Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.881
Cevap
54
Favori
648.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakın zamanda yok satacaktır emin olun. almayan pişman olur focusu. bu kadar söyleyim. bir aya kadar almak isteyenler bulamayacaktır. ya istediği renk olmaz ya da istediği motor ikisini birarada bulabilirseniz(piyasada durum nedir bilmiyorum) fazla kararsız kalmayın focus alın derim. ford genelde olmayan arabaya indirim yapmaz vw gibi :) yeni focusun uçuk fiyatlarını gören ford müşterisi bu indirimden sonra piyasada eski focustan bırakmaz benden söylemesi. ford çabucak bayilerdeki arabaları bitirmek ve focus bakmaya geldim diyene işte bu yeni focus demek istiyor ...
    quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

henüz almadıysanız aklınızı çelmesi gayet normal. focus collection hemde 109 ps dizel, arabayı görün gerçekten çok güzeldir focus tavsiye ederim. fiyatı da makul şu anda. bm polo artık daha pahalı görünüyor . focus diyorum ,hayırlı olsun...msaygılar...
    quote:

ford focus eski kasalarda fiyat düşürmüş 2000 tl polo bm kullanan birisi yardım etsin 38700 e polo bm mi yoksa 42000 e focus collection tdci 109 ps mi

sağolasın hocam bana pahalı gelmeye başladı polo o yüzden kafa sürekli gidiyorum

• Ya dostum tek eksik esp mi.. varsın o da eksik olsun.....

bence salla, sen de benim gibi yeni evlisin heralde, iki gün sonra çocuk olur filan eğer uzun yolculuğunuz filan sıksık olacaksa (hani aileniz şehir dışındadır, yazlık vs vs) çocuğun eşyalarının sizinkinin toplamının iki katı yer kaplayacağını söyleyeyim baştan sonra kötü olmayalım :)))))

Ama bir de şu var senede 20000 yapsan 200litre eder o da 700lira fark. 200 lira da MTVden. sen düşün senede 1000 lira sana fazladan maliyeti olur Focusun

Dedim ya zor karar diye en başta :))))
  • quote:

yakın zamanda yok satacaktır emin olun. almayan pişman olur focusu. bu kadar söyleyim. bir aya kadar almak isteyenler bulamayacaktır. ya istediği renk olmaz ya da istediği motor ikisini birarada bulabilirseniz(piyasada durum nedir bilmiyorum) fazla kararsız kalmayın focus alın derim. ford genelde olmayan arabaya indirim yapmaz vw gibi :) yeni focusun uçuk fiyatlarını gören ford müşterisi bu indirimden sonra piyasada eski focustan bırakmaz benden söylemesi. ford çabucak bayilerdeki arabaları bitirmek ve focus bakmaya geldim diyene işte bu yeni focus demek istiyor ...
    quote:

quote:

henüz almadıysanız aklınızı çelmesi gayet normal. focus collection hemde 109 ps dizel, arabayı görün gerçekten çok güzeldir focus tavsiye ederim. fiyatı da makul şu anda. bm polo artık daha pahalı görünüyor . focus diyorum ,hayırlı olsun...msaygılar...
    quote:

ford focus eski kasalarda fiyat düşürmüş 2000 tl polo bm kullanan birisi yardım etsin 38700 e polo bm mi yoksa 42000 e focus collection tdci 109 ps mi

sağolasın hocam bana pahalı gelmeye başladı polo o yüzden kafa sürekli gidiyorum

haklısın hocam bana geçen gün zam yapacaklarını söylediler indirim oldu yarın bulabilirsem istanbul da focus titanium olan gidip bakacağım

• Kesinlikle doğru!!!!

quote:

yakın zamanda yok satacaktır emin olun. almayan pişman olur focusu. bu kadar söyleyim. bir aya kadar almak isteyenler bulamayacaktır. ya istediği renk olmaz ya da istediği motor ikisini birarada bulabilirseniz(piyasada durum nedir bilmiyorum) fazla kararsız kalmayın focus alın derim. ford genelde olmayan arabaya indirim yapmaz vw gibi :) yeni focusun uçuk fiyatlarını gören ford müşterisi bu indirimden sonra piyasada eski focustan bırakmaz benden söylemesi. ford çabucak bayilerdeki arabaları bitirmek ve focus bakmaya geldim diyene işte bu yeni focus demek istiyor ...
  • bence rengini ve modelini beğen ve hemen bir tane al. süper rakamlar bunlar aynı sınıftaki diğer arabalara bi bak fiyatın ne kadar makul olduğunu farkedeceksin. tek başına da değilmişin ailen varmış. polodan ve aynı sınıftaki diğer araçlardan aile arabası olmaz, ailenin ancak ikinci arabası olarak kullanılabilir. tekrardan focus hayırlı olsun diyorum.
  • bir de şöyle tersten yaklaşalım probleme...
    hangisini alırsan 1-2 sene sonra diğerini alsaydım keşke deme olasılığın daha yüksek????
    veya
    hangisini alırsan ya bunu satayım daha büyük/küçük bir araba alayım deme olasılığın daha yüksek????
    bir de böyle bak bence...

