobil.fabıa alın pişman olmazsınız.ama 1,4 fabıa alın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.