Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.881
Cevap
54
Favori
648.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece benım kararsızlıgım degıl bır suru forumda yazan arkadasımız var ama hıc bırısı bu secım olayları dolayısıyla bu araca yaklasmak ıstemıyor bak p tesı arac alacak arkadas bıle ıptalı dusunuyorsa dusunun kı bu nasıl bır stratejıdır bu arada 37000 tl opak alan arkadaslar 0 verdıklerı fıyatı su anda satmak ısteseler alabılırler akıl alacak bır sey degıl
  • araç 37200 e alan biri için gayet güzel ama 39100 e alacak biri için bence sıkıntılı
  • 39 bin'e çıkınca dizel ne tercih edersiniz mesela?işin acı tarafı bence şu: koskocaman 40.000TL ile 5 yıl önce neler alabilirken şu anda artık polo o sınıra dayandı. Doğuş grubuna ben de çoğu zaman kızarım ama bu zamların sebebi herhalde biraz da euro...aslında arabaların fiyatı artmıyor,bizim paramızın değeri azalıyor.

Yani ben 37.200'e aldığım aracı yarın satsam 37.200'e ertesi gün bitane daha polo bm alamıyorum ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerbatur -- 11 Haziran 2011; 23:31:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerbatur

39 bin'e çıkınca dizel ne tercih edersiniz mesela?işin acı tarafı bence şu: koskocaman 40.000TL ile 5 yıl önce neler alabilirken şu anda artık polo o sınıra dayandı. Doğuş grubuna ben de çoğu zaman kızarım ama bu zamların sebebi herhalde biraz da euro...aslında arabaların fiyatı artmıyor,bizim paramızın değeri azalıyor.

Yani ben 37.200'e aldığım aracı yarın satsam 37.200'e ertesi gün bitane daha polo bm alamıyorum ki...

bence mesele euro değil öyle olsa focus titanium modelini 49000 dan 445000 e düşürmez euro aynı euro sonuçta tamam arabanın kasası değişti falan ama sonuçta maliyeti düşmedi arttı hatta burda doğuş otonun kurnazlığı var bana göre
  • Arkadaşlar bence fiyatın artması euro kuru ile ilgili. seçimden sonra euro düşüşe geçecek. bakalım bu fiyatlara nasıl yansıyacak

• Istikrar olusursa tabi ki olmazsa gor bak. Neler olur bu fiyAti da bulamayiz bu arada biraz beklesin elinde bayinin arac buradan birisi kanaliyla gittim baska bir bayiye Su halde beyazi veriyor 38500
  • Euro bahsettiğiniz "istikrar" 9 yıldır varken bu hale gelmedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

arkadaslar 9199 ıle bıten glacıer mavı arac alan arkadas aramızda mı acaba yoksa yazısmamakta mıdır

selam racert,
    doğuştan geçen hafta glacier mavi bm satın aldım, bu hafta çarşamba günü
    teslim alıcam inş. sabırsızlıkla bekliyorum artık, keşfettikçe yazıcam burada.
  • Arkadaşlar,

BM aldığımdan beri içime sinmeyen şey şu yedek lastik meselesi. Yollardaki çıkıntı yapmış logar kapakları, doğalgaz vs için yarılıp üzeri az örtülmüş vadi gibi yarıkları gördükçe ve kıl payı kurtardıkça içimden hep "bir gün şu lastik yarılsın fena söveceğim VW e de BM a da" diye aklımdan hep geçiririm. Yeni alacak arakadaşlar bu konuyu atlamasın, benim acelem vardı almak için o yüzden üzerinde durmadım. Orjinal yedek tekere 800 TL kadar bir para söylediler, aynı ayarda normal jant ile tekere de 300 TL kadar bir fiyat söylemişlerdi. Ona göre son fiyatta anlaştıktan sonra yedek teker yok diye bahane edip 100-200 indirmeye çalışsınlar. Hala alabilmiş değilim yedek teker. O verdikleri lastik tamir kitini yiyim, teker yarıldıktan sonra onu mu sokacaksak artık tekere. Sanki bizim yollar Almanya'nın yolları da yedek teker vermiyorlar

Bir de arkadaşlar sormadan edemeyeceğim. Şu yollara plastik kasislerden (asfalt olmayanlar, bunlar standart diye bunu diyorum) geçerken ne yapıyorsunuz? Ben yavaşlayıp, debriyaj basılı şekilde ön tekerler üzerinden geçtikten sonra 1. vitese takıp ilerliyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?