bir de ben inanıyorum ki şehirlerarası kullanımda Focus ile POLO arasındaki yakıt tüketimi farkı Focusun lehine kapanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

bir de şöyle tersten yaklaşalım probleme...
    hangisini alırsan 1-2 sene sonra diğerini alsaydım keşke deme olasılığın daha yüksek????
    veya
    hangisini alırsan ya bunu satayım daha büyük/küçük bir araba alayım deme olasılığın daha yüksek????

bir de ben inanıyorum ki şehirlerarası kullanımda Focus ile POLO arasındaki yakıt tüketimi farkı Focusun lehine kapanır.

açıkcası polo yu alırsam daha sonra keşke focus alsaydım diye düşünürüm gibi geliyor ama focusa biraz da olsa temkinli olmamın sebebi kasanın değişmiş olması 2. elde değer yitirirmi çok diye düşünüyorum
  • sayın ppzrg focus almak şu anda çok mantıklı bunu sadece polo kullanıcısı olarak değil aynı zamanda c sınıfı bir araba almak üzere olan birisi olarak söylüyorum. forumdaşımızın işi görülsün. yaklaşımınıza katılıyorum. yakıt konusu hariç. denemek gerekiyor gerçi ama artık arabanın yakıtına bile bakmaz oldum. umrumda olmuyor. basıp gidiyorum. eski kullanım alışkanlıklarıma dönmek üzereyim. iyi geceler dilerim..
  • son paylaşımım olsun bu geceki. focus al pişman olmazsın. yeni focusun ve rakiplerinin fiyatı böyleyken kesinlikle zarar edeceğini düşünmüyorum. bir ara passat 1.6 102 hp benzinliler vardı. 42 liraya satıldı şimdi bir yaşında arabaya 47 lira istiyorlar. buda onun gibi olur. saygılar iyi geceler...
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

bir de şöyle tersten yaklaşalım probleme...
    veya

açıkcası polo yu alırsam daha sonra keşke focus alsaydım diye düşünürüm gibi geliyor ama focusa biraz da olsa temkinli olmamın sebebi kasanın değişmiş olması 2. elde değer yitirirmi çok diye düşünüyorum

• Size de hayırlı geceler diliyorum efendim
    biz bir süre daha buralarda takılıcaz müsadenizle :)))))
    görüşmek üzere
    quote:

sayın ppzrg focus almak şu anda çok mantıklı bunu sadece polo kullanıcısı olarak değil aynı zamanda c sınıfı bir araba almak üzere olan birisi olarak söylüyorum. forumdaşımızın işi görülsün. yaklaşımınıza katılıyorum. yakıt konusu hariç. denemek gerekiyor gerçi ama artık arabanın yakıtına bile bakmaz oldum. umrumda olmuyor. basıp gidiyorum. eski kullanım alışkanlıklarıma dönmek üzereyim. iyi geceler dilerim..
  • VallAhi sahsen ben de focus derim yanliz bir arkadasin dedigi ailenin 2 arabasi lafina katilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

hanı vazgecmıstın almayacaktın ne oldu da dondun kararından sızlere bır soru yenı polo bm ın on tampon mesafesı cıtroen c3 e gore alcak mı cunku bızım otopark 3 kat en alt katta sorun cıkarırsa tampon kırılırsa dıye korkuyorum ne dersınız yerden yukseklıgı soyleyebılecek var mı cunku bır tanesınde baktım takrıbı 10 cm daha alcak kı bunun da yolu yok anlamına gelır vurmadan cıkmak o zamanda tampon catlar ya da kırılır hatta yuksek tumseklerde bıle burun asagı ınıste bıle zemıne carpabılır hıc basına boyle bır sey gelen arkadas var mı acaba

açıkçası aracın burnu biraz yere yakın gibi geldi araç alçaltılmış ve alt noktalarına aerodinamik için olsa gerek eklentiler bulunmakta
  • quote:

hocam madem c sınıfı düşünüyorsunuz neden astra classic 3 cdti a da bakmıyorsunuz hem donanım hem de fiyat açısından gerçekten iyi bir araç
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aniluslu

