Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.881
Cevap
54
Favori
648.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • endless kardes vallahı benım 19 mayıs tarıhınde bekledıgım aracım geldı ama su anda beklemedeyım bır sans ya tutarsa dıye hazıran fıyatlarını beklıyorum ona gore alacagım kısmetse aracı
  • racert hocam dediğinden önümüzdeki hafta aracın elimize geçeceği sonucu çıkabilir, bu arada 38500 üstüne indirim beklentisi çok iyimser olur malum euro 2.28 oldu ve bu da az olsa ne yazıkki ve yine zam ihtimalini doğuruyor. olabildiğince erken almak şu sıralar alacak olanlar için avantaj...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drveysel

YOL BILGISAYARI ILE POMPA BUGUNE KADAR TUTTU BENDE.AYRICA KOLTUKLARIN RENGINI SEVIYORUM.ICINE DE SARI PASPAS ATTIM,SUPER OLDU VALLA:)

Hocam şu paspasların resmini çekip gönderebilirmisin rica etsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endlesscan

arkadaşlar 22. hafta teslimatı bekleyen var mı aramızda? Varsa direksiyon başına tahmini geçiş tarihimize dair bilgi ya da öngörülerini alayım :)

Zam gelmezse bende beklemedeyim. 10 gün önce aradığımda trans durumunda dediler. Ne demek bilmiyorum ama :)
  • Vallahi endless kardes dedigim gibi b segmenti bir aracin fiyati var onun ustunde audi BMW harici satamaz bence bm o seviyeye geldi 40 tl ustu veren bu araca akilsizdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

Vallahi endless kardes dedigim gibi b segmenti bir aracin fiyati var onun ustunde audi BMW harici satamaz bence bm o seviyeye geldi 40 tl ustu veren bu araca akilsizdir

Dostum sen zam geleceği haberini nerde aldın? 21 mayısta yaptılar zammı zaten 10 gün arayla zam yapıldığı nerde görülmüş. Benzine bu kadar sık zam gelmiyo yaa
  • Beyler benim araç izmite gelmiş. Haftaya teslim alıyorum allah nasip ederse. Zam falan da yok bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

Beyler benim araç izmite gelmiş. Haftaya teslim alıyorum allah nasip ederse. Zam falan da yok bu arada.

darısı bizim başımıza artık sen alınca içinin bir kaç resmini eklersin
  • ahcal kardes ıstanbul bayısınden mı alıyorsun yoksa anadoludan mı sana teslım tarıhını az cok soyleyebılırım bu arada transportun anlamı arac yukleme ıcın gemı beklıyor yanı uzun lafın kısası portekız de lımanda ah benı gelıp alsalarda turkıyeye gıtsem dıye bakıyor ısın acıkcası
  • quote:

ahcal kardes ıstanbul bayısınden mı alıyorsun yoksa anadoludan mı sana teslım tarıhını az cok soyleyebılırım bu arada transportun anlamı arac yukleme ıcın gemı beklıyor yanı uzun lafın kısası portekız de lımanda ah benı gelıp alsalarda turkıyeye gıtsem dıye bakıyor ısın acıkcası

Ankara Etimesgut doğuştan aldım aracı. Bugün aradım bayiyi izmite inmiş araç. Haftaya bugün teslim alırsınız dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhbmnnd

Hafta sonu test amacı ile depoyu tamamen doldurdum.
    12, 90 lt ile 300 km ( 50 km si şehir içi) ( 4.3 lt/100 km)

NOT:
    *Yakıt Shell Euro dizel.
    *arabada 4 kişiydik( 270 kg).
    *Depo tamamen doluydu.
    *tem de araç trafiğine takıldım 20-30 dakika kadar dur kalk yaparak ilerledim.
    * 110 km/saat hızı aşmamaya gayret ettim
    *Yolun 1/4 ünde klime butonu ortadaki derece işaretinde iken(ne mavi noktada ne de kırmızıda) ve 2 seviyede iken kullandım(her nasılsa açık unutmuşum, yakıt tüketimini çok etkilemiş midir bilmiyorum).
    *Yolun çoğunu hızı sabitleyerek kullandım(şehir dışı için çok büyük bir rahatlıkmış).

bu değerlere benim yorumum kısa ve öz olacak... "maşallah"

Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askala -- 31 Mayıs 2011; 22:17:18 >

