Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.881
Cevap
54
Favori
648.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam niye bağırıyosun. ben seni duyuyorum :))))
    kaçta kaçı şehir içidir yaklaşık.ve şehir içinde yoğun olmayan akıcı trafikte sizce kaç görülebilir litre/100km olarak???

quote:

Orijinalden alıntı: drveysel
    ŞEHİRİÇİ VE DIŞI KARIŞIK HOCAM.
  • YOUNGEAGLE86 VE AHCAL06 İÇİN GEÇEN GÜN ARABAYI YIKATTIKTAN SONRA İÇ RESİMLERİNİ VE KİPADAN ALDIĞIM SARI PASPASLARIN RESİMLERİNİ ÇEKTİM AMA SİTEYE YÜKLEYEMEDİM.ŞİFREMLE GİRİŞ YAPTIĞIM HALDE ÜYELİK GİRİŞİ YAPIN FALAN DİYOR.BE DE DAHA FAZLA UĞRAŞAMADIM.BANA MAİL ADRESLERİNİZİ ATARSANIZ SİZE GÖNDEREYİM ARKADAŞLAR.
  • walla geçen bende 400ü şehir içi akıcı trafikte geri kalanı şehirlerarası olmak üzere 26 litre ile 550km yaptım corsa ile
  • büyük harfle yazmak bağırmak demekmiş ne biliyim hocam kusura bakma.%40 şehir içi,%60 şehirdışı.Ama şehirdışı dediğim yolda çok kötü bir yol.yeni apım aşamasında.bol rampalı çanakkale-biga yolu.heryer çukur falan
  • ve bu bozuk yolda fazla da özen göstermeden 3.7l/100 km rahat rahat görüyorum.bazı yerlerde iki araba yanyana zor geçiyor bu yolda.
  • o zaman normal bi uzun yolda rahatlikla 3.5 altına rahatlıkla iner bu değil mi?

bir de şunu sorayım. şehir içi kullandığınız zamanlarda start stop u aktive ediyor musunuz???
    yoksa bu değerler start stopsuz değerler mi? Bir de start stop un aktif olması için motorun filan ısınmış olması gerekiyor değil mi? buna göre aracım start stopu aşağı yukarı kaç dakika veya kaç km sonra aktif hale geliyor şu yaz günlerinde????

Estağfurullah dostum ne demek. Büyük harf bağırma derler genelde internette mesajlaşmada. bir de hani genelde yazdığımız bir metin içinde dikkat çekmek istediğimiz bir yeri büyük harfle yazıyoruz ya o bakımdan. bence tamamen büyük harfle yazılan metinleri okuması da zor oluyor.
    Saygılarımla

quote:

büyük harfle yazmak bağırmak demekmiş ne biliyim hocam kusura bakma.%40 şehir içi,%60 şehirdışı.Ama şehirdışı dediğim yolda çok kötü bir yol.yeni apım aşamasında.bol rampalı çanakkale-biga yolu.heryer çukur falan

• Orijinalden alıntı: ppzrg

o zaman normal bi uzun yolda rahatlikla 3.5 altına rahatlıkla iner bu değil mi?

bir de şunu sorayım. şehir içi kullandığınız zamanlarda start stop u aktive ediyor musunuz???
    yoksa bu değerler start stopsuz değerler mi? Bir de start stop un aktif olması için motorun filan ısınmış olması gerekiyor değil mi? buna göre aracım start stopu aşağı yukarı kaç dakika veya kaç km sonra aktif hale geliyor şu yaz günlerinde????

Estağfurullah dostum ne demek. Büyük harf bağırma derler genelde internette mesajlaşmada. bir de hani genelde yazdığımız bir metin içinde dikkat çekmek istediğimiz bir yeri büyük harfle yazıyoruz ya o bakımdan. bence tamamen büyük harfle yazılan metinleri okuması da zor oluyor.
    Saygılarımla

Ben start/stopu hiç kapatmıyorum zaten hep açık.Bu havalarda 1-2 km.sonra devreye giriyor.3,5 in altına üşüp düşmeyeceğini birkaç hafta sonra anlayacağız bakalım.İstanbul a gideceğim.Ben de merak ediyorum