ben de 1 hafta oldu bu aractan alalı beyaz renkte... bende fiat palio multijet vardı bu araç ondan sonra 2-3 gömlek üstünlüğünü hissettirdi..yakıt konusuna gelince uzun yol 450 km sonrası tamamen ş. içi kullanımda 122 liralık euro diesel ile 819 km gitti şehir içi her kullanışımın ortalama tüketimi 3,9-4,4 arasında oynadı(daha 900 km de ki daha düşecektir) aracın sessizliği ve arkaya iki hoparlör taktırdaktan sonraki müzik sistemi gayet başarılı..tahminimce uzun yolda da 3.0- 3.5 tüketim bandında tüketecektir. aracın özellikle görünüşü o kadar yakışıklı ki her bakışımda içim mutlu oluyor... corsayı da kullanmış birisi olarak corsa-punto bunlar bu araçla pek de aynı düzeyde olduklarını düşünmüyorum özellikle de corsa nın o sert süspansiyonunu gördükten sonra....o araca o kadar para verilmesindense de puntoyu kesinlikle öneririm...polo bm ye tekrar dönersek de aracın muazzam derecede iyi yol tutuşu var tutkalla yapışmış gibi ilerliyor araç virajlar esp de sağolsun pek umrunda olmadan geçiyor..okuyanlar aracı çok abarttığımı düşünebilir ama araç gerçekten kaliteyi bindiğiniz andan itibaren hissediyorsunuz özellikle 5. vites 90-100 km yi 1650-1800 rpm gibi düşük devirde görmesi uzun yolda hem şoför hem de araç için oldukça yormadan sürüş sağlıyor..

fabrika değerlirine yakın bir tüketim

evet fabrika değerlerine yakın tüketimler sergiledi ama araç yeni olduğu için(rodaj)hiç eziyet etmeden kullandım

• quote:

Orijinalden alıntı: aniluslu

quote:

hocam madem c sınıfı düşünüyorsunuz neden astra classic 3 cdti a da bakmıyorsunuz hem donanım hem de fiyat açısından gerçekten iyi bir araç

araç eski kasa oldu artık birde dizel 1.3 ün motor performansı iyi değil dedi herkes düz vites modelinde de bazı önemli donanımlar eksik o yüzden
  • arkadaslar ben aracın aerodınamık yapısında degılım benım sıkıntım derdım otoparktan cıkarken kut dıye karlıgı vurup oraya bırakmamak c3 den alcaksa yatar bu ıs bence
  • sayın racert araba yere yakın senin iş yatar . ön marşpiyellerle zaten iyice yere yaklaşmış. şimdiye kadar bakmadınsa vakit kaybetme boşa, katlı otoparka zor girersin. senin için ideal olan c3tür. c3 hayırlı olsun... saygılar...
  • Yav arkadaş wallahi de billahide buradaki bazı arkadaşların yaşadıkları ikilemler beni öldürdü....
    Yav alıcaksanız alın almıycaksanız gelin ben size benim Corsa'yı veriym uygun fiyata gidiym kendim alıym BMi.
    Araç 2.5 aylık ve 7000 kmde. 5000kmde (1.5 aylıkken) yetkili servisinde yağın ilk temizliğini yapmak için yağı orijinal GM ve filtreyi orijinal GM değiştirdim.
    Arabamda çizik yoktur. yaptığım yolun hemen hepsini şehirler arası yolda yaptım. mazot fişlerim dahi duruyor. zaten onlara baksanız kısmen anlayabilirsiniz.
    İlgileniyorsanız fiyatı 34000 tl.
    Saygılar
    Edit: şaka yaptım ha.
    Arkadaşlar gaza gelsin diye :)))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 10 Haziran 2011; 10:42:42 >
  • VALLA BEN COK MEMMUNUM POLO BM DEN.
    DAHA 3500 KM DE.GEÇEN GÜN MAZOT ALMAK İÇİN GİTTİM.42 LT. YE FULLEDİM DEPOYU VE 1050 KM. YAPMIŞTIM.150 TL YA 1000 KM DAHA NE İSTEYEYİM
  • 1000km şehir içi mi????
    quote:

Orijinalden alıntı: drveysel

VALLA BEN COK MEMMUNUM POLO BM DEN.
    DAHA 3500 KM DE.GEÇEN GÜN MAZOT ALMAK İÇİN GİTTİM.42 LT. YE FULLEDİM DEPOYU VE 1050 KM. YAPMIŞTIM.150 TL YA 1000 KM DAHA NE İSTEYEYİM
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.