• Civil kardes araci hangi dpgusotodan ve ne kadara aldin
  • Doğuş oto maslak tan, 39000 tl ye aldım. 500 lira indirim yaptılar.
  • salı gunu kaparo verıp aldın herhalde sans ben de o aracı almaya nıyetlendıydım ama sen benden once ıslemlerı bıtırdıgın ıcın ne dıyeyım sans kısmet ısı havva hanım vardı orada salı sabahı konustuk aksamı aradıgımda satıldıgını soyledıydı uzuldum ne yalan soyleyeyım bu arada sozun bıttıgı yerdeyız arkadaslar 40 lırayı gorduk bu arada bana 39150 dıye dırettıydıler aynı yerde bugun bırısı 2 el fıyat gırmıs 38 dıye 1 saat once su anda ılan yok herhalde sattı gıttı bu arac anlasılan hıc bır zaman showroom da sergılenıp satılmayacak 2 elı bıle aynı gun ıcınde satılıyorsa vardır bu ıste bır hıkmet dusunun ınsanlar gozunu kapayıp alıyorlar var mı boyle bır araba satma seklı anlamıs degılım
  • quote:

salı gunu kaparo verıp aldın herhalde sans ben de o aracı almaya nıyetlendıydım ama sen benden once ıslemlerı bıtırdıgın ıcın ne dıyeyım sans kısmet ısı havva hanım vardı orada salı sabahı konustuk aksamı aradıgımda satıldıgını soyledıydı uzuldum ne yalan soyleyeyım bu arada sozun bıttıgı yerdeyız arkadaslar 40 lırayı gorduk bu arada bana 39150 dıye dırettıydıler aynı yerde bugun bırısı 2 el fıyat gırmıs 38 dıye 1 saat once su anda ılan yok herhalde sattı gıttı bu arac anlasılan hıc bır zaman showroom da sergılenıp satılmayacak 2 elı bıle aynı gun ıcınde satılıyorsa vardır bu ıste bır hıkmet dusunun ınsanlar gozunu kapayıp alıyorlar var mı boyle bır araba satma seklı anlamıs degılım

ben sinem hanımdan aldım. evet salı günü kapora verdim, evrakları ayarladım çarşamba günü, bu hafta içi de teslim alcam inşallah.
    kısmet işte, eylül tarihi veriyolar bm için, bakalım görcez alınca, inşallah hayırlısı olur.

• hayırlısı olsun kardes ama en ıyı rakamı bu aracta dogusotolar verıyor bu arada sen nasıl bılgı sahıbı oldun bu aracla ılgılı bu arada sen geldıgınde orada hazır bır sekılde beklıyordu degıl mı bu kadarda sans be kardes p tesı gunu bırısı opsıyonlamıs yıne senın dedıgın temsılcı ıle daha sonra almaktan vazgecmıs tam ben kapora ayarlayana kadar sen aldın bu arada sen kredılı mı yoksa nakıt mı aldın
  • söyledim daha önce alacak olanlar için beyaz var ben yarın kaporamı almaya gideceğim ilgilenen olursa söylesin
  • quote:

hayırlısı olsun kardes ama en ıyı rakamı bu aracta dogusotolar verıyor bu arada sen nasıl bılgı sahıbı oldun bu aracla ılgılı bu arada sen geldıgınde orada hazır bır sekılde beklıyordu degıl mı bu kadarda sans be kardes p tesı gunu bırısı opsıyonlamıs yıne senın dedıgın temsılcı ıle daha sonra almaktan vazgecmıs tam ben kapora ayarlayana kadar sen aldın bu arada sen kredılı mı yoksa nakıt mı aldın

tamaşta 250 tl daha fazla fiyat veriyolar. Bizim doğuş power centerda şantiyemiz var. şans eseri proje teslim etmeye gittiğimde gördüm,
    o gün kapora verdim zaten. Kredili aldım 36 ay vade ile. 2 sene trafik sigortası da verdiler. Ama pazarlıkta çok katılar. Bakalım ekstra ne
    verecekler, Yangın tüpü, trafik seti, ilkyardım çantası falan verirler heralde.
  • cıvıl kardes dedıgım gıbı sans tamamen oyle degıl mı bu arada mumkun olursa aracı aldıktan sonra bır goruselım ınceleme fırsatımız olursa ıncelememızde sakınca olur mu acaba ama bu arada emın ol sanslı bırısın neden dersen herkes bu arac ıcın 3-4 ay sıra beklıyor sen hem gorup hem de bosta bır arabaya denk gelıyorsun bu arada 90-110 arası gıdersen ortalama bır depo ıle yanı 45-46 lıtre ıle 1200 km yol garantın var bursada bır arkadas ılk aldıgı depo ıle 1196 km yol gıtmıs eger bu araba ısıne ve de vw e merakın varsa sana vwturk sıtesınde forum kosesınde gurkan gunc bey var onunla paslasmanı tavsıye ederım adam bosch calısanı ındırımlı 2 ay evvel opak beyaz 35500 almıs ya bu nasıl bır arac kı 2 elı bıle 1 saat ıcınde satılıyor bır gordum ılanı dısarı cıktım geldım adam ılanı yayından kaldırmıs enterasan bır sey bu arada youngeagle kardes sen bayıye kesın olarak bıldırdın mı aracı almaktan vazgectıgını sımdı almak ısterım ama elınde var olacagı ıcın hıc ındırım yapmaz benım 20 gun sonra gelecek bır arac var tahmını anahtar teslım son zamla bırlıkte 38500 fıyat verıyor bır tanıdık buldum nasıl fıyat ama seker beyaz ıcın

