Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.881
Cevap
54
Favori
648.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kimsede resim yok mu? Şöyle bir iç çekip maşallah falan desek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

Sağolasın racert hem ankaradayım şu an istanbula gelmem zor hem de yeni aldığım aracı satmam etmem filan baya zarar ettirir beni.
    artık 1-2 sene sonra bakıcam gerekirse o zaman alırım. hem o zamana biraz borçları filan kolaylamış olurum inşallah.

youngeagle86 eğer ikinci elde zarar etmeyim diyorsan özellikle OPEL ve VW olmak üzere FORD ile beraber bu üçü bana kalırsa en güzel seçenekler.
    Eğer Seat Leon alırsan, modifiye falan filan yaptırmayıp efendi kullanıp satmak istersen VWde OPEL de satabileceğin zararlara satabilirsin. Yani VWde edeceğin kadar filan zarar edersin. Bu arabaların ikinci el piyasası çok yoğun değil ama sağlam malına her zaman iyi fiyata satıcı bulursun. Ha nolur 1 haftada değil de 2-3 haftada satılır. Ama istediğin fiyata satılır.

Bu arada Octavia'nın ikinci eli iyi. Ondan yana korkma. Hem VW grubu, hem 4 kapı, hem sedan hem de dizel. Satmaya çık araba temiz olduğu sürece hemen satarsın. Bence dolu bir octavia boş bir Jetta'dan iyidir.
    Saygılar

hocam bilgilendirme için çok sağol polo da karar kıldım 2 kişiyiz zaten gezmek istiyoruz bize en çok uyanı polo oluyor bu durumda

• O zaman hayırlı olsun dostum
    ii gezmeler... :)))
    Bi de o var. Araba az yakıyo diye çok gezmek. Ben yaşadım onu. maalesef. araba 2 ayda 6000i geçti...

quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86
    hocam bilgilendirme için çok sağol polo da karar kıldım 2 kişiyiz zaten gezmek istiyoruz bize en çok uyanı polo oluyor bu durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

Youngeagle benim anladigim kadariyla sen de kararsizsin yine de sen bilirsin ama mavi cok yakisiyor bu araca

ben beyazı bekleyeceğim hocam 15 gün falan var gelmesine hem parayıda denkleştiririm
  • Zam olayı kesinmi ?
  • monster aracta bır sıkıntım yok babanız da elınden geldıgınce yardımda bulundu aracı tanımam da yardımlarını esırgemedı sagolsun ama bır de soyle bır sıkıntı var 2 el aracımı degerlendırmem onemlı ısın acıkcası bu arada bayı bekler mı yoksa musterı bulup satar mı bılmıyorum ben de c3 var ama allah nazardan saklasın sızın arabanın rengı durusu asaletı cok ama cok guzel tam cuk dıye oturuyor ıc doseme ıle dıs boya cok yakısmıs ıyı gunlerde kullanmanız dılegıyle ama herhalde kendıme fren yapmak zorundayım cunku ben de kı oto askı bıtmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

Zam olayı kesinmi ?

kesin değil olabilir dediler sadece
  • indirim olur dıye bekleyıp sansımı deneyecigim ben arac orada duruyor ama faturayı hazıran da ısteyecegım bakalım neler olacak nısanda bulsam 37 ye beyaz alabılıyordum ama sımdı 39300 cok yuksek bır rakam ya belkı de duser fıyatı yasayıp gorecegız neler olacak alıp almamakta kararsızım cunku elımdekı 2011 aracı degerlendırmek cok onemlı benım ıcın ama polonun da rengı durusu cok asıl ve de guzel duruyor yalnız on tampon bana c3 ten alcak geldı yenı kasa ıcın bahsedıyorum kapalı garajda surtersem kahrolurum gıbıme gelıyor ısın acıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

Zam olayı kesinmi ?

kesin değil olabilir dediler sadece

Kaporamı verdiğimde araç 37.200 dü. Yeni bir zam gelirse vazgeçerim. 39.300 fiyatını nerden aldınız ?
  • Tüketim Rakamları:

31 lt ile 680 km (sadece 90km şehir dışı)

25 lt ile 620 km (tamamen şehir dışı)

Not : Yakıtlar Shell GTL'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VWci -- 30 Mayıs 2011; 1:54:31 >
  • Hafta sonu test amacı ile depoyu tamamen doldurdum.
    12, 90 lt ile 300 km ( 50 km si şehir içi) ( 4.3 lt/100 km)