• Drveysel bana resimleri gonderir misin racert@mynet.com bu arada arac ne renkti
  • Bu nasil bir forum sitesi hic mi sikintiniz yok hic mi paylasacaginiz birsey yok
  • vw yine zam yaptı 400 tl polo bm oldu 39100 yuh artık diyorum sadece 1 hafta da 2 kere zam
  • e dostum deli gibi talep var. nolacak
    BM almayı planlayanların mazottan edecekleri kara ortak oldu doğuş. şimdi nolcak mazottan taksit taksit edeceğimiz karı doğuşa trink ödemiş oluyoruz. Yanlış mı düşünüyorum. ben bu arabayı ilk gördüğümde 37600dü. 1500 tl artmış. 1500 lira = 400litre mazot. benim corsa ile 100 kmde 1 litre oynasa 40,000 km demek sadece o farkı çıkarmak için. ben 40000 i iki senede yapamam. ayrıca ben 35e aldım arabayı.
    tabi zamdan önce alanlar da inanılmaz kardalar.
    Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86
    vw yine zam yaptı 400 tl polo bm oldu 39100 yuh artık diyorum sadece 1 hafta da 2 kere zam
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

Bu nasil bir forum sitesi hic mi sikintiniz yok hic mi paylasacaginiz birsey yok

Hocam, neyi paylaşalım. Araç Polo 6R, sınıfının en iyi aracı ayrıca 2010'da Yılın en iyi aracı seçilmiş. Öyle bir sıkıntısı yok. Sıkıntı olarak kabul edeceksen yol bilgisayarımda 4.5-50 arası şehir içi görüyorum... :D 39 lt ile 850 km yapıyor... Dik yokuşlar vs'nın olduğu yerlerde... Gene dik yokuşlarda 1400 devrin altında çekiş bazen sıkıntılı olabiliyor. Uzun yol sabit hız kullanımında 1000+'yı rahat görür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VWci

quote:

Orijinalden alıntı: racert

Bu nasil bir forum sitesi hic mi sikintiniz yok hic mi paylasacaginiz birsey yok

Hocam, neyi paylaşalım. Araç Polo 6R, sınıfının en iyi aracı ayrıca 2010'da Yılın en iyi aracı seçilmiş. Öyle bir sıkıntısı yok. Sıkıntı olarak kabul edeceksen yol bilgisayarımda 4.5-50 arası şehir içi görüyorum... :D 39 lt ile 850 km yapıyor... Dik yokuşlar vs'nın olduğu yerlerde... Gene dik yokuşlarda 1400 devrin altında çekiş bazen sıkıntılı olabiliyor. Uzun yol sabit hız kullanımında 1000+'yı rahat görür...

Ben de VWci dostuma sonuna kadar katılıyorum+1

Kimse kişisel olarak üstüne almasın lütfen ama paylaşılan şeyler üzerinde tekrar tekrar konuşulması ve paylaşılan şeylerin tekrar tekrar sorulması da ilginç geliyor bana. Mesela ben 3,5 litreyi arabayı yeni aldığımda sağladım (ankara-istanbul arası) ama hala uzun yolda ne yakar gibi veya 3,5 yakar mı gibi sorular/yorumlar var maalesef. Benim açıkçası burada bulunma amacım tartışılmamış konularla ilgili bilgi paylaşabilmek.

@racert: sayın racert dostum, sen bu arabayı bir alıcam bir almayacağım diyorsun. Arabanı da sattın ama açıkçası ben anlam veremiyorum bu kadar kararsız olmana. Sonuçta bir araba yahu:) bir de bu arabayı isteyene yardımcı olup bulabilirim diyorsun ama bir arada bulamıyorum diyordun?arabanın ön tamponu sürter mi diyorsun ama yanılmıyorsam benim daha önce paylaştığım linkteki gürol beyin arabasını incelemiştin. Bu hiç fikir vermedi mi?

• Izmir yolculugum, 3 kisiyiz, en zayifimiz benim 91kg :)
    1120km de benzin aldim.