• quote:

cıvıl kardes dedıgım gıbı sans tamamen oyle degıl mı bu arada mumkun olursa aracı aldıktan sonra bır goruselım ınceleme fırsatımız olursa ıncelememızde sakınca olur mu acaba ama bu arada emın ol sanslı bırısın neden dersen herkes bu arac ıcın 3-4 ay sıra beklıyor sen hem gorup hem de bosta bır arabaya denk gelıyorsun bu arada 90-110 arası gıdersen ortalama bır depo ıle yanı 45-46 lıtre ıle 1200 km yol garantın var bursada bır arkadas ılk aldıgı depo ıle 1196 km yol gıtmıs eger bu araba ısıne ve de vw e merakın varsa sana vwturk sıtesınde forum kosesınde gurkan gunc bey var onunla paslasmanı tavsıye ederım adam bosch calısanı ındırımlı 2 ay evvel opak beyaz 35500 almıs ya bu nasıl bır arac kı 2 elı bıle 1 saat ıcınde satılıyor bır gordum ılanı dısarı cıktım geldım adam ılanı yayından kaldırmıs enterasan bır sey bu arada youngeagle kardes sen bayıye kesın olarak bıldırdın mı aracı almaktan vazgectıgını sımdı almak ısterım ama elınde var olacagı ıcın hıc ındırım yapmaz benım 20 gun sonra gelecek bır arac var tahmını anahtar teslım son zamla bırlıkte 38500 fıyat verıyor bır tanıdık buldum nasıl fıyat ama seker beyaz ıcın

iyi fiyat bana hiç indirim yapmadılar yarın gideceğim vazgeçtiğimi söyleyeceğim

• quote:

cıvıl kardes dedıgım gıbı sans tamamen oyle degıl mı bu arada mumkun olursa aracı aldıktan sonra bır goruselım ınceleme fırsatımız olursa ıncelememızde sakınca olur mu acaba ama bu arada emın ol sanslı bırısın neden dersen herkes bu arac ıcın 3-4 ay sıra beklıyor sen hem gorup hem de bosta bır arabaya denk gelıyorsun bu arada 90-110 arası gıdersen ortalama bır depo ıle yanı 45-46 lıtre ıle 1200 km yol garantın var bursada bır arkadas ılk aldıgı depo ıle 1196 km yol gıtmıs eger bu araba ısıne ve de vw e merakın varsa sana vwturk sıtesınde forum kosesınde gurkan gunc bey var onunla paslasmanı tavsıye ederım adam bosch calısanı ındırımlı 2 ay evvel opak beyaz 35500 almıs ya bu nasıl bır arac kı 2 elı bıle 1 saat ıcınde satılıyor bır gordum ılanı dısarı cıktım geldım adam ılanı yayından kaldırmıs enterasan bır sey bu arada youngeagle kardes sen bayıye kesın olarak bıldırdın mı aracı almaktan vazgectıgını sımdı almak ısterım ama elınde var olacagı ıcın hıc ındırım yapmaz benım 20 gun sonra gelecek bır arac var tahmını anahtar teslım son zamla bırlıkte 38500 fıyat verıyor bır tanıdık buldum nasıl fıyat ama seker beyaz ıcın

inanırmısın aklımda yoktu bm almak ama işte denk geldi. açıkçası çok da fazla inceleme şansım olmadı aracı ama, forumlardan bakıp incelediğim kadarıyla yakıt konusunda gerçekten çok iyi.
    bahsettiğin siteye de üye olacağım. hafta içi aldığım zaman aracı, buradan haberleşiriz. ben kadıköyde oturuyorum, tabii görebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.