NOT:
    *Yakıt Shell Euro dizel.
    *arabada 4 kişiydik( 270 kg).
    *Depo tamamen doluydu.
    *tem de araç trafiğine takıldım 20-30 dakika kadar dur kalk yaparak ilerledim.
    * 110 km/saat hızı aşmamaya gayret ettim
    *Yolun 1/4 ünde klime butonu ortadaki derece işaretinde iken(ne mavi noktada ne de kırmızıda) ve 2 seviyede iken kullandım(her nasılsa açık unutmuşum, yakıt tüketimini çok etkilemiş midir bilmiyorum).
    *Yolun çoğunu hızı sabitleyerek kullandım(şehir dışı için çok büyük bir rahatlıkmış).
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhbmnnd

Hafta sonu test amacı ile depoyu tamamen doldurdum.

NOT:
    *Yakıt Shell Euro dizel.
    *Depo tamamen doluydu.
    *Yolun 1/4 ünde klime butonu ortadaki derece işaretinde iken(ne mavi noktada ne de kırmızıda) ve 2 seviyede iken kullandım(her nasılsa açık unutmuşum, yakıt tüketimini çok etkilemiş midir bilmiyorum).
    *Yolun çoğunu hızı sabitleyerek kullandım(şehir dışı için çok büyük bir rahatlıkmış).

aracınız kaç kmde şuan acaba
  • walla aranizda cok fazla sehir ici kullanmayacaklar varsa almasin o zaman. Ben gecenlerde 1.3 cdti corsamla (benim araba da 6000 kmde vve cogu uzun yol) 150km sehirlerarasi olmak uzere 550 kmde 26litre mazot yaktim. onu da lukoilden 2.37e almistim indirimden 1 gun once. yani cogu sehir ici olmak uzere 4.7lt/100km gibi bir sey gordum . tamam genelde usul usul kullanirim ama cayirdattigim yerler de oldu. walla ben de uzuluyodum arabam cok yakacak diye :)))
    ustelik bir de mazotu bpden alinca biraz daha dusuyo :))))
    masallah diyin yav. nazar degmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 30 Mayıs 2011; 14:08:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mm0nst3r

quote:

Orijinalden alıntı: rhbmnnd

Hafta sonu test amacı ile depoyu tamamen doldurdum.

NOT:
    *Yakıt Shell Euro dizel.
    *Depo tamamen doluydu.

aracınız kaç kmde şuan acaba

1600 km

• GEÇEN GÜN BİR ARKADAŞIM ÇEKTİ BU FOTOYU.
    FOTO İSTEYEN ARKADAŞLARA GÖNDEREYİM DEDİM.
    ARACIM 2500 KM.OLDU.KARIŞIK TÜKETİM FAZLA KASMADAN 3.8 E KADAR DÜŞTÜ.

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R)
  • peki pompadan mazot aldığınız zaman oradaki veri ile pompadaki örtüşüyor mu.
    örneğin 500km yol yaptınız. yol bilg 3.8 diyor. siz pompada 19 litre mi mazot alıyorsunuz. yoksa sapma oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drveysel

GEÇEN GÜN BİR ARKADAŞIM ÇEKTİ BU FOTOYU.
    FOTO İSTEYEN ARKADAŞLARA GÖNDEREYİM DEDİM.
    ARACIM 2500 KM.OLDU.KARIŞIK TÜKETİM FAZLA KASMADAN 3.8 E KADAR DÜŞTÜ.

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R)

teşekkürler hocam resim için içini de merak ediyoruz ama neyse birde koltuklar bütün renkteki arabalar için standart mavi-siyah herhalde
  • arkadaşlar 22. hafta teslimatı bekleyen var mı aramızda? Varsa direksiyon başına tahmini geçiş tarihimize dair bilgi ya da öngörülerini alayım :)
  • araba iyi hoş güzel ama gerçekten de koltukların rengi olmamış .... çok kir tutar gibi geliyo bana. kılıf değil de döşeme koruması yapıyolar heralde öyle bir şey düşünülebilir.
  • YOL BILGISAYARI ILE POMPA BUGUNE KADAR TUTTU BENDE.AYRICA KOLTUKLARIN RENGINI SEVIYORUM.ICINE DE SARI PASPAS ATTIM,SUPER OLDU VALLA:)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.