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R)

Bu arada bu power box olayından yaptırsak mı? Nedir sakıncaları? Bilgili biri bizleri aydinlatabilrse, teknik olarak, cok sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-yeni-polo-1-2-tdi-75-hp-race-chip-power-box-94-hp-35851768/detay/

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KG -- 11 Haziran 2011; 16:29:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KG

Izmir yolculugum, 3 kisiyiz, en zayifimiz benim 91kg :)
    1120km de benzin aldim.

kaç litre aldınız????

quote:

Orijinalden alıntı: KG
    Bu arada bu power box olayından yaptırsak mı? Nedir sakıncaları? Bilgili biri bizleri aydinlatabilrse, teknik olarak, cok sevinirim.

garantiyi bozuyor bildiğim kadarıyla. bence uğraşmayın böyle şeylerle.
    Saygılar
  • Bizim tork 195 değil, 180nm...
  • ben kesin olarak vazgeçtim polo bm den bu son zamdan sonra beyaz almak isteyen olursa bana ayrılan arabayı alabilir p.tesi günü gelecek araba istanbul avrupa yakadında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

e dostum deli gibi talep var. nolacak
    BM almayı planlayanların mazottan edecekleri kara ortak oldu doğuş. şimdi nolcak mazottan taksit taksit edeceğimiz karı doğuşa trink ödemiş oluyoruz. Yanlış mı düşünüyorum. ben bu arabayı ilk gördüğümde 37600dü. 1500 tl artmış. 1500 lira = 400litre mazot. benim corsa ile 100 kmde 1 litre oynasa 40,000 km demek sadece o farkı çıkarmak için. ben 40000 i iki senede yapamam. ayrıca ben 35e aldım arabayı.
    tabi zamdan önce alanlar da inanılmaz kardalar.
    Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86
    vw yine zam yaptı 400 tl polo bm oldu 39100 yuh artık diyorum sadece 1 hafta da 2 kere zam

Sayın ppzrg, çok çok doğru bir yorum, sonuna kadar yazdıklarınıza katılıyorum. Vw'nin bitmek tükenmek bilmeyen zam politikasından dolayı Astra 3 hb 1,3 dizele yönelicez artık. Aracı alanlara hayırlı sürüşler...

• arkadaşlar aracı aldım hatta uzun yolumu da yaptım, gayet memnun kaldım.. yakıt tüketimi konusundan sürpriz bir durum söz konusu değil, şu an araçla birbirimize alışma sürecinde olduğumuz için belki biraz tüketiyo da denebilir. ama sakin kullanımlarda o istenilen değerleri görmek gayet mümkün. yolun eğimi, sizin gaza yüklenmeniz, trafik yoğunluğu hatta asfaltın kalitesi bile ortalama tüketiminize +1 -1 litreye varacak kadar etkiyebilir, yani işin sırrı biraz sizde birazda dış etkenlerde...
    ara hızlanmalar gayet tatmin edici, yol tutuşu konusunda bu kadar tekeri yere basan bi araba olacağını asla tahmin etmezdim. yokuş kalkış desteği ise umduğumdan daha çok hoşuma gitti vallahi, buna iyice alışırsak başka arabalarda kalkış sorunu yaşarız mı ne :P
    içeri ses alma konusu da merak ediliyodu, ondan yana da bi şikayetim olmadı. sessiz sayılabilir diğer dizel araçlarla kıyaslandığında.. illa olumsuz bişey sormuşsunuz, yani arkada hoparlör olmaması ve rcd 210... ee bu da ne kadar olumsuzluktur, tamamen kişiye göre değişir demi. ayrıca ses sistemini alternatifleriyle değiştirmekte gayet mümkün, bence motor ve yürüyen aksamda memnuniyetsizlik olmaması en önemlisi.
    bazı arkadaşlar focusun kampanyasına dikkat çekmiş, bence de düşünülebilir. eğer seçimden sonra döviz fiyatlarında aşağı ya da yukarı yönlü beklentiniz tahmininiz varsa, o beklentiler doğrultusunda hareket edin. bu araçların fiyatı o doğrultuda belirleniyo, satış temsilcim zam konusunda bilgiliendirmişti, nitekim bugün itibariyle de o zam geldi.. euro yarın 2.35 olsun önümüzdeki hafta içi bi zam daha da yaparlar, bu işler ne yazık ki biraz böyle yürüyo...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.