• ahcal kardes onların elındekı stok olan mavıyı mı aldın yoksa baska bır renk mı bıldıgım kadarıyla onların elınde hazır da glacıer mavı dıye bır renk vardı ama sen herhalde o aracı almadın sanırsam dogru mu
  • aracı alacak olanlar varsa yenibosna da ki bayiye 2 tane gelecekti haziran 1-2 gibi mavi ve siyah ilgilenenler gitsin baksın
  • quote:

ahcal kardes onların elındekı stok olan mavıyı mı aldın yoksa baska bır renk mı bıldıgım kadarıyla onların elınde hazır da glacıer mavı dıye bır renk vardı ama sen herhalde o aracı almadın sanırsam dogru mu

Yok abi glacier maviyi bana önerdiler ben beyaz istedim. Ben o aracı başka bir araçla taks ettiler diye biliyordum ama sanırım kimse takasa yanaşmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: askala

quote:

Orijinalden alıntı: rhbmnnd

Hafta sonu test amacı ile depoyu tamamen doldurdum.
    12, 90 lt ile 300 km ( 50 km si şehir içi) ( 4.3 lt/100 km)

NOT:
    *Yakıt Shell Euro dizel.
    *arabada 4 kişiydik( 270 kg).
    *Depo tamamen doluydu.
    *tem de araç trafiğine takıldım 20-30 dakika kadar dur kalk yaparak ilerledim.
    * 110 km/saat hızı aşmamaya gayret ettim
    *Yolun 1/4 ünde klime butonu ortadaki derece işaretinde iken(ne mavi noktada ne de kırmızıda) ve 2 seviyede iken kullandım(her nasılsa açık unutmuşum, yakıt tüketimini çok etkilemiş midir bilmiyorum).
    *Yolun çoğunu hızı sabitleyerek kullandım(şehir dışı için çok büyük bir rahatlıkmış).

bu değerlere benim yorumum kısa ve öz olacak... "maşallah"

Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın...

Teşekkür ederim. Değişken faktörler çok olduğu için çok sağlıklı olmadı ölçümüm belki ama yakın bir zamanda tekrar hesaplamayı düşünüyorum, daha da düşecektir eminim ki, tekrar paylaşırım değerleri.

• arkadaslar ortak paylasacak ıyı ya da kotu bır anısı olan yok mu bu arada bır haftasonu topluca butun bm ler bır yere kacalım dıyecegım ama ben daha sahıp olamadım bu arada araclara 1 puan yanı 300 tl zam gelıyor yarın sabahtan ıtıbaren bılgınız olsun arkadaslar
  • Polo BlueMotion Ekonomik Sürüş Eğitimi (13-16 Haziran İstanbul Park)

Arkadaşlar aracımı aldığım bayi dün beni arayarak istanbul Park pistinde 13-16 Haziran tarihleri arasında Polo BlueMotion araç sahiplerine özel ücretsiz Ekonomik sürüş eğitimi verilip yakıt tüketimlerinin ölçüleceğini söyledi. Rezervasyon yapılarak katılınabiliyor. Bayilere göre günler değişebiliyormuş. Benim bayi ( Kartal ) ye 13-14 Haziran' a gün verilmiş.
  • quote:

arkadaslar ortak paylasacak ıyı ya da kotu bır anısı olan yok mu bu arada bır haftasonu topluca butun bm ler bır yere kacalım dıyecegım ama ben daha sahıp olamadım bu arada araclara 1 puan yanı 300 tl zam gelıyor yarın sabahtan ıtıbaren bılgınız olsun arkadaslar

Abi hani zam yok. Nerden aldın bu bilgiyi. Benim sormadığım satış elemanı kalmadı kimsenin zamdan haberi yok.
  • arkadaşlar bakırköy tamaştan şeker beyazı polo bm için kapora vermiştim.bayi 25. hafta gelecek diyor.sizce araç nezaman gelir dediği tarihte gelirmi tarihe uyuyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascalnouma39

arkadaşlar bakırköy tamaştan şeker beyazı polo bm için kapora vermiştim.bayi 25. hafta gelecek diyor.sizce araç nezaman gelir dediği tarihte gelirmi tarihe uyuyorlar mı?

Bana 23. hafta gelicek dediler. Araç şu an izmit limandaymış. Bir haftayı buluyor bayinin aracı çekmesi. Sizinde haziran son haftası aracınız gelir diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.